malgos2 02.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Guuuupia, tamto wcale nie bylo w 1 r. p. n. e. tylko troche pozniej. Akurat teraz byc moze wypada. Może i masz rację -jesteś w końcu "histeryczką" czyli -miejmy się na baczności dziewczyny!!!! Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... to nie wychodź z domu i zamknij drzwi na zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... a jak bedziesz miała omamy i to spieprzaj byle daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... to nie wychodź z domu i zamknij drzwi na zamek Ty to chyba nie czytalas tej historii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... to nie wychodź z domu i zamknij drzwi na zamek Ty to chyba nie czytalas tej historii... Za Maryi czasow to drzwi w zasadzie nie bylo -to Archanioł wlazł -a do Ciebie może się nie przedrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Nie chce nic mowic, ale do niepokalanego to ja mam najwieksze predyspozycje poki co... to nie wychodź z domu i zamknij drzwi na zamek Ty to chyba nie czytalas tej historii... Za Maryi czasow to drzwi w zasadzie nie bylo -to Archanioł wlazł -a do Ciebie może się nie przedrze Jak nie bylo drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 malka A ja tak zupełnie z innej beczki, bo przeczytałam właśnie Twój dziennik na spokojnie i chciałam Ci napisać, że podziwiam cię za wszystko co przeszłaś z poprzednią ekipą. Gratuluję nowej i gratuluję takich postępów. Jak teraz się rozpędzisz to nie nadążymy zdjęć oglądać i relacji czytać. Super, że najgorsze za tobą.... Oby wykończeniówka nie przysporzyła Ci tyle nerwów, co mnie Ale czytam dzisiaj na forum same dobre wieści i od razu mi lepiej..... Szczęście każdego - cieszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jak nie bylo drzwi? ciepło mieli -to kazdy właził gdzie chciał przynajmniej w mojej Biblii na obrazkach takie "domy otwarte' są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dzięki Neli... nie ma co podziwiać, poprostu mięliśmy pecha trafić na partaczy do potęgi "n" i jakoś trza było z tego wybrnąć A co do kolejnego etapu - ja nie wiem czy wykończeniówka to nas nie zabije, niestety jesteśmy kilkadziesiat tysi w plecy przez ekipę pana P. i musimy zweryfikować mocno swoje plany wykończeniowe Raczej nie bedzie tak jak planowalismy, deski zamienimy pewnie na jakieś panele, marmur i granit na gres....ale co tam, się odbijemy się zmieni i bedzie po naszemu. Albo nawet dom sie zmieni Kasia......jeeeeeeeee, a moja mama twierdzi, że nasz dom otwarty to nam kiedys bokiem wyjdzie ....(to bokiem tez może ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jak nie bylo drzwi? ciepło mieli -to kazdy właził gdzie chciał przynajmniej w mojej Biblii na obrazkach takie "domy otwarte' są A myslisz, ze autor z natury rysowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A myslisz, ze autor z natury rysowal? a jak inaczej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A myslisz, ze autor z natury rysowal? a jak inaczej?! To strasznie stara ksiazke masz... Sprzedaj, a do konca zycia nie bedziesz musiala pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 To strasznie stara ksiazke masz... Sprzedaj, a do konca zycia nie bedziesz musiala pracowac. to znaczy, że się chrzestny na Komunię postawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 To strasznie stara ksiazke masz... Sprzedaj, a do konca zycia nie bedziesz musiala pracowac. to znaczy, że się chrzestny na Komunię postawił ? archeolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 To strasznie stara ksiazke masz... Sprzedaj, a do konca zycia nie bedziesz musiala pracowac. to znaczy, że się chrzestny na Komunię postawił ? archeolog Kachna posiada zwoje z Qumran, a nic nam nie mowila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 kasia ma knighe z łobraskami sprzyd 2000lat..niooo kurna ze dwie chalupy se zaś wystaffii.. ja cokoliwek jest tam prawdziwe i z łobraskami s natury...tosz łodkrycie dopiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 To strasznie stara ksiazke masz... Sprzedaj, a do konca zycia nie bedziesz musiala pracowac. to znaczy, że się chrzestny na Komunię postawił ? archeolog nie -robotnik budowlany może wykopał przy okazji jakichś fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 to ja mam taka nieśmiełą prośbę, tak bym sobie tylko ew. Judasza przeczytała (może jakiś tlanslator mni to na pl.machnie, a jeśli nie to może z obrazków coś wyczytam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No wlasnie z tym tlumaczeniem moze byc problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No wlasnie z tym tlumaczeniem moze byc problem. no tłumaczenia nie mam a wujek chyba nie podoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts