TAR 09.09.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 znalazłam, placilam za tynk sisi kreisela. 156 zł / 25 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To mamy ten sam tynk TARcia.. nie pamiętam ile płaciłam i ile kupiłam... ale wszyscy mówili, że ten dobry jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nie .. w zasadzie nie mamy tego samego tynku... ja mam silikonowy nano. tynk.. Ty masz sisi.A i tak mam już brudne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.09.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a ja nie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Baranek 2,0.Arni,ale to cena bazy, do tego trzeba doliczyć barwienie no i jaka wydajność z kilograma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2013 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja mam ten: http://allegro.pl/tynk-silikatowy-caparol-warszawa-i3445968262.html Swego czasu technolog z Caparola szepnął mi na ucho, że jest najlepszy z ich tynków;)... ale dlaczego to dokładnie nie wiem:rolleyes:. To jest naturalny krzemianowy tynk. Do malowania. Bardzo wydajny. Cze Malciątko:D. Skoro masz przerwę technologiczną - żywicową, to może w piątek śmigniemy na grzybki do Brazy??? Cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Tak to jest baza.. za pigment w zależności jaka barwa to ileś tam dopłacasz, ja chyba nic nie dopłacałam.. A zadzwoń do Bednarka i się dowiedz, sensownie odpowiada, ja już tynk mam i nie będę doktoratu robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Baranek 2,0. Arni,ale to cena bazy, do tego trzeba doliczyć barwienie no i jaka wydajność z kilograma ? u mnie 156 zł / 25 kg to cena za tynk w konkretnym kolorze - kolor grupa 1 (1 kolor to zlamana biel, drugi to szary) nie było czegos takiego jak baza i kolor. cena roznila się tylko od tego z której grupy kolorystycznej wybieralas. wydajność podawali 3,4 m2 / kg ale ile w rzeczywistości było to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja mam ten: http://allegro.pl/tynk-silikatowy-caparol-warszawa-i3445968262.html Swego czasu technolog z Caparola szepnął mi na ucho, że jest najlepszy z ich tynków;)... ale dlaczego to dokładnie nie wiem:rolleyes:. ... bo to ich Skoro masz przerwę technologiczną - żywicową, to może w piątek śmigniemy na grzybki do Brazy??? Cio? u Brazy zamiast grzybków jest kopanie pod klinkierową fanaberię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 u Brazy zamiast grzybków jest kopanie pod klinkierową fanaberię Kopać też mogę... może jakieś trufle wykopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kreisel to nie jest górna półka, taka średniawa Pewnie dlatego się brudzi. Caparol już lepszy. Jakość zależy od proporcji czyli zawartości żywic, im więcej, tym lepiej i drożej http://sklep.2ksystem.pl/Caparol-Tynk-Amphisilan-K15-1-5mm-25-kg-PL%283,7273,6664%29.aspx barwienie dodatkowo kosztuje, bo mają RAL, a pod to trzeba grunt i podkład, nie jest tak różowo... Można zadzwonić do sklepu, powiedzą wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kopać też mogę... może jakieś trufle wykopię. http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/329/32982.jpg u mnie takie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja mam ten: http://allegro.pl/tynk-silikatowy-caparol-warszawa-i3445968262.html Swego czasu technolog z Caparola szepnął mi na ucho, że jest najlepszy z ich tynków;)... ale dlaczego to dokładnie nie wiem:rolleyes:. To jest naturalny krzemianowy tynk. Do malowania. Bardzo wydajny. Cze Malciątko:D. Skoro masz przerwę technologiczną - żywicową, to może w piątek śmigniemy na grzybki do Brazy??? Cio? To jeszcze mi powiedz czym masz toto pomalowane Bo brzmi nieżle Nie mam coś przekonania do tych silikonowych No i kochana, to,że kilku zacnych panów mnie do własnego domu nie wpuszcza, to niestety nie oznacza, że mam luz Jest jeszcze coś takiego jak zewnętrze domu, które akurat jest na tapecie. A propozycja grzybobrania, czy nawet kopania u Brazy... o w mordę , no normalnie ...echhhh Tak to jest baza.. za pigment w zależności jaka barwa to ileś tam dopłacasz, ja chyba nic nie dopłacałam.. A zadzwoń do Bednarka i się dowiedz, sensownie odpowiada, ja już tynk mam i nie będę doktoratu robić... Chyba nie będę zgłębiać tematu - nie chcę silikonów u Brazy zamiast grzybków jest kopanie pod klinkierową fanaberię muszę nadrobić Kreisel to nie jest górna półka, taka średniawa Pewnie dlatego się brudzi. Caparol już lepszy. Jakość zależy od proporcji czyli zawartości żywic, im więcej, tym lepiej i drożej http://sklep.2ksystem.pl/Caparol-Tynk-Amphisilan-K15-1-5mm-25-kg-PL%283,7273,6664%29.aspx barwienie dodatkowo kosztuje, bo mają RAL, a pod to trzeba grunt i podkład, nie jest tak różowo... Można zadzwonić do sklepu, powiedzą wszystko. Ja nie wyceniałam Kreislera, tylko Webera, kilkukrotnie przekonałam się,że produkty tej marki są genialne,myślę,że z tynkami nie jest inaczej. Niemniej nie znam nikogo kto na nich pracował, a wykonawcy , z którymi rozmawiałam,twierdzą,że nie z powodu jakości ich nie kupują,lecz ze względu na cenę Cóż, mam jeszcze trochę czasu, może rozgryzę temat. http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/329/32982.jpg u mnie takie były A coś bez czekoladki się znajdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.09.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a polka na ptaszki w pokoju dziennym ciagle jest? ja tez mam Caparola- baranek 1.0 czy jakos tak. kolor jeden w dol od bialego....nie malowany i nie bedzie malowany, bo taki mi sie podoba docelowo. i wypraszam sobie takie tam - dojrzala nie znaczy stara -znaczy mloda wczesniej urodzona.... i moze czasami madrzejsza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 malowanie wychodzi w cenie jak tynk silikonowy albo drozej bo dochodzi dodatkowa robocizna ktora podnosi cene bo trzeba rozlozyc ponownie rusztowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 To w który piątek na te grzyby wpadacie??? O tynkach rozmawiajcie jak najwięcej, ja to sobie wszystko zapisuję .... na wiosne mnie czekają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.09.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Mam tynk caparola i bardzo jestem zadowolona. Jesienią kilka miesięcy po położeniu tynku deszcz wymył impregnat z jakiejś belki na ścianie były zielone zacieki, po kolejny deszcz umył je. Inne zabrudzenia też łatwo się zmywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Silikonowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 I jeszcze mam coś specjalnie dla Ewy moja lamperia lecę zobaczyć co tam magicy zdziałali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.09.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 podkład i tynk a efekt tutaj #364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts