braza 19.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Noo Malcia.. do Ciebie to ja w spódnicy nie przyjdę . W spódnicy można, jeno stringów nie zakładaj:D Czy ta podłoga nadal się tak świeci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) będziesz mieć 2 piekarniki??? ja czasem w piekarniku podgrzewam 2, 3 potrawy jednoczesnie (zwłaszcza podczas spędów rodzinnych) albo pieke 2 ciasta. mimo ze piekarnika rzadko używam to i tak wole ten większy. co to jest szuflada grzejna? nie muszę, ale chcę. Nie lubię kombajnów srylion w jednym - do wszystkiego Szuflada to takie ustrojstwo, w którym możesz coś rozmrozić, albo zostawić gotowy obiad na kilka godzin, a on nie wystygnie i nie wyschnie Gadżet, ale przydatny, szczególnie, gdy na raty je się obiad. W spódnicy można, jeno stringów nie zakładaj:D Czy ta podłoga nadal się tak świeci?? świeci, jeszcze do jutra Edytowane 19 Września 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Malcia ja mam nadzieję że u Ciebie za drugim razem będzie git bo ja za drugim razem to dobrze że siedziałam jak usłyszałam że piłkę znowu szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Wusia, ja też mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 a rzuc linka na te szuflady z 2 piekarnkami luz a jak je będziesz miała posadowione? obok siebie czy jaden nad drugim. w sumie tez by mi się czasem 2 przydaly i 2 plyty. na pewno teraz zrobie 5 polową i duuuuza 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 już znalazłam, tez chce taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Płytę zamówiłam 90, ale czteropolową, piatka jest 1,5 tysia droższa i wydaje mi się,ze jednak 5 średnich garnków i tak się nie da ustawić na takiej szerokości.Jak będą ustawione piekarniki? jeśli ślubny nie przeforsuje ekspresu to jeden obok drugiego,a jeśli będzie ekspres to coś muszę niżej dać, chyba,ze 45 będą, to zmieszczę w jednej linii.Wysokość, tuż nad blatem, tak by swobodnie widzieć co się dzieje w środku, i by na twarz sobie czegoś nie wywalić szufladyhttp://www.siemens-home.pl/produkty/piekarniki-i-kuchenki-mikrofalowe/szuflady-grzewcze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 najwyżej pojde do sklepu ze swoimi garami poustawiam i sprawdze czy się mieszcza no to jeszcze zaspokoj moja ciekawość okapem, jaki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Wow, ta szuflada to genialny pomysł. Notuję skrzętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 najwyżej pojde do sklepu ze swoimi garami poustawiam i sprawdze czy się mieszcza no to jeszcze zaspokoj moja ciekawość okapem, jaki????? Ja tak zrobiłam w MM, , jeśli garnki miały uszy, to nie było szans za nie złapać, by nie trzepnąć się o inny garnek Jeszcze nic nie powiem w ej kwestii, bo nie chcę zapeszyć. W każdym razie , mój mąż musi ciężej pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Mikrofalę schowaj może do szafki tak jak u mnie, i kup za 200stówy i z czapki, taka mikro tez dobry popcorn robi. U nas też do tego służy, i czaaaasami do podgrzania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Wow, ta szuflada to genialny pomysł. Notuję skrzętnie. Prawda Spotkałam się z tym ustrojstwem wiele lat temu w profesjonalnej hotelowej kuchni (podgrzewali w tym talerze), już wtedy chciałam mieć je w swojej kuchni, ale te przemysłowe kombajny kosztowały majątek i były na 24 talerze -a ja tak licznej rodziny nigdy nie planowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 tez sobie wpisałam do chciejstw kuchennych no dobra a chcesz okap czy pochłaniacz? na pewno wybralas cos zaje.....fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 zaje....drogiego Pochłaniacz nie chcę ciągnąć rur -jak wyspa to wyspa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 a ja chce wyspe i okap. falmec pharo mi się podoba, wyspowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ładny,ale jak bym miała go czyścić z oparów tłuszczu to by mnie trafiło :sick: Ja raczej praktycznie patrzę na kuchnię, jeśli przy okazji jest estetycznie -to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.09.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Prawda Spotkałam się z tym ustrojstwem wiele lat temu w profesjonalnej hotelowej kuchni (podgrzewali w tym talerze), już wtedy chciałam mieć je w swojej kuchni, ale te przemysłowe kombajny kosztowały majątek i były na 24 talerze -a ja tak licznej rodziny nigdy nie planowałam A goście? Wydanie kilku talerzyków z jedzeniem to pikuś... ale jak te goście zajadą, to tylko przemysłowa szuflada zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Gościom to mogę na bieżąco podawać, w końcu chyba chmarą przychodzą, a moim chłopakom w małej mogę zostawić obiadek i iść w tango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.09.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jesteście pewne, że takie jedzenie trzymane godzinami podgrzane to dobre jest.... i zdrowe Ostatnio opracowałam patent na podgrzewanie dania - patelnia beztłuszczowa (z Lidla) malutki gaz, przykrywka - wszystko się pięknie podgrzewa, nie wysusza, ani nie przypala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 ładny,ale jak bym miała go czyścić z oparów tłuszczu to by mnie trafiło :sick: Ja raczej praktycznie patrzę na kuchnię, jeśli przy okazji jest estetycznie -to super eee bez przesady, teraz tez mam szklany (czarny) skosny, czyszczenie to pikus, na bieząco plyn do szyb wystarcza, filtry do zmywarki. a niestety niezbyt mi sie podobaja wiszace "tuby" to dopiero trudno wyczyscic. no i musi byc okap, zadnych pochlaniaczy:no:, tam to dopiero sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts