EZS 18.09.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 linoleum jest ekologiczne i bez pcv. to juta nasączona i powleczona czymś garnki z ikei najtańsze są... no po prostu tanie i średnio dobre, może drogie są dobre. Pościel mam i juska, śpimy zwykle pod jedną kołdrą latem a drugą każdy ma na zimę i.. śpimy pod dwiiema. Te "drugie" kupiłam takie ozdobne różne i robią za kapę. A moja młoda to ma trzy na łóżku, bo jedną lubi mieć pod spodem, jedną na sobie a trzecią na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja mam tą: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80131479/ dla Młodego polecam, bo dla Was za mała. My z Księciuniem śpimy pod nią jednocześnie, to znaczy ja pod tą grubszą(3), a Księciunio pod cieńszą(1). Jest genialna i piorę w pralce z wirowaniem i suszę w suszarce, nic się nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A kołdry na wymiar zamawiam tu: http://www.koldra.pl/sklep/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 a jak czesto pierzecie koldry / poduszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.09.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 mam jedna ulubiona poduszke, ktora babcia mi zrobila, korci mnie by wyprac ale jak sie sfilcuje:confused: a jakie plyny dorka uzywasz? perwoll czy jakis profesjonalny? Że tak się wyrażę, lokalny, z jakiejś małej niemieckiej firemki. Nie mam teraz w domu, bo z reguły całość na raz zużywam. Poznaję na półce sklepowej po kolorkach Jak tylko nie zapomnę, to przy najbliższej wyprawie do sklepu sprawdzę jak się dokładnie nazywa i zaraportuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tak na szybko, bo mi się ryba spali z dzisiaj Kawałek kuchni MIstrzowie jogi wymiękają przy tym , co musiałam zrobić by takie ujęcie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Co Ty im jeszcze każesz na to lać jak to co jest to już ładne jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Piekna ta podłoga kołdry mamy z Jyska - antyalergiczne Aloe Vera - dla nas rewelacyjne. Kupowałam droższe gdy była promocja. Prać trzeba z piłeczką tenisową. W Jysku od razu proponują nowe piłeczki przy kupnie kołdry Nie wzięłam, używam swoją starą.... żółtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 po pierwsze świeci się jak już powiedziałam, po drugie nie jest białe białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.09.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Kolor faktycznie nie biały ale za to widac ze wymuskana ta twoja podłoga :rolleyes:Ogladasz wszystkie zakamarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jakie zakamarki??? ja tam nawet wejść nie mogę. Stoję w progu domu i wyginam śmiało ciało, by jakieś inne ujęcie mieć niz na korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 kurcze balans ile ja pięknych widoków tracę Malka - glonojad, Malka - jogin gary mam z ikea te 365+ i jak dla mnie są bardzo git, patelnia moim zdaniem kiepska no i jeszcze takie no name kupowane kilka lat temu w auchanie ale pięknie latają na indukcji kołdrę mamy puchową z prawdziwego puszku bo przerabiana z babciowej pierzyny:rotfl: a Młodemu kupiłam ze 2 lata temu kołdrę na aledrogo z wypełnieniem silikonowym i prana, dewastowana przez Młodego i cały czas lekka i ciepła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Przejrzałam all i znalazłam kilka sensownych kołder. A tę 260 zamówię w sklepie Rasi Garów szukam nadal. Uwielbiam żeliwne, ale cena dobrych, emaliowanych dobija. Muszę znależć jakiś kompromis. Zna ktoś berghoffa ?? warte swej ceny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ja mam garnki Oscar Cooks z powloka teflonowa- jestem zadowolona, używam często, prawie 3 lata i nic się z nimi nie dzieje, nawet jednego zadrapania czy odprysku. na berghoffa tez się czaje ale już do nowej kuchni. zazycze sobie na parapetke niech każdy gość po garze wniesie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tarcia, a które konkretnie ? neo -znasz?? bo dziwnie niska cena jak za żeliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 invico nie znam garów jako takich ale wiele osob się nimi zachwyca i opinie zbierają pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.09.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 boooooska ta podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja mam Amway i są suuuper , mam już je od 19 lat... dokupiłam kilka 365 z Ikei i nie są najgorsze, zupę czy ziemniaki ugotuje, ale na kolana nie powalają, patelnia z Ikei jest do bani.. natomiast niezłą patelnie nabyłam w Lidlu takie na indukcję i są bdb, nawet smażę do dziś i jest dobrze, fakt.. w szufladzie przekładał tekturką żeby się nie porysowały i zawsze używam szpatułki silikonowej jak smażę... Kurtki puchowe kołdry, podyszpi pierzaste czy puchowe piorę w pralce.. e zwykłym proszku ale jak wyschnie to każdy segment roztrzepuję ręcznie jakbym prała w rękach trąc to pierze/puch.. Zawsze jest dobrze.. A co dają te piłki tenisowe????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 w ikei sa fajne szpatułki z tworzywa,AKUT super poreczne mam 3 zestawy (tylko jeszcze te w starym image) silikonowych nie umiem uzywac, za miękkie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 silikonowe są w jysku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts