Arnika 18.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Zapomniałam o pościeli / kołdrach napisać..Niezłe są w Ikei, dobre też w józku,.... a pościel czasami kupuję w necie, czasami w Ikei, innym razem w BRW.. A co do tej wieeelkiej pościeli.. po utnij, przeszyj na standardowy rozmiar, z nadmiaru materiału wyjdzie Ci jeszcze poszewka, i może nawet 2 + jasiek.. Ja tak zrobiłam z tą pościelą 200X220... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A tę 260 zamówię w sklepie Rasi A co potem z poszewkami? nie są w jakichś astronomicznych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nita - dzięki w ikei sa fajne szpatułki z tworzywa,AKUT super poreczne mam 3 zestawy (tylko jeszcze te w starym image) silikonowych nie umiem uzywac, za miękkie sa Takie kuchenne popierdólki kupuję w tk, albo ikei Choć dla mnie silikonowe z ikei są za twarde. Zapomniałam o pościeli / kołdrach napisać.. Niezłe są w Ikei, dobre też w józku,.... a pościel czasami kupuję w necie, czasami w Ikei, innym razem w BRW.. A co do tej wieeelkiej pościeli.. po utnij, przeszyj na standardowy rozmiar, z nadmiaru materiału wyjdzie Ci jeszcze poszewka, i może nawet 2 + jasiek.. Ja tak zrobiłam z tą pościelą 200X220... Ale ja chcę mieć taką dużą. skoro już jest A pościeli z ikea nie lubię. Chyba tylko bezdomnych uszczęśliwiłam nimi. A co potem z poszewkami? nie są w jakichś astronomicznych cenach? Właśnie kupiłam takie poszewki i kłopot mam z kołdrą. Znaczy już nie mam, bo wiem gdzie mi uszyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Malka, no jak juz gadasz o garnkach i pościelach to ani chybi się zaraz przeprowadzać będziesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 W nocy jak nie spałam to tak pomyślałam... czy nie lepiej kupić dwie kołdry 140 i zszyć je, nie wyjdzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.09.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 hejka, to już wyposażasz się? nie zapomnij w takim razie o kieliszkach na parapetówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Malka, no jak juz gadasz o garnkach i pościelach to ani chybi się zaraz przeprowadzać będziesz:D Luka, miej litość Garnki mam zdezelowane - nigdy więcej tefala brrrrrr.po prostu muszę kupić coś nowego, bo za parę dni, nie bedę miałą w czym obiadu ugotować. A pościel tak mi się nawinęła, bo zmarzłam ostatnio (w bloku to nie ja decyduję czy chcę juz sezon grzewczy rozpocząć ) i pomyślałam,że macie jakieś sprawdzone firmy pościelowe. W nocy jak nie spałam to tak pomyślałam... czy nie lepiej kupić dwie kołdry 140 i zszyć je, nie wyjdzie taniej? eeeee, nie chce mi się kombinować hejka, to już wyposażasz się? nie zapomnij w takim razie o kieliszkach na parapetówę. Kasia, ja wyposażona w ten asortyment jestem od zawsze Ale jak Was poproszę, by kazdy przyszedł ze swoim kielonkiem (moich może braknąć ) to przyniesiecie, nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 A teraz zagadka Co przywiózł mi dziś kurier ? Co odesłałam i dlaczego ?? :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.09.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Kasia, ja wyposażona w ten asortyment jestem od zawsze Ale jak Was poproszę, by kazdy przyszedł ze swoim kielonkiem (moich może braknąć ) to przyniesiecie, nie ?? jasne, możesz na nas liczyć. a zagadka jest dla mnie prawdziwą zagadką. co tam mogłaś ostatnio zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 umywalke? bo kibello chyba ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Też bym obstawiała umywalkę, brakujące deski, .. bo baterie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 umywalke? bo kibello chyba ok? Bingo !!!!!! a dlaczego odesłałam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 bo puzzle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 noooo :mad::mad: dziś już qrwami posypałam. Na jutro umówiony stolarz, miał pomierzyc by się wszystko ładnie zgrało (musze przesunąć blat z umywalką pod lustro, a odpływ jest trochę w lewo ) tu trochę widać o co chodzi więc musi zaznaczyć gdzie wyjścia rurek mają być. A tu dupa. Umywalka w dwóch kawałkach - robiona na zamówienie :mad: nie wiem ile znów będę czekać tydzień, dwa, trzy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 prawo serii, uważaj na kabine, a lustro to raczej sama kupuj ale wspolczuje, ta cholerna niemoc jest najbardziej wcurzajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.09.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 to rzeczywiście można się wkurzyć. nie dziwię się, że posypałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Tarcia, kabinę szklarz sam przywozi i lustra też - na szczęście Kasia, a ty wiesz, że kibello mi tez potrzaskany przyjechał ?? A i jeszcze lampki, miały być 10 września- do dziś nie dotarły, ponoć statek się zgubił jak paleta z moim kamieniem do łazienki Cholera, coś mnie od wczoraj rozkłada Nie mogę teraz się dać dziadowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 kiedy? i po zywicy już można chodzic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja przyjdę z kuflem na piwo może być? A z ciekawości jak chcesz tego stolarza do łazienki wsadzić?? Teleportowac czy przez okno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no wiem, wiem. szlag by mnie chyba trafił.człowiek czeka, żeby się przytulić, pogłaskać, a tu taki suprajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts