nita83 07.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 wpis pierwsza klasa, chyba sobie poczytam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Malcia jak ja pytałam o mineralny plus malowanie to by mnie wyszła jedna cena robocizny co położenie silikonowego więc odpuściłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.09.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Tyle miałam Wam napisać, ale nie mam siły ... Wyczerpujący weekend. A teraz muszę pomyśleć, czy zmyć z siebie klej epoksydowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 TRZYMAM KCIUKI:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Wzięłam stołeczek i grzecznie siedzę i czekam.Na jakieś info oczywiście.&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 gratuluję pięknej trzeciej wylewki. gładziutka jak wiadomo co. nieźle z tym Staśkiem szalejesz. zgrany z Was duet. (wyobraziłam sobie, jak go czule obejmujesz, a on podskakuje ) na słowo Ci wierzę, ale pokazałabyś ten brodzik. No niestety, nie mogę sobie zrobić foty ze Staśkiem, mimo "cośtam shock" w aparacie, za bardzo mną poniewiera - foty nieostre wychodzą Na razie brodzik ukryty pod kołderką z folii i kartonu. bałam się,że się zasyfi podczas robienia podłogi. Ale już niedługo , już za momencik .... To ja czekam na ciąg dalszy... i trzymam kciuki za poniedziałek... To kiedy będzie można wejść a wylaną żywice bez obaw? Dzięki Wg moich "z tego co pamiętam" to gdzieś po 2 dniach, od połozenia ostatniej warstwy. Ale dopytam dziś Że też przegapiłam wpis w Ziewniku, źle już chyba ze mną Przyznam się, że jestem lekutko rozczarowana, jakoś wyobrażałam sobie że Stasiek jest większy, tak mniej więcej wielkości STEFANA Ale nie ważne jak duży, ważne czy robotny a jak widać 200% normy Kurcze, że też Ci się chce tak dopinać szczególiki, ja intensywnie ćwiczę tumiwisizm ostatnio, więc naprawdę podziwiam konsekwencję ps. a dziurę na roślinki pokażesz? No toć mówiłam,że Stasiek to mniejszy brat Stefana. Niemniej do obecnych prac (nie planuję już burzyć murów) świetnie się sprawdza, jest lekki,zrywny i ma ADHD Dziurę widać na ostatnim zdjęciu - pod oknem , po lewej od odpoczywającego Staśka. Teraz juz dziura zafoliowana, pouszczelniana dodatkowo taśmą (z systemu hydroizolacji) i czaka na roslinki wpis pierwsza klasa, chyba sobie poczytam jeszcze raz Malcia jak ja pytałam o mineralny plus malowanie to by mnie wyszła jedna cena robocizny co położenie silikonowego więc odpuściłam;) Wuśku, pewnie cena będzie zbliżona, bo to podwójna robota najpierw tynkowanie, potem malowanie,ale.... w tym przypadku nie chodzi wyłącznie o cenę. Dla mnie pewnym argumentem, za rozważanie takiej opcji jest fakt, że ludzie, którzy od wielu lat zajmują się ociepleniami, znający najnowsze technologie i wszystkie dostępne na rynku tynki, swoje domy kryją minaralką. Pytanie dlaczego ?? TRZYMAM KCIUKI:bye: Jeszcze raz dzięki A teraz lecę Panów żywiczkarzy powitać chlebem i solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To kiedy będzie można wejść a wylaną żywice bez obaw? to juz wiem jak wszystko pójdzie zgodnie z planem , za 10 dni będę miała śliczną podłogę długoooo cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ale 10 dni schnie? czy się utwardza ? czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 6 dni trwa proces technologiczny (uwielbiam to określenie ) Gruntowanie, wylewanie, utwardzanie, malowanie (kolor biały trzykrotnie minimum, trza nakładać), lakierowanie Chyba nic nie pomyliłam No i niestety nie da się wszystkiego w jednym dniu zrobić, bo każda warstwa musi wyschnąć. A było brać epoksydową - dwa dni i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oj tam, jakoś te kilka dni przeżyjesz a będziesz miała ta wymarzoną ps. wiesz jak się nie mogę doczekać widoku Twoich podłóg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tylko, co ja w tym czasie mam robić,hę ??? Właśnie siedzimy ze slubnym i dumamy Moze elewację? Przez ten czas nie mogę wejść do domu, to choć na zewnątrz coś podziałam A i czym bliżej konca, tym mam większego pietra. Bo jeśli tak nie spełni moich oczekiwań ?? W sensie, podłoga nie spełni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Pozdrów małżonka w takim razie i powiedz że stukam się z nim kubkiem z kawą Spełni spełni - nie ma wyjścia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 oby, oby Ślubny odstukuje Tylko delikatnie dziubki, bo mi kubałki potrzaskacie. I zaraz znów lecę na budowę, tylko kawkę w termos zaparzę (nie mogę do chałupy wejsć )- będę miała miłego gościa.:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja delikatna z natury jestem więc spoko-loko jak mawia Marcin:) Nie leję u Cię??U mnie leje jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jeszcze nie leje, ale zachmurzone jak diabli.Mam nadzieję,ze jeszcze z 2 godziny lac nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A ja siedzę w pracy i wyobrażam sobie że jestem w domu w moim nowym salonie otulona w ciepły kocyk, popijam herbatę i czytam książkę...Uwielbiam deszcz - jak nie muszę wychodzić nigdzie z domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Qrwa mać -leje :mad: Wyobraźnia fajna rzecz ja sobie fantazjuję, że siedzę na rusztowaniu i kleję styro, a ściany sa tak proste jak tafla szkła...... się rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Poszłaś już czy jeszcze?I co to za fajny gość...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Każda z nas ma inne marzenia:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.09.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 i ciooo???? lejom?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts