TAR 18.09.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 to w koncu ona biala czy szara bedzie, bo sie zgubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Luka, już się doczekać nie mogę, więc mów tylko kiedy mam uważać Arni - to akurat niezmienna część Tarcia -biała, biała, ona zakładany kolor będzie miała dopiero po ostatniej warstwie lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ech, nie moge sie ogarnac od jakiegos czasu, sks i demencja:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tarcia seks i demencja przeczytałam:bash: Malka uważaj cały czas;) dobrze Ci radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Wiesz, gdyby im szara wyszła ja płakać nie będę, ale ślubny mógłby się wkurzyć A teraz jest mega zadowolony, przebiera nózkami z ekscytacji .Strasznie mnie to cieszy, bo był bardzo sceptycznie nastawiony A Ty już rewolucję pracową uskuteczniasz ? Może stad demencja? za dużo na raz na głowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tarcia seks i demencja przeczytałam Malka uważaj cały czas;) dobrze Ci radzę czemu mnie to nie dziwi ???? Uważam, uważam, w końcu mam tylko kawalerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tarcia seks i demencja przeczytałam:bash: Tobie zas na oczy sie rzucilo:lol2: kurka nie jest dobrze, nie jest dobrze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A Ty już rewolucję pracową uskuteczniasz ? Może stad demencja? za dużo na raz na głowie?? jeszcze pare m-cy ale fakt mam urwanie odwloka. do tego od paru nocy nie moge sie porzadnie wyspac, dzis byla kulminacja bez snu (pewnie przez pelnie) kurdupl tez buszowal cala noc tylko T. spal i chrapal:rolleyes: tego nic nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Zaraz Ci się powierzchnia życiowa zwiększy więc pamiętaj żeby czujność zachować ja nie wiem skąd te pomówienia w moim kierunku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tarcia dasz radę Luka,no mówię, że czy tu czy tam to ja ciągle mam kawalerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.09.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Bry Malka a ty juz łazienki masz porobione czy dopiero beda? Tak sobie mysle czy nie bedzie szkoda wpuszczac fachowcow na te piekne tafle No chyba ze w skarpetkach beda łazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Zrobione No prawie, mam nieskończony parkiet w łazience Brakło mi dosłownie kilkunastu godzin. Ale to dość czysta robota, więc skończę, jak żywiczkarze się wyniosą No i szkło do kabiny jeszcze nawet niepomierzone. ale szklarz nie mógł wejść z miarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ale teraz to chyba nie bedzie kawalerka, bo i saloon, sypialnia duza kuchnia to juz prawdziwe M2 a nawet M3 powierzchniowo. o tarasie i ogrodzie nie wspomne :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No M2 kawalerka . Jeden z moich znajomych ma jeden pokój z aneksem kuchennym,czyli nomenklaturowo - kawalerka. O powierzchni koło 300 m2 , więc ja ze swoją stówką to pikuś Taras, taras tomi sen z powiek spędza - nie wiem jak toto ugryźć. Wyburzać, skuwać, robić frezy ??? Mam czas do wiosny :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.09.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Trzystumetrowy pokoj? Niezle musi to wygladac Malka dlugo tu nie jestem ale wiedze ze ty jakies skrajne zapedy do skuwania masz;) A tak na powaznie to co Ci nie pasuejw tarasie?Wylany jest a chcesz drewno czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tarcia seks i demencja przeczytałam:bash: Ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 kurka na twoim miejscu tez mialabym zastanawiajke jak zagospodarowac ten taras, lekko nie bedzie. ale to juz pikus w stosunku do tego co przeszliscie, jeszcze tylko elewke ogarnij i bedzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja też... nastepna:rolleyes: co wy z tym seksem??? zima idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 My?? A kto nam te świństwa wypisuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Trzystumetrowy pokoj? Niezle musi to wygladac Malka dlugo tu nie jestem ale wiedze ze ty jakies skrajne zapedy do skuwania masz;) A tak na powaznie to co Ci nie pasuejw tarasie?Wylany jest a chcesz drewno czy jak? A to mam jeszcze w zanadrzu jeszcze jedno niedawne skuwanie Moze za chwilę opiszę w dzienniku ?? Taras mam wylany, betonowy,o kształcie zupełnie z dupy, ale nie to jest największym problemem - on jest wylany ze spadkiem w stronę okna :bash: Więc trzeba, albo w całości rozpieprzyć (z 15 kubików betonu b25), albo frezować pod legary, wcześniej robiąc prawidłowy spadek??? NIe wiem, nie ogarniam tej kuwety Taras ma być drewniany. kurka na twoim miejscu tez mialabym zastanawiajke jak zagospodarowac ten taras, lekko nie bedzie. ale to juz pikus w stosunku do tego co przeszliscie, jeszcze tylko elewke ogarnij i bedzie do przodu. Z elewką jest problem - teraz głównie pogodowy - noce już zimne, nawet bardzo jak na wrzesień, nadal nie mam ekipy, która zrobi to za normalne pieniądze i to w tym roku. Chwilowo odpuściłam temat, bo muszę wewnętrza doprowadzić do stanu używalność (z przyczyn oczywistych), ale w październiku, czyli tuż tuż, temat wróci na tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts