Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luka, już się doczekać nie mogę, więc mów tylko kiedy mam uważać :)

Arni - to akurat niezmienna część :lol2:

Tarcia -biała, biała, ona zakładany kolor będzie miała dopiero po ostatniej warstwie lakieru.

Wiesz, gdyby im szara wyszła ja płakać nie będę, ale ślubny mógłby się wkurzyć :lol2:

A teraz jest mega zadowolony, przebiera nózkami z ekscytacji :) .Strasznie mnie to cieszy, bo był bardzo sceptycznie nastawiony

A Ty już rewolucję pracową uskuteczniasz ? Może stad demencja? za dużo na raz na głowie??

A Ty już rewolucję pracową uskuteczniasz ? Może stad demencja? za dużo na raz na głowie??

jeszcze pare m-cy ale fakt mam urwanie odwloka. do tego od paru nocy nie moge sie porzadnie wyspac, dzis byla kulminacja bez snu (pewnie przez pelnie) kurdupl tez buszowal cala noc tylko T. spal i chrapal:rolleyes: tego nic nie rusza

Zrobione :)

No prawie, mam nieskończony parkiet w łazience :rolleyes:

Brakło mi dosłownie kilkunastu godzin.

Ale to dość czysta robota, więc skończę, jak żywiczkarze się wyniosą :)

No i szkło do kabiny jeszcze nawet niepomierzone.

ale szklarz nie mógł wejść z miarką :bash:

No M2 :lol2:

kawalerka .

Jeden z moich znajomych ma jeden pokój z aneksem kuchennym,czyli nomenklaturowo - kawalerka.

O powierzchni koło 300 m2 :lol2:, więc ja ze swoją stówką to pikuś ;)

Taras, taras tomi sen z powiek spędza - nie wiem jak toto ugryźć.

Wyburzać, skuwać, robić frezy ???

Mam czas do wiosny :bash::bash:

Trzystumetrowy pokoj? Niezle musi to wygladac :D Malka dlugo tu nie jestem ale wiedze ze ty jakies skrajne zapedy do skuwania masz;) A tak na powaznie to co Ci nie pasuejw tarasie?Wylany jest a chcesz drewno czy jak?

A to mam jeszcze w zanadrzu jeszcze jedno niedawne skuwanie :lol2: Moze za chwilę opiszę w dzienniku ?? :rolleyes:

Taras mam wylany, betonowy,o kształcie zupełnie z dupy, ale nie to jest największym problemem - on jest wylany ze spadkiem w stronę okna :bash::bash:

Więc trzeba, albo w całości rozpieprzyć (z 15 kubików betonu b25), albo frezować pod legary, wcześniej robiąc prawidłowy spadek???

NIe wiem, nie ogarniam tej kuwety :rolleyes:

Taras ma być drewniany.

kurka na twoim miejscu tez mialabym zastanawiajke jak zagospodarowac ten taras, lekko nie bedzie. ale to juz pikus w stosunku do tego co przeszliscie, jeszcze tylko elewke ogarnij i bedzie do przodu.

Z elewką jest problem - teraz głównie pogodowy - noce już zimne, nawet bardzo jak na wrzesień, nadal nie mam ekipy, która zrobi to za normalne pieniądze i to w tym roku.

Chwilowo odpuściłam temat, bo muszę wewnętrza doprowadzić do stanu używalność (z przyczyn oczywistych), ale w październiku, czyli tuż tuż, temat wróci na tapetę.