Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Nie można, jeszcze nie skończyli.

może jutro , lub pojutrze skończą, to w poniedziałek -wtorek będę się tarzać po podłodze ;)

Miało być 5-7 dni zrobiło się 14, ale przecież u mnie nic nie może być normalnie:rolleyes:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja przyjdę z kuflem na piwo może być? A z ciekawości jak chcesz tego stolarza do łazienki wsadzić?? Teleportowac czy przez okno??

przez okno - miał wejść po drabinie :lol:

szklarz się nie odważył :lol2: czeka , aż podłoga wyschnie

no wiem, wiem.

szlag by mnie chyba trafił.

człowiek czeka, żeby się przytulić, pogłaskać, a tu taki suprajs.

żeby tu tylko o tulenie chodziło :oops:

siuranie było w krzakach, bo na drugie kibello czekałam prawie miesiąc.

A z umywalką mnie ciśnie, bo stolarz ma szafki robić, a bez ceramiki, ani rusz

widze ze lazienke masz obcykana a jak z kuchnia? wykombinowalas już co, jak i gdzie?

łazienka czeka na kawałek podłogi - nie zdążyłam prze żywicą :( i kabinę, no i......nieszczęsną umywalkę.

Ale trzymam się ściśle pierwszego pomysłu, choć zrezygnowałam z drewna na ścianie z oknem - z lenistwa :oops:

A kuchnia, kuchnia się wycenia.

Niestety te wyceny, które robiłam wcześniej się zdeaktualizowały.

Zrezygnowałam z jednej szafki i koncept lodówki musiał się zmienić - nie robią juz tych, którą planowałam.

Dziś zamówiłam płytę, czekam na okap, a resztę sprzętu zamówię, jak będe miała ostateczną wersję kuchni nie wiem czy brac serię 45 czy 60 ?

pisze z autopsji, miałam w kawalerce i niestety nie bylam zadowolona z eksploatacji, zawsze za mało miejsca, indyk to pikus. ale zmywarka 45 to wręcz pomylka, nawet garnka większego nie wstawisz.

do tego ja uważam ze mam za mało szafek i się nie mieszcze wiec brytfanki, formy do ciasta zamknięte sa w piekarniku, zycie

a do tego roznica w cenie żadna.

aaa i zmyware teraz kupiłabym z panelem zintegrowanym a nie takim na wierzchu

Tarcia, ale garnki,to ja na płycie podgrzewam :)

No i planuję zakup szuflady grzejnej (jak funduszy styknie) piekarnik ma być do pieczenia ciast, mięs, drugi do chleba i gotowania na parze, mikro do popkornu ;)

Ślubny coś o ekspresie przebąkuje (lubi taką kawę), nie chcę zrobić całej ściany sprzętu, a zabudowa mnie kosztowo powaliła, stąd pomysł na 45.