Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

będziesz mieć 2 piekarniki??? ja czasem w piekarniku podgrzewam 2, 3 potrawy jednoczesnie (zwłaszcza podczas spędów rodzinnych) albo pieke 2 ciasta. mimo ze piekarnika rzadko używam to i tak wole ten większy.

co to jest szuflada grzejna?

nie muszę, ale chcę.

Nie lubię kombajnów srylion w jednym - do wszystkiego

Szuflada to takie ustrojstwo, w którym możesz coś rozmrozić, albo zostawić gotowy obiad na kilka godzin, a on nie wystygnie i nie wyschnie :)

Gadżet, ale przydatny, szczególnie, gdy na raty je się obiad.

W spódnicy można, jeno stringów nie zakładaj:D

Czy ta podłoga nadal się tak świeci??

świeci, jeszcze do jutra :)

Edytowane przez malka

Płytę zamówiłam 90, ale czteropolową, piatka jest 1,5 tysia droższa i wydaje mi się,ze jednak 5 średnich garnków i tak się nie da ustawić na takiej szerokości.

Jak będą ustawione piekarniki? jeśli ślubny nie przeforsuje ekspresu to jeden obok drugiego,a jeśli będzie ekspres to coś muszę niżej dać, chyba,ze 45 będą, to zmieszczę w jednej linii.

Wysokość, tuż nad blatem, tak by swobodnie widzieć co się dzieje w środku, i by na twarz sobie czegoś nie wywalić

szuflady

http://www.siemens-home.pl/produkty/piekarniki-i-kuchenki-mikrofalowe/szuflady-grzewcze.html

najwyżej pojde do sklepu ze swoimi garami poustawiam i sprawdze czy się mieszcza :D

no to jeszcze zaspokoj moja ciekawość okapem, jaki?????

Ja tak zrobiłam w MM, , jeśli garnki miały uszy, to nie było szans za nie złapać, by nie trzepnąć się o inny garnek

Jeszcze nic nie powiem w ej kwestii, bo nie chcę zapeszyć.

W każdym razie , mój mąż musi ciężej pracować :lol2:

Wow, ta szuflada to genialny pomysł. Notuję skrzętnie.

Prawda :)

Spotkałam się z tym ustrojstwem wiele lat temu w profesjonalnej hotelowej kuchni (podgrzewali w tym talerze), już wtedy chciałam mieć je w swojej kuchni, ale te przemysłowe kombajny kosztowały majątek i były na 24 talerze -a ja tak licznej rodziny nigdy nie planowałam :lol2:

Prawda :)

Spotkałam się z tym ustrojstwem wiele lat temu w profesjonalnej hotelowej kuchni (podgrzewali w tym talerze), już wtedy chciałam mieć je w swojej kuchni, ale te przemysłowe kombajny kosztowały majątek i były na 24 talerze -a ja tak licznej rodziny nigdy nie planowałam :lol2:

A goście?

Wydanie kilku talerzyków z jedzeniem to pikuś... ale jak te goście zajadą, to tylko przemysłowa szuflada zostaje.

Jesteście pewne, że takie jedzenie trzymane godzinami podgrzane to dobre jest.... i zdrowe :o

Ostatnio opracowałam patent na podgrzewanie dania - patelnia beztłuszczowa (z Lidla) malutki gaz, przykrywka - wszystko się pięknie podgrzewa, nie wysusza, ani nie przypala :yes:

ładny,ale jak bym miała go czyścić z oparów tłuszczu to by mnie trafiło :sick: :sick:

Ja raczej praktycznie patrzę na kuchnię, jeśli przy okazji jest estetycznie -to super :)

eee bez przesady, teraz tez mam szklany (czarny) skosny, czyszczenie to pikus, na bieząco plyn do szyb wystarcza, filtry do zmywarki.

a niestety niezbyt mi sie podobaja wiszace "tuby" to dopiero trudno wyczyscic. no i musi byc okap, zadnych pochlaniaczy:no:, tam to dopiero sie dzieje :cool: