Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tarzać sie pojadą koło 17 :)

Wczoraj robiliśmy turne pokanapowe.

Niestety nic, ale to kompletnie nic nam w oko nie wpadło.

Wiecie, tak do zakochania.

Mój ślubny w szczycie desperacji zaczął oglądać jakieś paskudztwa po 20 tysi (wariat :lol:)

Ja mam dwa warunki dla narożnika- musi być prosty w formie i nie może być ze skóry

Dwa warunki ślubnego -musi mieć wysokie zagłówki i głębokie siedzisko.

Kompromisem wyszedł nam narożnik o prostej formie z wysokimi zagłówkami, głębokim siedziskiem i w tkaninie.

W Bizzarto znaleźliśmy 1 (słownie) jeden, który spełniał te warunki, ale jak usiadłam na nim to kość ogonowa wyszła mi lewym uchem :mad: a zapowiedał się skurwiel naprawdę dobrze.

W Calii, nawet dwa nam się spodobały, ale.... by nie było zbyt pięknie, to nie rzemieślnik - nie ma opcji układu, który sobie wymyśliliśmy.

A opcja rogówa+ kanapa nam nie leży. Sam naroznik - zbyt mały.

Było jeszcze kilka sklepów, których nazw nawet nie pamiętam, bo frustracja mnie już zżaerała.

i tak do dzisiejszego poranka, gdy zadzwoniłam do producenta mebli, obgadaliśmy projekt, przyklepaliśmy termin no i czekam :)

rewelacyjnie wygodne kanapy ma mebelplast

Oglądałam ich meble.

Podobała mi się (czekaj sprawdzę)

Savona.

Niestety nasza konfiguracja w ich katalogach nie występuje, a gdyby robić na zamówienie (w sensie z naszego projektu) to koszt ok 26 tyś.

savona jest swietna, podnoszone zaglowki zaje.... moj lubi wysokie zaglowki, ja z kolei nie, wiec kompromis jest. mielismy w naszym mieszkaniu (ale to sie wtedy chyba inaczej nazywalo) sofke 2 + 2 fotele. Poszly razem z mieszkaniem, no i kolor przestal mi sie podobac:oops: ale wygoda, jakosc wykonania, obsluga sprzedazowa i posprzedazowa - na 5+

Wlasnie czytałam ożywioną dyskusję na wątku łazienkowym i już wiem dlaczego chcesz się pozbyć tych drobiazgów;)

Co by można po mnie sobie pojechać - nie cierpię paneli, płytek drewnopodobnych, starych gratów, beżów i różu, zielonych i niebieskich łazienek,durnostojek - kurzołapek , szmat w oknach, bidetów w "gościnnych" łazienkach, ścian w krzykliwych kolorach i pseudo strukturalnych tynków...oj długo by tak jeszcze można .....

Ależ niesamowicie to wygląda, zwłaszcza z tymi surowymi tynkami, baaardzo klimatycznie :jawdrop:

Ja tam dylatacji nie widzę, może za słabą rozdzielczość mam.

A co to za "mokra" plama na ścianie? tak tynk się ułożył?

Powtórzę się PIĘKNA ta biała matowa żywica :jawdrop: