Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Gosia, a Ty sądzisz,że w restauracjach, to ziemniaczki gotują dla każdego klienta osobno ??

Może w tych z gwiazdkami Michelina;) w przeciętnych knajpach w bemarach je trzymają, a w nich jedzenie wysycha, w szufladzie nie.

Mozna tam włożyć "niedogotowane" jedzenie i sobie pomału "dojdzie"

Ja tam fanką mięsa nie jestem , ale wiem,że najlepszy schab, to taki pieczony w niskich temperaturach, a nie dowalanie mu 180 st, by wysechł .

Kulinarnie z rana się zrobiła :oops:

Gardło mnie nadal boli, ale zakupiłam ponad 100 cebulek , musze je wsadzić :yes:, a dziś pogoda sprzyja.

Słonko świeci, temperatura rośnie (już jest całe 8 stopni :) ) chyba się zmobilizuję :)

Tarcia, okap to to podłączone do wentylacji, a pochłaniacz tylko z filtrami ??

czy mieszam ??

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale za tydzień dwa, to juz przez śnieg możemy się przebijać :lol2:

W Tatrach już 20 cm śniegu :o

ale w zasadzie Twój pomysł mi się bardzo podoba :lol:

i co z tym okapem / pochłaniaczem ?? dobrze myslę ??

najwyżej pojde do sklepu ze swoimi garami poustawiam i sprawdze czy się mieszcza :D

ja mam płytę pięciopolową.. mieści się spokojnie garnek 20l lub patelnia (pole 28cm), garnek 3l, garnek 5l wysoki, rondelek i jeszcze jakiś 3l :) co prawda rzadko kiedy używam wszystkich pól na raz. ale jest to płyta bardzo wygodna..

e tam bez przesady, strasza tym sniegiem niepotrzebnie. za tydzien posadz, o ile sie wyrobie to tez za tydzien bede dzialac.

z okapem prawie dobrze, nie podlacza sie go do ogolnej wentylacji (centrali, reku czy jak tam zwal) tylko jako osobny ciąg, pochlaniacz - filtry

O widzisz, to moje upatrzone nie występuje w ogóle w wersji "okap"

ja w MM ustawiałam garnki na tej płycie

http://www.mediamarkt.pl/temp/thumbs/1/643309_83239a7149b9cd43ecc53a6d5cae9e47.jpg

i moim zdaniem jest za ciasno na 5 garnków w normalnych rozmiarach

Edytowane przez malka

teraz mam taka tyle ze 4 polowa i "kwadratowa", pole na brytfanke calkiem zmyslne i sie sprawdza, tyle ze to nie indukcja

http://foto.static-euro.com.pl/foto/8/1671500498/6ac9e80cf53b9217e49e47fe34b9e182/aeg-hk654070ib,1671500498_3.jpg

Edytowane przez TAR