Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

linoleum jest ekologiczne i bez pcv. to juta nasączona i powleczona czymś :)

garnki z ikei najtańsze są... no po prostu tanie i średnio dobre, może drogie są dobre.

Pościel mam i juska, śpimy zwykle pod jedną kołdrą latem a drugą każdy ma na zimę i.. śpimy pod dwiiema. Te "drugie" kupiłam takie ozdobne różne i robią za kapę. A moja młoda to ma trzy na łóżku, bo jedną lubi mieć pod spodem, jedną na sobie a trzecią na zapas :lol2:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam tą: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80131479/ dla Młodego polecam, bo dla Was za mała. My z Księciuniem śpimy pod nią jednocześnie, to znaczy ja pod tą grubszą(3), a Księciunio pod cieńszą(1):lol2:.

Jest genialna i piorę w pralce z wirowaniem i suszę w suszarce, nic się nie dzieje :).

mam jedna ulubiona poduszke, ktora babcia mi zrobila, korci mnie by wyprac ale jak sie sfilcuje:confused: a jakie plyny dorka uzywasz? perwoll czy jakis profesjonalny?

Że tak się wyrażę, lokalny, z jakiejś małej niemieckiej firemki. Nie mam teraz w domu, bo z reguły całość na raz zużywam. Poznaję na półce sklepowej po kolorkach :( Jak tylko nie zapomnę, to przy najbliższej wyprawie do sklepu sprawdzę jak się dokładnie nazywa i zaraportuję.

Piekna ta podłoga :D

kołdry mamy z Jyska - antyalergiczne Aloe Vera - dla nas rewelacyjne. Kupowałam droższe gdy była promocja. Prać trzeba z piłeczką tenisową. W Jysku od razu proponują nowe piłeczki przy kupnie kołdry ;) Nie wzięłam, używam swoją starą.... żółtą :lol2:

kurcze balans ile ja pięknych widoków tracę:( Malka - glonojad, Malka - jogin :rotfl:

gary mam z ikea te 365+ i jak dla mnie są bardzo git, patelnia moim zdaniem kiepska no i jeszcze takie no name kupowane kilka lat temu w auchanie ale pięknie latają na indukcji

kołdrę mamy puchową z prawdziwego puszku bo przerabiana z babciowej pierzyny:rotfl: a Młodemu kupiłam ze 2 lata temu kołdrę na aledrogo z wypełnieniem silikonowym i prana, dewastowana przez Młodego i cały czas lekka i ciepła:)

Przejrzałam all i znalazłam kilka sensownych kołder.

A tę 260 zamówię w sklepie Rasi :)

Garów szukam nadal.

Uwielbiam żeliwne, ale cena dobrych, emaliowanych dobija.

Muszę znależć jakiś kompromis.

Zna ktoś berghoffa ?? warte swej ceny ??

ja mam garnki Oscar Cooks z powloka teflonowa- jestem zadowolona, używam często, prawie 3 lata i nic się z nimi nie dzieje, nawet jednego zadrapania czy odprysku.

na berghoffa tez się czaje ale już do nowej kuchni. zazycze sobie na parapetke :D niech każdy gość po garze wniesie :D:D:D

Ja mam Amway i są suuuper , mam już je od 19 lat... dokupiłam kilka 365 z Ikei i nie są najgorsze, zupę czy ziemniaki ugotuje, ale na kolana nie powalają, patelnia z Ikei jest do bani.. natomiast niezłą patelnie nabyłam w Lidlu takie na indukcję i są bdb, nawet smażę do dziś i jest dobrze, fakt.. w szufladzie przekładał tekturką żeby się nie porysowały i zawsze używam szpatułki silikonowej jak smażę...

Kurtki puchowe kołdry, podyszpi pierzaste czy puchowe piorę w pralce.. e zwykłym proszku ale jak wyschnie to każdy segment roztrzepuję ręcznie jakbym prała w rękach trąc to pierze/puch.. Zawsze jest dobrze..

A co dają te piłki tenisowe?????