Arnika 02.05.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dzień Dobry jadę do Casto po łańcuch do piły i lecę na budowę . O 14.30 ma być elektryk, zobaczymy co i jak do popołudnia (wieczorku) pa Chyba mijałyśmy się, bo byłam z mężem w tym samym czasie w Castoramie po śrubki, a ludków było tyle, że staliśmy w korku na parking. Czy wszyscy coś w te wolne dni remontują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.05.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A kto tu coś mówi o długosci mycia ? Wydawało mi się że chodzi o trudno dostępność takiego okna na codzień . Ale co ja tam wiem , nie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ja pierdziele..co ty tak zaraz do siebie bierzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Młaa? http://emoty.blox.pl/resource/hi.gif Wydaje ci się http://emoty.blox.pl/resource/oui.gif p.s. jeżesz trocha zmierzły ostatnio ale bez przesady http://emoty.blox.pl/resource/4_1_7v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 do łokna to ja z 8 meterów bede miała, ale jakby co to ekipe cyrkowców (ci co te piramidy z ludzi robią) zatrudnię , oni myk, myk umyją, albo z zewnątrz myjką ciśnieniową machnę i już Duchu , Fenixu ma łospe wietrzną i dlatego zmierzłe toto , ja wiem, że on z dobrego serca radzi, ale ja uparta baba jestem i jak mnie cena tego okna nie zabije, to se je wstawię. Nie miała baba zmartwień, łokno se wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Duszku - wstawię se , chyba, bo juz mi się śni obiadek ugotowany, mieszkanko ogarnięte, (przejście przeciwpożarowe jest ) teraz czas zasuwać na budowę. Zawsze mozesz sobie wynajac firme alpinistyczna, to Ci to jedno okno 2 razy w roku machna bez problemu. Zreszta... Ty sie sama wspinasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ja dachowe myję (tzna jak do tej pory 1 raz myłam ) tylko od środka (z drabinki), z zewnątrz umyje je deszcz (albo kominiarzowi raz w roku ściereczkę dam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Duszku - wstawię se , chyba, bo juz mi się śni obiadek ugotowany, mieszkanko ogarnięte, (przejście przeciwpożarowe jest ) teraz czas zasuwać na budowę. Zawsze mozesz sobie wynajac firme alpinistyczna, to Ci to jedno okno 2 razy w roku machna bez problemu. Zreszta... Ty sie sama wspinasz. zastanawiałam się czy krokwi odkrytych nie zostawić, byłoby o co linę zapiąć i wtedy zero problemu, dwa uśmiechy do brata, albo Młodego Kasia, ja musiałabym tą drabinkę tak z 7 metrów mieć bosz..chyba mnie przesilenie wiosenne (albo budowlane) dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 bosz..chyba mnie przesilenie wiosenne (albo budowlane) dopadło a jakie objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 bosz..chyba mnie przesilenie wiosenne (albo budowlane) dopadło a jakie objawy? wszystko mnie boli, chce mi się spać i w ogóle do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 wszystko mnie boli, chce mi się spać i w ogóle do d... to se drinka zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 bosz..chyba mnie przesilenie wiosenne (albo budowlane) dopadło a jakie objawy? wszystko mnie boli, chce mi się spać i w ogóle do d... Brzmi jak swinska grypa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 bosz..chyba mnie przesilenie wiosenne (albo budowlane) dopadło a jakie objawy? wszystko mnie boli, chce mi się spać i w ogóle do d... Brzmi jak swinska grypa... ufffff, juz się bałam ,że ciąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ufffff, juz się bałam ,że ciąża a są podstawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ufffff, juz się bałam ,że ciąża a są podstawy? zawsze są , nawet słyszałam, że co 2000 lat niepokalanie można coś począć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 zawsze są , nawet słyszałam, że co 2000 lat niepokalanie można coś począć ee -to już zapewne jakaś została "uszczęśliwiona" w 2000r Tobie nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 zawsze są , nawet słyszałam, że co 2000 lat niepokalanie można coś począć ee -to już zapewne jakaś została "uszczęśliwiona" w 2000r Tobie nie grozi ja tam ryzykować nie chcę, nic nie słyszałam ostatnio o niepokalanym, a to medialny temacik, więc zapewne coś by się o uszy obiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 zawsze są , nawet słyszałam, że co 2000 lat niepokalanie można coś począć ee -to już zapewne jakaś została "uszczęśliwiona" w 2000r Tobie nie grozi Guuuupia, tamto wcale nie bylo w 1 r. p. n. e. tylko troche pozniej. Akurat teraz byc moze wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 zawsze są , nawet słyszałam, że co 2000 lat niepokalanie można coś począć ee -to już zapewne jakaś została "uszczęśliwiona" w 2000r Tobie nie grozi Guuuupia, tamto wcale nie bylo w 1 r. p. n. e. tylko troche pozniej. Akurat teraz byc moze wypada. tego właśnie się obawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Guuuupia, tamto wcale nie bylo w 1 r. p. n. e. tylko troche pozniej. Akurat teraz byc moze wypada. Może i masz rację -jesteś w końcu "histeryczką" czyli -miejmy się na baczności dziewczyny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts