Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Guuuupia, tamto wcale nie bylo w 1 r. p. n. e. tylko troche pozniej. Akurat teraz byc moze wypada.

Może i masz rację -jesteś w końcu "histeryczką" :) czyli -miejmy się na baczności dziewczyny!!!!

Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... :roll: :roll: :roll:

to nie wychodź z domu i zamknij drzwi na zamek :)

Ty to chyba nie czytalas tej historii... :roll:

Za Maryi czasow to drzwi w zasadzie nie bylo -to Archanioł wlazł -a do Ciebie może się nie przedrze :)

Jak nie bylo drzwi? :o :o :o

malka

A ja tak zupełnie z innej beczki, bo przeczytałam właśnie Twój dziennik na spokojnie i chciałam Ci napisać, że podziwiam cię za wszystko co przeszłaś z poprzednią ekipą. Gratuluję nowej i gratuluję takich postępów. Jak teraz się rozpędzisz to nie nadążymy zdjęć oglądać i relacji czytać. Super, że najgorsze za tobą....

Oby wykończeniówka nie przysporzyła Ci tyle nerwów, co mnie :cry:

Ale czytam dzisiaj na forum same dobre wieści i od razu mi lepiej.....

Szczęście każdego - cieszy..... :wink:

Dzięki Neli... nie ma co podziwiać, poprostu mięliśmy pecha trafić na partaczy do potęgi "n" i jakoś trza było z tego wybrnąć :D

A co do kolejnego etapu - ja nie wiem czy wykończeniówka to nas nie zabije, niestety jesteśmy kilkadziesiat tysi w plecy przez ekipę pana P. i musimy zweryfikować mocno swoje plany wykończeniowe :(

Raczej nie bedzie tak jak planowalismy, deski zamienimy pewnie na jakieś panele, marmur i granit na gres....ale co tam, się odbijemy się zmieni i bedzie po naszemu. Albo nawet dom sie zmieni :D

Kasia......jeeeeeeeee, a moja mama twierdzi, że nasz dom otwarty to nam kiedys bokiem wyjdzie ....(to bokiem tez może :o )

to ja mam taka nieśmiełą prośbę, tak bym sobie tylko ew. Judasza przeczytała (może jakiś tlanslator mni to na pl.machnie, a jeśli nie to może z obrazków coś wyczytam ) :lol: