Lukarna 26.08.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Znaczy się odpoczywałaś standardowo po 2 w nocy;)?? Malka idziesz jak burza, wiesz?:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Tarcia, takie kfiotki może przezyję Rasia -mój slubny coś na temat niewstawania, może powiedzieć Ale zajefajne są Luka -burza ?? Jaja sobie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 No proszę Cię, ja Ci tu z serca piszę a podejrzewasz mnie o robienie jaj?? Kupujesz, wybierasz, sadzisz, malujesz i co tylko i jakby Ci kto motorek zamontował:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Malka, Ty chcesz przodownikiem pracy zostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ale bym zaległa na takim fotelu. wygląda na mega wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) No proszę Cię, ja Ci tu z serca piszę a podejrzewasz mnie o robienie jaj?? Kupujesz, wybierasz, sadzisz, malujesz i co tylko i jakby Ci kto motorek zamontował:) Bo kochana, czas mnie goni,. A ja mam tylko dwie rączki małe A najbardziej wkuyrza mnie kotłownia - wydawała mi się ,że juz finiszuję, a tu mi wodomierz do chałupy przenieśli i znów trzeba płytki kuć , kłaśc i ta w kółko. A ja kurde jako glazurnik to mam średnią wydajność pracy, co by nędzną nie powiedzieć No i z myśleniem tez nie najlepiej , bo najpierw głupia pipa położyłam kafle na ścianie, a teraz ościeża trzeba obrobić i kupaaaa Pilnik i co do milimetra, każdą płytkę trzeba szlifować, co by wlazła na miejsce, a szczelin nie było. A docinki na 1,5 cm, mnie zabijają .:bash: W ogródku - niekończąca się opowieść pt. żołędzie , zaraz zacznie się część druga pt. liście Łazienka do przeszlifowania mi została. Jutro Gregor wpadnie dokończyć dzieła, pt - fuga (zesrałam się ze strachu jak zrobiłam próbkę i skopałam kamień) , niech to zrobi fachowiec Może w poniedziałek ostateczny pomiar kabiny prysznicowej nastąpi, bo udało mi się wczoraj wylać brakująca wylewkę przy brodziku - jak wyschnie wstawię prowadnice ścianek i mozna docinać szkło Nadal nie wiem jakiego kleju użyć do klepki łazienowej - forum jak zwykle pomocne :rolleyes: Zmienił mi się koncept drzwi - jednak będą otwierane na zewnątrz (dobrze,że jeszcze nie zamówiłam), ale w związku z tym, znów czeka mnie kucie - tym razem wylewki pod nadprożami = miała tam być żywica - więc samopoziom wylany - teraz będzie deska, więc zrobiłby się próg - a tego nie chcę co by tu jeszcze....... Malka, Ty chcesz przodownikiem pracy zostać? A dostanę rajstopy i goździka ?? ale bym zaległa na takim fotelu. wygląda na mega wygodny. Kasia - fotele są miodzio - dwa zsunięte prawie jak hamak I zapraszam na posiedzenie - nawet Ci kawkę zrobię Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To i ja wpadłam, jestem więc na bieżąco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 o dzięki Ci dobra kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Arni Kasia, ale wiesz, ja serio U mnie nie ma kurtuazyjnego pitupitu . Jak zapraszam, to zapraszam, a nie,że gadam bo tak wypada Zresztą kiedy ja robię coś "bo tak wypada" ???? NIGDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To ja Cię w końcu przejrzałam - Ty po prostu uwielbiasz kuć, skuwać i przekuwać:D:D I robisz to wszystko specjalnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.08.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 uzależniła się Malka co Ty będziesz robić jak się już wprowadzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Arni Kasia, ale wiesz, ja serio U mnie nie ma kurtuazyjnego pitupitu . Jak zapraszam, to zapraszam, a nie,że gadam bo tak wypada Zresztą kiedy ja robię coś "bo tak wypada" ???? NIGDY potwierdzam, kawke zrobi i nawet ciacho sie znajdzie. czesc lasencje jak tam samopoczucie? moje takie se, czuje sie ciut zmeczona i sasiad mnie tak wq...wia, ze czuje iz znowu w dziob od mojego dostanie jak bedzie tak dalej sie zachowywal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja czuję się bosko Wyspałam się (prawie 7 godzin ), łyknęłam 2 ketonale, nasmarowałam się voltarenem forte, otejpowałam kolana i jestem jak nówka Co ten dureń znów wymyślił ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ciagle to samo napier.....kormoranami i innym discopolo po kilka godzin dziennie, wracam z pracy to juz leci i tak do wieczora. w weekendy pod oknami od 7 rano albo muza albo glosne roboty - tylko teraz po zlosci robi, sam nam to powiedzial skurwiel. na domiar poklocil sie ze wszystkimi sasiadami dookola wiec "on nam pokaze" kurde skonczy sie na serio, ze w dziob znowu dostanie. ja mu daje czas do konca tygodnia na uspokojenie. jesli nie, wzywam po prostu policje za uporczywe zaklocanie porzadku i halasowanie i niewazne, ze nie ma ciszy nocnej. nie bede sie szczypac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja bym wezwała policję i z sąsiadami porozmawiała, jakby też chcieli to niech też wzywają policję... Jakby wszyscy murem stanęli to by może siadł na du.pie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A ja bym wyciągnęła AC DC lub co gorsza Siekierę i mocniejsze od sąsiadowych głośniki. Zobaczymy kto twardszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 to juz bylo, nie bede sie z nim przerykiwac na sprzety zwlaszcza, ze mieszkaja tez inni ludzie i jak sie wkurza to wezwa policmajstrow zarowno na mnie jak i na niego. dwa: chce mu wytracic argumenty przy policji, ja nie halasuje. ale nie ukrywam, ze mam ochote w nocy pare razy syrene alarmowa wzbudzic ot tak dla zaklocenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A inni się nie skarżą ??? Bo może zewrzeć siły, zmówić się na jeden dzień i każdy głośniki wywlecze i swoją "ulubioną muzykę" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Zjem sniadanko i zasuwam do roboty choć odczuwam zmęczenie materiału, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A inni się nie skarżą ??? Bo może zewrzeć siły, zmówić się na jeden dzień i każdy głośniki wywlecze i swoją "ulubioną muzykę" ?? tez im przeszkadza ale jak to polacy zamiataja pod dywan, nie chca miec problemow. tylko my o tym glosno mowimy. a debilowi w to graj, mysli ze moze terroryzowac cala okolice. o nie, nie ze mna. na terror tylko ja mam monopol:rotfl: damy rade skonczy sie albo na policji albo na mordobiciu i tyle. wiecie, ze w kodeksie nie ma takiego pojecia jak cisza nocna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts