Arnika 29.08.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja bym wezwała policję i z sąsiadami porozmawiała, jakby też chcieli to niech też wzywają policję... Jakby wszyscy murem stanęli to by może siadł na du.pie... A inni się nie skarżą ??? Bo może zewrzeć siły, zmówić się na jeden dzień i każdy głośniki wywlecze i swoją "ulubioną muzykę" ?? Właśnie o tym pisałam... skrzyknąć się.. w kupie siła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Tarcia, T wpieprzy gnojowi, a pójdzie siedzieć jak za człowieka - bez sensu.Ja tam mimo wszystko, jego własną bronią bym załatwiła. Uwierz, mnie starzy chcieli eksmitować jak trzy razy z rzędu usłyszeli ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=ln2F2PgOd-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.08.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Obrazek ze śniadankiem boski Malka, te Twoje zwierzęta to wszystkożerne są, czy tylko drewienko wsuwały. Ich uroda mnie absolutnie nie szczyka. Jeśli do kombi wlezą po dobroci to biorę Koniec szyfrowania. Było celem przypomnienia się na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Pamiętam - aparat już naszykowałam Żrą wszystko co im w paszczę wpadnie, u mnie było pod dostatkiem drewna,więc głównie toto zżerały,ale w mrozy -30, dostawały węgiel - a mój posrany partacz, wrzucał wszystko co w łapy wpadło - za co dostał zjeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Arni Kasia, ale wiesz, ja serio U mnie nie ma kurtuazyjnego pitupitu . Jak zapraszam, to zapraszam, a nie,że gadam bo tak wypada Zresztą kiedy ja robię coś "bo tak wypada" ???? NIGDY dobra, jak najpierw zajedziesz do mnie, to się zastanowię. wpadłabym bez zastanowienia, gdybyś tylko trochę bliżej mieszkała. w tym roku nasze podróże ograniczyły się niestety do woj. warm-mazurskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.08.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Pamiętam - aparat już naszykowałam Żrą wszystko co im w paszczę wpadnie, u mnie było pod dostatkiem drewna,więc głównie toto zżerały,ale w mrozy -30, dostawały węgiel - a mój posrany partacz, wrzucał wszystko co w łapy wpadło - za co dostał zjeby. Super, chodzi mi głównie o węgiel i papiór, plastikiem karmić gadzin nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 i jeszcze chciałam napisać, że ciekawe miałaś upodobania muzyczne. też bym Cię eksmitowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Co Ty masz za zwierzę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 dobra, jak najpierw zajedziesz do mnie, to się zastanowię. wpadłabym bez zastanowienia, gdybyś tylko trochę bliżej mieszkała. w tym roku nasze podróże ograniczyły się niestety do woj. warm-mazurskiego. Bo Wy wszystkie kurde się daleko budujecie Noooo małpy wredne Super, chodzi mi głównie o węgiel i papiór, plastikiem karmić gadzin nie będę To kiedy przyjeżdżasz ?? i jeszcze chciałam napisać, że ciekawe miałaś upodobania muzyczne. też bym Cię eksmitowała. A kto powiedział,że miałam ??? Co Ty masz za zwierzę????? Mam dużo różnych zwierząt, o które konkretnie pytasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Idę, serio, idę do roboty....... poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 I co? Poszłaś już?? Se posłuchałam tej Twojej Siekiery i mi się młode lata przypomniały... W sumie co tam młode, do tej pory jak się czasem zdarzy taki wolny dzień ze sama w domu jestem to odpalam jakieś punkrockowe kawałki i wtedy sprzątanie mi idzie jak ta lala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 No i z myśleniem tez nie najlepiej , bo najpierw głupia pipa położyłam kafle na ścianie, a teraz ościeża trzeba obrobić i kupaaaa Pilnik i co do milimetra, każdą płytkę trzeba szlifować, co by wlazła na miejsce, a szczelin nie było. A docinki na 1,5 cm, mnie zabijają .:bash: że co robisz od tego są listwy maskujące. Jeśli ościeżnicę masz zlicowaną z płytkami to po prostu na klej przyklejasz listwę i maskujesz wszelkie różnice. Tego chyba żaden rzemieślnik nie robi, podobnie jak stolarz maskuje łączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2013 04:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Uroczyście oświadczam, 1) że jeśli jeszcze ktoś wpadnie na pomysł jakiś przeróbek w kotłowni to ZABIJĘ 2) Skończyłam kłaść kafelki ( jeszcze fuga została) Gosia, ja wiem, ale to trochę inna bajka. Mam zabudowany wodomierz w takiej pseudo szafce i oczywiście ktoś kto ten wodomierz zabudowywał, nie wpadł na pomysł, by zakończyć ową zabudowę 2 cm wyżej, tak by góra była równo z fugą, ale nie pomyślał - stąd docinki. I analogiczna sytucja jest z szafką rozdzielacza Ale pokonałam dziada Teraz idę się zdrzemnąć i o 10 mam wiekopomne spotkanie ze szklarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.08.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Gratuluję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.08.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 W kotłowni nie mam ani pół kafelka poza podłogą, ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 u nas tez tylko kafle na podlodze, wodomierz ukryty w szafce podzlewowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Nie zaśpij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Malka pobuuuudka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 a jest jakaś nagroda za odgadnięcie zwierzaka? i to Ty daleko od nas wszystkich mieszkasz. ale mam nadzieję, ze kiedyś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.09.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 ... a ja się tam nie myśle pytać tylko pewnego dnia poinformuje ze "otom jezd" :tongue:Hejeczka.Doczytałam, że pięknie walczysz. Zuch dziołcha ;)Pamietam jak sama też robiłam mase rzeczy z ogromną satysfakcją na końcu. Ale nawyki zostają wiesz??? ;)U mnie nawyk wczoraj zaowocował malowaniem leżaków i gdyby nie deszcz... to jeszcze by donice poszły.Jak tam plany przeprowadzkowe, bo dziś 1.09.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts