Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

No, ja oczywiscie tez jestem zakochana w Duchu, ale zawsze moge sobie z nim przez telefon pogadac. :p

Z zazdrosc wale wirtualna torebkom_prze_leb!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: A ja Ci oddam malpo jedna.

Podejdz tu blizej, bo ciezko sie skacze na jednej nodze wymachujac szpilka w reku!!!

Jak Cie walne tym obcasem pomiedzy oczy.......

:lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zostawic Was na chwilę , a alkoholicko nimomański wewontem mi zrobicie :evil: :wink:

ale luzik nie krempujcie się, tylko głośno mi się tu nie wywnętrzać ,że ktoś lubi seks ze zmarłymi, albo małymi zwierzątkami - bo na to to już pargrafy są :lol:

a je tez się tu w takim jednym podkochuję.......bez wzajemności :cry:

nic z tego Bracie, brakło kilku 'deseczek' do więźby i trzeba czekać na zmiłowanie panów z tartaku. Komni nasz w hurtowni sprzedali :evil: i musimy czekać az nowy przywiozą, bez tego nie ma ch. dachu nie pokryją.

No i jeszcze zmienia nam się koncepcja co do okien dachowych, chyba jednak walniemy sobie duuuuuże nad pustką, kij ,że nie wiem jak to myć będę, najwyżej wysięgnik bedę zamawiała :wink:

albo jakiego Spidermena o pomoc prosić.

No i jeszcze zmienia nam się koncepcja co do okien dachowych, chyba jednak walniemy sobie duuuuuże nad pustką, kij ,że nie wiem jak to myć będę, najwyżej wysięgnik bedę zamawiała :wink:

Dzień dobry

Szczerze radze to bardzo głęboko przemyśleć , za parę lat wygląd jużprzestanie się tak liczyć a koniecznośc pielęgnacji zostanie . Wiem to z autopsji bo rodzice se walneli właśnie takie trudno dotępne okno , dwa razy do roku jest cyrk taki z myciem tego że szkoda gadać .

pozdrav

Dzień dobry

Szczerze radze to bardzo głęboko przemyśleć , za parę lat wygląd jużprzestanie się tak liczyć a koniecznośc pielęgnacji zostanie . Wiem to z autopsji bo rodzice se walneli właśnie takie trudno dotępne okno , dwa razy do roku jest cyrk taki z myciem tego że szkoda gadać .

pozdrav

właśnie ze względów praktycznych, zrezygnowaliśmy z niego (z okna), ale teraz jak widzę zarys połaci dachu, to ono (okno) do mnie krzyczy ""wstaw mnie tu, proszę!!!" :D