malka 12.09.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Wszystko skrzętnie notuję Się przyda - w mam nadzieję niedalekiej przyszłości . A w tajemnicy Wam powiem, że wczoraj Panowie moi najmilejśi zrobili pierwszą warstwę żywicy. muszę sama sie sprostować -to dopiero podkład Jutro panowie mają wolne, bo nie miałam sumienia ich w niedzielę do roboty gonic, a teraz proces wymaga malowania bez przerw. Znaczy dzień po dniu. Więc jutro i weekend wolny, a od poniedziałku leci zasadnicza żywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 ech te twoje sumienie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tarcia, gdyby oni mieli do mnie blisko, ale naginają codziennie kilka stówek, więc niech choć weekend mają normalny Mnie już te trzy dni nie zbawią,, a jak ktoś pięknie dla mnie zapierdala,to nawet ja umiem być człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 szefowo pięknie zapierdalamy? tak, pięknie panowie zapierdalaja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ooo u Grocholi to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Malka super ze pokazalas poczatki zywicy-bede przebierac nóżkami do nastepnego tygodnia ale już widać że będzie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Mam pozwolenie na wejście jutro do domu, to zrobię jakieś sensowniejsze foty, pytanie tylko, po jaką cholerę grunt pokazywać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Mam pozwolenie na wejście jutro do domu, to zrobię jakieś sensowniejsze foty, pytanie tylko, po jaką cholerę grunt pokazywać ?? Oj tam - foty to foty:D Z chęcią się pogapimy, prawda dziewczyny i chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 13.09.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 o ja ale ładnie.. cudnie.. już nie mogę doczekać się efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 .... po jaką cholerę grunt pokazywać ?? grunt to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Noooo Pani, ta żywica już fajnie wygląda !!!! Z tymi tynkami .... ja też notuję, przyznaję się bez bicia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 mnie tam też już się podoba. i też proszę o foty. lubię się gapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.09.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ja też czekam ... bo już teraz wszystko nadrobiłem dzięki specjalnie dedykowanemu postowi w Ziewniku:rolleyes: DZIĘKUJĘ SIOSTRZYCZKO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 i jak tam najmilejsi, zapierdalaja? no pokaz cos wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.09.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Właśnie ,właśnie bo tam pewnie już z 2 warstwy żywicy już leża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.09.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cholerka jasna, leżom i nie pokazujom..:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.09.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Oj tam - foty to foty:D Z chęcią się pogapimy, prawda dziewczyny i chłopaki? Gruntu już nie będę focić, bo nic się nie zmienia, ale przyjdzie czas, że będzie co focić o ja ale ładnie.. cudnie.. już nie mogę doczekać się efektu końcowego ja też... grunt to podstawa panowie mówią, że podstawa to grunt Noooo Pani, ta żywica już fajnie wygląda !!!! Z tymi tynkami .... ja też notuję, przyznaję się bez bicia... To jeszcze nie żywica,ale jeszcze parę dni.... mnie tam też już się podoba. i też proszę o foty. lubię się gapić. Jutro pierwsza warstwa docelowa - choć kolor zobaczę, bo póki co to jakaś kremowoszara breja ja też czekam ... bo już teraz wszystko nadrobiłem dzięki specjalnie dedykowanemu postowi w Ziewniku:rolleyes: DZIĘKUJĘ SIOSTRZYCZKO !!! A to jeszcze nie koniec - muszę wenę złapać i lużne pół godzinki, by retrospekcję for You skończyć i jak tam najmilejsi, zapierdalaja? no pokaz cos wreszcie Zapierdalają pełną mocą Dziś moi najmilejsi ściągnęli mnie na budowę bladym switem..... bo...... zapomnieli klucza Ale nie ma tego złego, bo mimo iż nie wolno, to połaziłam sobie po podłodze. Najmilejsi, pooglądali prace swych rąk i doszli do wniosku, ze trzeba dać jeszcze jedną warstwę podkładu. Niewątpliwie się z nimi zgadzam. W korytarzu powstały fale, oczywiście niezamierzone. Trzeba się ich pozbyć przed położeniem warstw wykańczających. Właśnie ,właśnie bo tam pewnie już z 2 warstwy żywicy już leża No jeszcze nie Bry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.09.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cholerka jasna, leżom i nie pokazujom..:mad: Jak wróci ślubny z roboty, to coś Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kiedy wraca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts