Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tarcię??????????????????????????????????????????????? Ale o co kaman???

Malka, Ty nawet nie wiesz jak ja Ci tej podłogi zazdraszczam...:cool::cool::yes::yes::yes::p.

chcesz tarcię do prania ? szklaną, starą z uesej ?

no i nie zazdraszczaj, bo masz zajebistą chałupę i żywic by Ci efekt spieprzył .

chcesz tarcię do prania ? szklaną, starą z uesej ?

no i nie zazdraszczaj, bo masz zajebistą chałupę i żywic by Ci efekt spieprzył .

Pewnie że kcem!!! :yes::lol2:

A właśnie że będę zazdraszczać, bo dobrze wiesz, że ja taką podłogę w garażu chciałam:lol2:.

Cholernie pięknie Ci ją wylali... cholernie pięknie!!! I dylatacja jest the best!!! :yes::cool:

No wiesz - z kim przestajesz takim się stajesz:D

uffff, a myślałam,że to wada wrodzona :rolleyes:

Pewnie że kcem!!! :yes::lol2:

A właśnie że będę zazdraszczać, bo dobrze wiesz, że ja taką podłogę w garażu chciałam:lol2:.

Cholernie pięknie Ci ją wylali... cholernie pięknie!!! I dylatacja jest the best!!! :yes::cool:

a Ty nie chciałaś epoksydu ??

tak mi się jakoś kojarzy.

Ślubny był pomacać, mówi,ze dylatacji nie widział, ale jak mówiłam w sztucznym świetle tego nie widać

Dżisas, ja dziś cały dzień poważnymi rzeczami się zajmuję, a tu do którego, włącznie z moim, nie zajrzę normalnie pospolite ruszenie.

Malka, genialna ta heroinka na podłodze, śliczne toto! Nawet naga rurka kominkowa wygląda tak industrialnie :)

A że resztę imprezy przegapiłam to moja strata :)

Dżisas, ja dziś cały dzień poważnymi rzeczami się zajmuję, a tu do którego, włącznie z moim, nie zajrzę normalnie pospolite ruszenie.

Malka, genialna ta heroinka na podłodze, śliczne toto! Nawet naga rurka kominkowa wygląda tak industrialnie :)

A że resztę imprezy przegapiłam to moja strata :)

a myślisz, że po co ta rurka, ?

niby jak wciągnąć ;)