malka 19.09.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie można, jeszcze nie skończyli. może jutro , lub pojutrze skończą, to w poniedziałek -wtorek będę się tarzać po podłodze Miało być 5-7 dni zrobiło się 14, ale przecież u mnie nic nie może być normalnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja przyjdę z kuflem na piwo może być? A z ciekawości jak chcesz tego stolarza do łazienki wsadzić?? Teleportowac czy przez okno?? przez okno - miał wejść po drabinie szklarz się nie odważył czeka , aż podłoga wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no to jak ty tego stolarza chcialas przyjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 aaa już odpisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Toć pisze że ze szklarzem się będzie we wtorek tarzac po podłodze a stolarz wejdzie jutro po drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ty, ale jak bys okno z zewnątrz otworzyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 no wiem, wiem. szlag by mnie chyba trafił. człowiek czeka, żeby się przytulić, pogłaskać, a tu taki suprajs. żeby tu tylko o tulenie chodziło siuranie było w krzakach, bo na drugie kibello czekałam prawie miesiąc. A z umywalką mnie ciśnie, bo stolarz ma szafki robić, a bez ceramiki, ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ty, ale jak bys okno z zewnątrz otworzyla? Panowie moi najmilejsi, mają jakieś magiczne buty ze szpilkami - oni by otworzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Malcia nie wiem czy Cię pocieszę ale lampę do Piotrusia pokoju przysyłali mi tylko 3 razy i pewnie za trzecim się udało tylko dlatego że dostawca zmienił firmę kurierską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 widze ze lazienke masz obcykana a jak z kuchnia? wykombinowalas już co, jak i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Sugerujesz, że najbliższy raz nie będzie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Sugerujesz, że najbliższy raz nie będzie ostatni u ciebie raczej tylko pierwszy raz jest felerny drugi transport wychodzi ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 widze ze lazienke masz obcykana a jak z kuchnia? wykombinowalas już co, jak i gdzie? łazienka czeka na kawałek podłogi - nie zdążyłam prze żywicą i kabinę, no i......nieszczęsną umywalkę. Ale trzymam się ściśle pierwszego pomysłu, choć zrezygnowałam z drewna na ścianie z oknem - z lenistwa A kuchnia, kuchnia się wycenia. Niestety te wyceny, które robiłam wcześniej się zdeaktualizowały. Zrezygnowałam z jednej szafki i koncept lodówki musiał się zmienić - nie robią juz tych, którą planowałam. Dziś zamówiłam płytę, czekam na okap, a resztę sprzętu zamówię, jak będe miała ostateczną wersję kuchni nie wiem czy brac serię 45 czy 60 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 a dlaczego ?? indyka nie piekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 pisze z autopsji, miałam w kawalerce i niestety nie bylam zadowolona z eksploatacji, zawsze za mało miejsca, indyk to pikus. ale zmywarka 45 to wręcz pomylka, nawet garnka większego nie wstawisz. do tego ja uważam ze mam za mało szafek i się nie mieszcze wiec brytfanki, formy do ciasta zamknięte sa w piekarniku, zycie a do tego roznica w cenie żadna. aaa i zmyware teraz kupiłabym z panelem zintegrowanym a nie takim na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anieeee, zmywarka 60, ja mówią o sprzęcie typu piekarnik, ewentualna mikrofala (młody chce do popcornu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 piekarnik weź 60 będziesz zadowolona, poza tym jak cos będziesz robic np. na 2 garnki to za jednym razem podgrzewasz. o mikro się nie wypowiem, bo nie używam i nie będę raczej już uzywac. moja stoi i się kurzy gdzies tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Tarcia, ale garnki,to ja na płycie podgrzewam No i planuję zakup szuflady grzejnej (jak funduszy styknie) piekarnik ma być do pieczenia ciast, mięs, drugi do chleba i gotowania na parze, mikro do popkornu Ślubny coś o ekspresie przebąkuje (lubi taką kawę), nie chcę zrobić całej ściany sprzętu, a zabudowa mnie kosztowo powaliła, stąd pomysł na 45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 będziesz mieć 2 piekarniki??? ja czasem w piekarniku podgrzewam 2, 3 potrawy jednoczesnie (zwłaszcza podczas spędów rodzinnych) albo pieke 2 ciasta. mimo ze piekarnika rzadko używam to i tak wole ten większy. co to jest szuflada grzejna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts