agalind 18.09.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 i teraz tez bym sie zastanawiala czy matowic, chyba bym (mimo wczesniejszych uprzedzen) zostawila lustrzanke. w d..ie, ze majty w spodnicy bedzie widac, ladne nosze to czego mam sie wstydzic no nie? podloga lustrzana jest zarypista. moze zostaw a jak juz ci sie w miejscach chodzenia zmatowi to polecisz po calosci. Grunt żeby czyste były, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 a posciel jaka: bawelna, kora czy ą ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Grunt żeby czyste były, nie? to przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ą ę mnie intersuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 posciel ostatnio kupowalam tu: http://www.bertax.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ą ę mnie intersuje niestety takiej nie kupuje, bo mnie nie stac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 w garnkach kiedys kupilam fajna serie w pobliskiej hurtowni agd i daja rade. sa antracytowo-czarne, srodek ceramika lub jakis teflon da sie na podlogowke tak mamy w pracy:cool: ale to jakieś specjalne ? bo toć to pcv jest, a toto nie przewodzi ciepła ...chyba w garnkach. tanich, bo często zapominam o nich i hmmm muszę potem wyrzucić wraz z zawartością. Więc biorę zwykle takie najtańsze z wyprzedaży w markecie. No, ale często mam nowe Acha, z IKEI są kiepskie. Mają mało tej warstwy kumulacyjnej, szybko gotują i jeszcze szybciej ... muszę wyrzucać. ja mam takie zwykle ale ponoc te z ikea +365 sa dobre http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/14888/ , posciel tez mam z ikea to jak w końcu ? a posciel jaka: bawelna, kora czy ą ę Chodzi o kołdry,poduszki mam nowe termo, na razie nie planuję wymieniać, chyba,że mi na mózg padnie i kupię te z tempura aaa i idealny byłby wymiar 260x220 ,mam świetne poszwy w tym rozmiarze i za chiny nie umiem kołdry dokupić Grunt żeby czyste były, nie? to przede wszystkim bardzo smieszne, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 a koldry i poduszki kupuje z ikea wiec nie poradze 260x220 toz takiej koldry to sie podniesc nie bedzie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 aaa rozumiem koldry nie posciel, my mamy z juska komplet zimowy i komplet letni. kiedys okazyjnie kupilam te "niby lepsiejsze" w cenie tych tanszych. kolderki bardzo lekkie. a to gumoleum to takie cos jak np. w szpitalach teraz robia, przewodzi cieplo i to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ja pinkole teraz doczytalam skad ty wzielas ten rozmar jak na slonia 260x200, nawet narzute w takim rozmiarze ciezko dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ja też kupiłam w Ikei i nawet te z górnej półki, wyautowałam po drugim praniu. Teraz mam z cramera, kupioną na targach, ale ten puch się pozbijał jak jasna cholera i czas wymienić . A już nie mam ochoty na eksperymenty - bo to za kosztowna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tarcia, no tak w tk się do mnie uśmiechała, więc kupiłam, Jak rozłożyłam w mieszkaniu, to za dywan mogła robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 my kiedys mielismy jedna 220x200 ale cholera niewygodna, ciezka, nie mozna bylo prac do tego kazde z nas inaczej sypia. ja na rolmopsa a maz jak to facet rozchelstany. wiec teraz kazdy spi pod swoja koldra i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 u nas tez kazdy pod swoja ale mamy 2x 200x200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No ja właśnie szukam takich 220x200 i dla młodego 160x200NIe muszą byc bardzo tanie, ale muszą być dobre i lekkie.Chyba już nie puchowe, bo ani tego wyprać, ani wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.09.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Puchowe jak najbardziej można prać, nawet samemu, tylko trzeba mieć odpowiedni proszek lub płyn. Z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 no ja mam juskowe i jestem zadowolona, piore czesto z wirowaniem, nie zeszmacily sie jeszcze wiec dla nas sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 i puch się nie pozbija ?? Prałam (raz) w jakimś płynie (mała brązowa buteleczka) do kurtek puchowych. I niestety zrobiła się ściera. W komorach kołdry, puch pozbijał się w rogach i za cholerę nie da się tego "roztrzepać". Ale na pocieszenie, druga, której nie prałam, też się taka zrobiła, co prawda z rok później, ale to jednak marna pociecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.09.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nie wiem, może dużo zależy od jakości puchu. Ja moje kołdry traktuję wg przepisu na płynie, potem do suszarki na trochę, rozstrzepuję i wyglądają ok. Nic się nie filcuje. Może to kwestia puchu: u mnie puch gęsi 60% reszta pióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 mam jedna ulubiona poduszke, ktora babcia mi zrobila, korci mnie by wyprac ale jak sie sfilcuje:confused: a jakie plyny dorka uzywasz? perwoll czy jakis profesjonalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts