Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No proszę Cię, ja Ci tu z serca piszę a podejrzewasz mnie o robienie jaj?? Kupujesz, wybierasz, sadzisz, malujesz i co tylko i jakby Ci kto motorek zamontował:):)

Bo kochana, czas mnie goni,. A ja mam tylko dwie rączki małe ;)

A najbardziej wkuyrza mnie kotłownia - wydawała mi się ,że juz finiszuję, a tu mi wodomierz do chałupy przenieśli i znów trzeba płytki kuć , kłaśc i ta w kółko.

A ja kurde jako glazurnik to mam średnią wydajność pracy, co by nędzną nie powiedzieć :oops:

No i z myśleniem tez nie najlepiej :oops:, bo najpierw głupia pipa położyłam kafle na ścianie, a teraz ościeża trzeba obrobić i kupaaaa :mad:

Pilnik i co do milimetra, każdą płytkę trzeba szlifować, co by wlazła na miejsce, a szczelin nie było.

A docinki na 1,5 cm, mnie zabijają .:bash::bash::bash:

W ogródku - niekończąca się opowieść pt. żołędzie , zaraz zacznie się część druga pt. liście

Łazienka do przeszlifowania mi została.

Jutro Gregor wpadnie dokończyć dzieła, pt - fuga (zesrałam się ze strachu jak zrobiłam próbkę i skopałam kamień) , niech to zrobi fachowiec :)

Może w poniedziałek ostateczny pomiar kabiny prysznicowej nastąpi, bo udało mi się wczoraj wylać brakująca wylewkę przy brodziku - jak wyschnie wstawię prowadnice ścianek i mozna docinać szkło :)

Nadal nie wiem jakiego kleju użyć do klepki łazienowej - forum jak zwykle pomocne :rolleyes::rolleyes:

Zmienił mi się koncept drzwi - jednak będą otwierane na zewnątrz (dobrze,że jeszcze nie zamówiłam), ale w związku z tym, znów czeka mnie kucie - tym razem wylewki pod nadprożami = miała tam być żywica - więc samopoziom wylany - teraz będzie deska, więc zrobiłby się próg - a tego nie chcę :no:

co by tu jeszcze.......

:lol2:

Malka, Ty chcesz przodownikiem pracy zostać? ;):rotfl:

A dostanę rajstopy i goździka ??

ale bym zaległa na takim fotelu. wygląda na mega wygodny.

Kasia - fotele są miodzio - dwa zsunięte prawie jak hamak :lol2:

I zapraszam na posiedzenie - nawet Ci kawkę zrobię :)

Edytowane przez malka

Arni :bye:

Kasia, ale wiesz, ja serio :)

U mnie nie ma kurtuazyjnego pitupitu .

Jak zapraszam, to zapraszam, a nie,że gadam bo tak wypada :no:

Zresztą kiedy ja robię coś "bo tak wypada" ????

NIGDY :lol:

Arni :bye:

Kasia, ale wiesz, ja serio :)

U mnie nie ma kurtuazyjnego pitupitu .

Jak zapraszam, to zapraszam, a nie,że gadam bo tak wypada :no:

Zresztą kiedy ja robię coś "bo tak wypada" ????

NIGDY :lol:

potwierdzam, kawke zrobi i nawet ciacho sie znajdzie.

czesc lasencje jak tam samopoczucie? moje takie se, czuje sie ciut zmeczona i sasiad mnie tak wq...wia, ze czuje iz znowu w dziob od mojego dostanie jak bedzie tak dalej sie zachowywal.

Ja czuję się bosko :)

Wyspałam się (prawie 7 godzin :o), łyknęłam 2 ketonale, nasmarowałam się voltarenem forte, otejpowałam kolana i jestem jak nówka :lol2:

Co ten dureń znów wymyślił ??

ciagle to samo napier.....kormoranami i innym discopolo po kilka godzin dziennie, wracam z pracy to juz leci i tak do wieczora. w weekendy pod oknami od 7 rano albo muza albo glosne roboty - tylko teraz po zlosci robi, sam nam to powiedzial skurwiel. na domiar poklocil sie ze wszystkimi sasiadami dookola wiec "on nam pokaze" kurde skonczy sie na serio, ze w dziob znowu dostanie. ja mu daje czas do konca tygodnia na uspokojenie. jesli nie, wzywam po prostu policje za uporczywe zaklocanie porzadku i halasowanie i niewazne, ze nie ma ciszy nocnej. nie bede sie szczypac.

to juz bylo, nie bede sie z nim przerykiwac na sprzety zwlaszcza, ze mieszkaja tez inni ludzie i jak sie wkurza to wezwa policmajstrow zarowno na mnie jak i na niego. dwa: chce mu wytracic argumenty przy policji, ja nie halasuje.

ale nie ukrywam, ze mam ochote w nocy pare razy syrene alarmowa wzbudzic ot tak dla zaklocenia :D

:lol2:

A inni się nie skarżą ???

Bo może zewrzeć siły, zmówić się na jeden dzień i każdy głośniki wywlecze i swoją "ulubioną muzykę" ??

;)

tez im przeszkadza ale jak to polacy zamiataja pod dywan, nie chca miec problemow. tylko my o tym glosno mowimy. a debilowi w to graj, mysli ze moze terroryzowac cala okolice. o nie, nie ze mna. na terror tylko ja mam monopol:rotfl::lol2: damy rade skonczy sie albo na policji albo na mordobiciu i tyle. wiecie, ze w kodeksie nie ma takiego pojecia jak cisza nocna?