TAR 18.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 oj tam zaraz swinstwa, seks to bardzo przyjemny wynalazek i jaki odprezajacy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A to mam jeszcze w zanadrzu jeszcze jedno niedawne skuwanie Moze za chwilę opiszę w dzienniku ?? Taras mam wylany, betonowy,o kształcie zupełnie z dupy, ale nie to jest największym problemem - on jest wylany ze spadkiem w stronę okna :bash: Więc trzeba, albo w całości rozpieprzyć (z 15 kubików betonu b25), albo frezować pod legary, wcześniej robiąc prawidłowy spadek??? NIe wiem, nie ogarniam tej kuwety Taras ma być drewniany. Z elewką jest problem - teraz głównie pogodowy - noce już zimne, nawet bardzo jak na wrzesień, nadal nie mam ekipy, która zrobi to za normalne pieniądze i to w tym roku. Chwilowo odpuściłam temat, bo muszę wewnętrza doprowadzić do stanu używalność (z przyczyn oczywistych), ale w październiku, czyli tuż tuż, temat wróci na tapetę. do tego ten taras ma chyba rozne wysokosci i szerokosci schodow (tu tez trzeba powalczyc bo wrazenie mi zostalo jakby tylko pol stopy sie miescilo na schodku) czyli co z elewka? w pazdzierniku czy ten rok odpuszczacie, no i co z ta zima stulecia ktora tak szumnie ruskie zapowiadaja. choc styropiany przyklejcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 oj tam zaraz swinstwa, seks to bardzo przyjemny wynalazek i jaki odprezajacy:lol: jakoś mi się skojarzyła jedna rozmowa z fm. Laska opowiada jak to jej wścibska ciotka (czy inny krewny), na jakimś rodzinnym spotkaniu wypytuje o to kiedy będą mieć dzieci. Na co ona umęczona już tym wścibstwem rzuca "ciociu, my bardzo, ale to bardzo chcielibyśmy mieć dzieci, tylko jakoś tak tym wstrętnym seksem się brzydzimy" Tarcia, taras musi mieć zlikwidowane schody. Plan jest taki (nie wiem czy technicznie do zrealizowania), zrobić spadek, wyfrezować miejsca pod legary, zrobić 6-8 słupków, zamontować legary, położyć drewno -wszystko w kształcie prostokąta, tak by przykryć obecny taras. Schody zrobić jakby dodatkowo, poza obrysem tarasu. Rozumiesz, czy rysować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jesteś niesamowita Pierwsza, która zrozumiała o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Malka, a ja też zrozumiałam bez obrazków;) Żywica świeci się ... jak wiesz co;) A Ty chcesz matowić ją gdy inni płacą grube pieniądze za taki efekt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja też rozumiem.. schodki dodać, bo nie będziesz latała naokoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Bystre dziewczynki Arni pisałam o schodach Aga, no jak psu jaja Ból polega na tym,ze by to było matowe też trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 dopiero teraz zobaczylam podloge eh juz zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ale zauważyłaś, że "faluje" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 i teraz tez bym sie zastanawiala czy matowic, chyba bym (mimo wczesniejszych uprzedzen) zostawila lustrzanke. w d..ie, ze majty w spodnicy bedzie widac, ladne nosze to czego mam sie wstydzic no nie? podloga lustrzana jest zarypista. moze zostaw a jak juz ci sie w miejscach chodzenia zmatowi to polecisz po calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nie przejdzie ten numer ja za leniwa jestem No i obecny kolor mi nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Wiem, ze pisałaś, ja tylko dodałam od siebie, ze schody potrzebne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 no, faluje... zupełnie jak gumoleum takie lustrzane powierzchnie są piękne bez mebli i jak się ich nie używa. Jak się chce mieszkać, to chyba wygodniej na matowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Arni no raczej, sarenką , czy kozicą nie jestem I teraz ja czekam na porady potrzebuję zakupić dobre garnki i fajną pościel (w sensie kołdry) Jakieś sprawdzone marki, macie? Ewa, co to jest gumoleum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 linoleum Ewa z mysli mi wyciagnela, bo chwilowo zaczelam sie zastanawiac kiedy znowu "modne" bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 no prawie http://images02.olx.pl/ui/14/95/19/1361118530_483278619_1-Zdjecia--Czyszczenie-impregnacja-i-polerowanie-tarket-PCV-linoleum-marmur-gres-beton.jpg tylko za cholerę na podłogówkę się tego nie da położyć no gadać mi tu w czym gotujecie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 w garnkach. tanich, bo często zapominam o nich i hmmm muszę potem wyrzucić wraz z zawartością. Więc biorę zwykle takie najtańsze z wyprzedaży w markecie. No, ale często mam nowe Acha, z IKEI są kiepskie. Mają mało tej warstwy kumulacyjnej, szybko gotują i jeszcze szybciej ... muszę wyrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ja mam takie zwykle ale ponoc te z ikea +365 sa dobre http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/14888/ , posciel tez mam z ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 w garnkach kiedys kupilam fajna serie w pobliskiej hurtowni agd i daja rade. sa antracytowo-czarne, srodek ceramika lub jakis teflon da sie na podlogowke tak mamy w pracy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts