mayadaski 01.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No, ja oczywiscie tez jestem zakochana w Duchu, ale zawsze moge sobie z nim przez telefon pogadac. Z zazdrosc wale wirtualna torebkom_prze_leb!!!! A ja Ci oddam malpo jedna. Podejdz tu blizej, bo ciezko sie skacze na jednej nodze wymachujac szpilka w reku!!! Jak Cie walne tym obcasem pomiedzy oczy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Po prostu nikt inny jej nie chce, nimfomanki jednej. Ta to moze chlopa wykonczyc, wszyscy sie boja. Bosze malgos, jaką Ty mi opinię wyrabiasz na FM?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Po prostu nikt inny jej nie chce, nimfomanki jednej. Ta to moze chlopa wykonczyc, wszyscy sie boja. Bosze malgos, jaką Ty mi opinię wyrabiasz na FM?! Jak to jaka? Kolorowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Po prostu nikt inny jej nie chce, nimfomanki jednej. Ta to moze chlopa wykonczyc, wszyscy sie boja. Bosze malgos, jaką Ty mi opinię wyrabiasz na FM?! Jak to jaka? Kolorowa!!! Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. Ty ze mnie robisz alkoholiczke, to ja nimfomanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. Ty ze mnie robisz alkoholiczke, to ja nimfomanke. alkoholiczka jakoś lepiej brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Zostawic Was na chwilę , a alkoholicko nimomański wewontem mi zrobicie ale luzik nie krempujcie się, tylko głośno mi się tu nie wywnętrzać ,że ktoś lubi seks ze zmarłymi, albo małymi zwierzątkami - bo na to to już pargrafy są a je tez się tu w takim jednym podkochuję.......bez wzajemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a je tez się tu w takim jednym podkochuję.......bez wzajemności Używacie sobie bo wiecie że wasze chłopy tego nie czytają co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a je tez się tu w takim jednym podkochuję.......bez wzajemności Używacie sobie bo wiecie że wasze chłopy tego nie czytają co ? czytają, czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cześć malka ..... nie zdziwię się jakbyś już miała dachówkę ... .....tak szybko idzie malkowa "niebudowa" , że nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 nic z tego Bracie, brakło kilku 'deseczek' do więźby i trzeba czekać na zmiłowanie panów z tartaku. Komni nasz w hurtowni sprzedali i musimy czekać az nowy przywiozą, bez tego nie ma ch. dachu nie pokryją. No i jeszcze zmienia nam się koncepcja co do okien dachowych, chyba jednak walniemy sobie duuuuuże nad pustką, kij ,że nie wiem jak to myć będę, najwyżej wysięgnik bedę zamawiała albo jakiego Spidermena o pomoc prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 8smego jej nie bedzie bo z pospolstwem nie nada tak? a masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 o zesz ty nie będzie, bom zajęta, mnie światowi nie śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No i jeszcze zmienia nam się koncepcja co do okien dachowych, chyba jednak walniemy sobie duuuuuże nad pustką, kij ,że nie wiem jak to myć będę, najwyżej wysięgnik bedę zamawiała Dzień dobry Szczerze radze to bardzo głęboko przemyśleć , za parę lat wygląd jużprzestanie się tak liczyć a koniecznośc pielęgnacji zostanie . Wiem to z autopsji bo rodzice se walneli właśnie takie trudno dotępne okno , dwa razy do roku jest cyrk taki z myciem tego że szkoda gadać . pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No i jeszcze zmienia nam się koncepcja co do okien dachowych, chyba jednak walniemy sobie duuuuuże nad pustką, kij ,że nie wiem jak to myć będę, najwyżej wysięgnik bedę zamawiała Dzień dobry Szczerze radze to bardzo głęboko przemyśleć , za parę lat wygląd jużprzestanie się tak liczyć a koniecznośc pielęgnacji zostanie . Wiem to z autopsji bo rodzice se walneli właśnie takie trudno dotępne okno , dwa razy do roku jest cyrk taki z myciem tego że szkoda gadać . pozdrav właśnie ze względów praktycznych, zrezygnowaliśmy z niego (z okna), ale teraz jak widzę zarys połaci dachu, to ono (okno) do mnie krzyczy ""wstaw mnie tu, proszę!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 wiec je wstaw...malka..wstaw bo ci sie snic bedzie po nightach łobocyss.. withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Duszku - wstawię se , chyba, bo juz mi się śni obiadek ugotowany, mieszkanko ogarnięte, (przejście przeciwpożarowe jest ) teraz czas zasuwać na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 jadę do Casto po łańcuch do piły i lecę na budowę . O 14.30 ma być elektryk, zobaczymy co i jak do popołudnia (wieczorku) pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 migaj i poffodseniooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Duszku - wstawię se , chyba, bo juz mi się śni He he , a za 5 latek już widze oczyma wyobrazni te brzydkie słowa mamrotane pod nosem gdy przyjdzie kolej na mycie . Albo "to twoja wina , ty chiałeś/aś te okno" Ale może przesadzasz troche , ile w metrach będziesz miała do tego okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 noo jasne jedno okno w dachu mycia pol dnia malka nie jest zgnita heeh..z tym burdelem jaki miala dala rade jedno okno jej nie jest w stanie przeskoczyc w zadnym razie..jak sobie marzy to niech ma:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts