TAR 23.09.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 czy ja miedzy slowami dojrzalam, ze jednak zamowilas kanape? a wczoraj psioczylas, ze nic nie ma i sie nie podoba i w ogole to niewygodne. kurde czyzbym az tyle wypila i film sie urwal:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ot zamilkla chyba pojechala sie tarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ja tez tak wywnioskowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tarzać sie pojadą koło 17 Wczoraj robiliśmy turne pokanapowe. Niestety nic, ale to kompletnie nic nam w oko nie wpadło. Wiecie, tak do zakochania. Mój ślubny w szczycie desperacji zaczął oglądać jakieś paskudztwa po 20 tysi (wariat ) Ja mam dwa warunki dla narożnika- musi być prosty w formie i nie może być ze skóry Dwa warunki ślubnego -musi mieć wysokie zagłówki i głębokie siedzisko. Kompromisem wyszedł nam narożnik o prostej formie z wysokimi zagłówkami, głębokim siedziskiem i w tkaninie. W Bizzarto znaleźliśmy 1 (słownie) jeden, który spełniał te warunki, ale jak usiadłam na nim to kość ogonowa wyszła mi lewym uchem a zapowiedał się skurwiel naprawdę dobrze. W Calii, nawet dwa nam się spodobały, ale.... by nie było zbyt pięknie, to nie rzemieślnik - nie ma opcji układu, który sobie wymyśliliśmy. A opcja rogówa+ kanapa nam nie leży. Sam naroznik - zbyt mały. Było jeszcze kilka sklepów, których nazw nawet nie pamiętam, bo frustracja mnie już zżaerała. i tak do dzisiejszego poranka, gdy zadzwoniłam do producenta mebli, obgadaliśmy projekt, przyklepaliśmy termin no i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 rewelacyjnie wygodne kanapy ma mebelplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 rewelacyjnie wygodne kanapy ma mebelplast Oglądałam ich meble. Podobała mi się (czekaj sprawdzę) Savona. Niestety nasza konfiguracja w ich katalogach nie występuje, a gdyby robić na zamówienie (w sensie z naszego projektu) to koszt ok 26 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 savona jest swietna, podnoszone zaglowki zaje.... moj lubi wysokie zaglowki, ja z kolei nie, wiec kompromis jest. mielismy w naszym mieszkaniu (ale to sie wtedy chyba inaczej nazywalo) sofke 2 + 2 fotele. Poszly razem z mieszkaniem, no i kolor przestal mi sie podobac:oops: ale wygoda, jakosc wykonania, obsluga sprzedazowa i posprzedazowa - na 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 rewelacyjnie wygodne kanapy ma mebelplast Tarcia, a jak z jakoscią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 nikt ???? Masz starocie na wydaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 no mam i nie wiem, czy wystawiać na all, czy znajdę tu jakieś dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wlasnie czytałam ożywioną dyskusję na wątku łazienkowym i już wiem dlaczego chcesz się pozbyć tych drobiazgów;) Co by można po mnie sobie pojechać - nie cierpię paneli, płytek drewnopodobnych, starych gratów, beżów i różu, zielonych i niebieskich łazienek,durnostojek - kurzołapek , szmat w oknach, bidetów w "gościnnych" łazienkach, ścian w krzykliwych kolorach i pseudo strukturalnych tynków...oj długo by tak jeszcze można ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Aga , to są rzeczy "odziedziczone", nie mogę ich po raz 7 przeprowadzać w tym samym kartonie a wyrzucić tez żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a co masz fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.09.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 nikt ???? Jak to nikt??? Ja!!!! A co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.09.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hi, hi... właśnie doczytałam, że Ty chcesz się pozbyć, a nie szukasz . Noooo, ale gdzie zdjęcia PODŁOGI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 od 17 miała się po nich tarzac, zdjęcia z tarzania pewnie będą jak wroci:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wytarzałam się dwa tygodnie temu było tak a jest tak i jedyny mankament, który dostrzegłam to widoczna dylatacja między korytarzem i salonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 jest idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 o mamuniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.09.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ależ niesamowicie to wygląda, zwłaszcza z tymi surowymi tynkami, baaardzo klimatycznie Ja tam dylatacji nie widzę, może za słabą rozdzielczość mam. A co to za "mokra" plama na ścianie? tak tynk się ułożył? Powtórzę się PIĘKNA ta biała matowa żywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts