marynata 05.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Sorki że nie mam siły czytać na bieżąco,ale jestem wykończona przeprowadzką i zarobiona po uszy....więc zapytowywuję czy gaz odpalony? U mnie wszystko hula od 12 dni,regulujemy,obserwujemy licznik i nijak inaczej nie chce wyjść jak 10m3 na dobę.Ten zasobnik na wodę 250l dużo za duży w domu 22 stopnie,na razie grzane bez garażu,czyli 147 metrów. Nie wiem czy to dużo czy mało,ale coś podskórnie czuję że dużo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Za ocean??? To jednak???? Przecież od zarania dziejów sójki tylko się tam wybierały!!!!!!!!! Koniec świata, moi mili, koniec świata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.10.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 cześć Siostra .... znalazłem zdjęcie ..... z naszego dzieciństwa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 muszę Wam powiedzieć że Malcia ma zarąbistą kuchnię i jeszcze narzeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.10.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 muszę Wam powiedzieć że Malcia ma zarąbistą kuchnię i jeszcze narzeka to już chyba z przyzwyczajenia, albo boi się zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Malka... gdzie jesteś i co się dzieje??????? WUsia.. opowiadaj... co wiesz, czego my nie wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Coś mi się nie zgadza .... zarąbista kuchnia i narzekanie absolutnie się wykluczają!!!! Zeznawać szczegóły, ale już!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.10.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja przelotem, macham łapką i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 no kuchnie ma zarabista ale mebli jeszcze nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Braza, czy Ty słyszałaś bym ja narzekała Poza tymi nielicznymi wyjątkami a to moja kuchnia (tu miała być fota, ale mulasty net jej nie zamieści ) wiecie - zwykła ikea mam dylemat czy umieścić ja na wątku "pochwalcie się ":lol2: Dorka - odmachuję Tarcia , Ty jako jedna z nielicznych widziałaś moje meble kuchenne live , a przynajmniej znaczną ich część Edytowane 9 Października 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 moze byc zabawnie, jaka by nie byla i tak zrobia sobie uzywanie natychmiast żądam poprawy jakosci neta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cholera, jestem tak dumna z kuchni, a nie moge sie nia pochwalić. Pieprzony net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 sluchaj a ty nie mialas stolarzy umowionych i nagle ikea? albo jak zwykle cos przespalam. niech ten net mnie nie wkurza, bo od soboty juz mi sie wcurw kumuluje, rano wstepny wybuch mialam:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.10.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Malka a może tak skocz do kafejki internetowej co? plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 w dupie z netem mmsa Ci wyślę kcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 co za pytanie pewnie ze slij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ania, wiesz,że u mnie w mieście nie ma takiej ani jednej Sa hot spoty, ale z taka przepustowością, ze mój gwizdek, to przy nich demon prędkości Jak Tarcia zechce mmsa - to ma moja zgode na zamieszczenie fotki (oczywiscie tu) Ku pokrzepieniu wielu znękanych (ekonomicznie) dusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 no czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) co za pytanie pewnie ze slij Sie robi Tyle,ze przeglądam moja niekończąca sie książke telefoniczną i ni cholery nie wiem jak sobie Ciebie zapisałam edit: ok znalazłam Edytowane 9 Października 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.10.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 :popcorn: czekam na Twoją kuchnię bardziej niż własną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts