rasia 23.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Arni żelazko, Tarcia kankę, a Rasia tarcię , pasi ?? Tarcię??????????????????????????????????????????????? Ale o co kaman??? Malka, Ty nawet nie wiesz jak ja Ci tej podłogi zazdraszczam...:cool::yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Luka -dobra mówię jestem,śliczna, yntelygentna, ale moją największą zaletą jest skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tarcię??????????????????????????????????????????????? Ale o co kaman??? Malka, Ty nawet nie wiesz jak ja Ci tej podłogi zazdraszczam...:cool::yes:. chcesz tarcię do prania ? szklaną, starą z uesej ? no i nie zazdraszczaj, bo masz zajebistą chałupę i żywic by Ci efekt spieprzył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No wiesz - z kim przestajesz takim się stajesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.09.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 chcesz tarcię do prania ? szklaną, starą z uesej ? no i nie zazdraszczaj, bo masz zajebistą chałupę i żywic by Ci efekt spieprzył . Pewnie że kcem!!! A właśnie że będę zazdraszczać, bo dobrze wiesz, że ja taką podłogę w garażu chciałam:lol2:. Cholernie pięknie Ci ją wylali... cholernie pięknie!!! I dylatacja jest the best!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No wiesz - z kim przestajesz takim się stajesz:D uffff, a myślałam,że to wada wrodzona Pewnie że kcem!!! A właśnie że będę zazdraszczać, bo dobrze wiesz, że ja taką podłogę w garażu chciałam:lol2:. Cholernie pięknie Ci ją wylali... cholernie pięknie!!! I dylatacja jest the best!!! a Ty nie chciałaś epoksydu ?? tak mi się jakoś kojarzy. Ślubny był pomacać, mówi,ze dylatacji nie widział, ale jak mówiłam w sztucznym świetle tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a z ciekawości, jak on to powiedział: macał jego czy ją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 był, pomacał i co???? podoba się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a z ciekawości, jak on to powiedział: macał jego czy ją? bezosobowo się zwracał - ono podłoga był, pomacał i co???? podoba się? podoba i to mnie cieszy najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dżisas, ja dziś cały dzień poważnymi rzeczami się zajmuję, a tu do którego, włącznie z moim, nie zajrzę normalnie pospolite ruszenie. Malka, genialna ta heroinka na podłodze, śliczne toto! Nawet naga rurka kominkowa wygląda tak industrialnie A że resztę imprezy przegapiłam to moja strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dżisas, ja dziś cały dzień poważnymi rzeczami się zajmuję, a tu do którego, włącznie z moim, nie zajrzę normalnie pospolite ruszenie. Malka, genialna ta heroinka na podłodze, śliczne toto! Nawet naga rurka kominkowa wygląda tak industrialnie A że resztę imprezy przegapiłam to moja strata a myślisz, że po co ta rurka, ? niby jak wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 podoba i to mnie cieszy najbardziej i to najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a dwa lata łapami i kopytami się bronił, a teraz się cieszy jaki to dobry pomysł miał z tymi podłogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ooo to On taki jak i mój.. na sufit w salonie.. to jego pomysł i już Rasia.. a Ty nie bluźnij... po drodze ślubny wspominał, że zajebisty dom macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.09.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ooo to On taki jak i mój.. na sufit w salonie.. to jego pomysł i już Rasia.. a Ty nie bluźnij... po drodze ślubny wspominał, że zajebisty dom macie... Uściskaj Go ode mnie:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a myślisz, że po co ta rurka, ? niby jak wciągnąć No, na to nie wpadłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ja piernicze ale macie nozdrza:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 To już wiadomo, co na parapetówie będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Każdy przynosi swoją rurkę - fi 11o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a mniejsze fi jakby co też można:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts