TAR 09.10.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Sie robi Tyle,ze przeglądam moja niekończąca sie książke telefoniczną i ni cholery nie wiem jak sobie Ciebie zapisałam tos mnie zaintrygowala:D, juz ci daje na priva co bys nie szulala. a mailem pojdzie jako zalacznik czy tez nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dziewczyny, no nie nastawiajcie się. To po prostu zwykła kuchnia z Ikea, nic wyszukanego... :lol2::lol2: ps. ale za to własna u u się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 dajta chwile zaraz pokaze, kuchnia wyczesana jak malo ktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) tadam, tadam kuchnie Malki mam :D:D Edytowane 10 Października 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dziewczyny, no nie nastawiajcie się. To po prostu zwykła kuchnia z Ikea, nic wyszukanego... Spadaj :P:P jest jedyna i niepowtarzalna a serio - moja docelowa kuchnia jeszcze się nie robi. Przerosły mnie wyceny, stolarz zrobi trochę taniej niz studio kuchenne, ale tylko trochę, a ja muszę obciąć koszty przynajmniej o 5 tysi. Mam prosty wybór, albo wypaśne meble, albo wymarzony sprzęt. Póki co stawiam na sprzet, więc trzeba ciąć meble. Koszt samej wyspy mam wyceniony na 6,4 - 7,8 tyś. Trzeba ciąć, ciąć, ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.10.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Malka weź się podszkol trochę u Snippera w kwestii dodatków i doboru kolorów i będzie gites malines Ja nawet nie podchodzę do studia kuchennego, padłabym na zawał albo pękła ze śmiechu, zależnie od nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Kto to Snipper Plecy mam forumowe ostatnio Ania , róznica ceny miedzy lokalnym stolarzem a studiem kuchennym , w moim przypadku to około tysiaka. Przy całej kwocie to niewiele. Pozostaje mi albo szukac innego wykonawcy, albo faktcznie okroić meble, lub zejść z jakości materiałów - choc to chyba ostatnia rzecz jakiej bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cronin co Ty gadasz?? Jakie dodatki? jaki dobór kolorów? No zobacz: - podłoga i ściany modnie białe - szafki dolne fornirowane (ekhm czyms egzotycznym) - blat drewniany - sprzęt AGD biały - idealnie dobrany - malowniczo ułożone na blacie owoce mające przełamać ten sterylny look... Malka:hug::hug: wiesz jak sie z Tobą cieszę, prawda?? cudna kuchnia, najwazniejsze, że możesz w niej gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.10.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Snipper http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-%C5%81AZIENKI-NASZE-!!!!!!/page615 post 12298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wiem Luka, wiem owoce na blacie lezą, bo za cholerę nie wiem w którym kartonie mam miski A i zagadka dla Pań dlaczego nie mam zamontowanej docelowej umywalki w łazience ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 puzzle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Snipper http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-%C5%81AZIENKI-NASZE-!!!!!!/page615 post 12298 przy tej łazience, to moja kuchnia leży i kwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 puzzle? trzy razy właśnie dzwonił kurier, ze bedzie za pół godziny po raz czwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 kuchnia jest malownicza, podobny look mialam w poprzednim mieszkaniu ponad pol roku, mozna sie zżyc Luka zapomniala pochwalic nowatorskie rolety okienne, sam szyk i styl:lol2: kurde ja nie wiedzialam, ze ty taki talent w urzadzaniu wnetrz posiadasz, czuj sie zatrudniona :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 trzy razy właśnie dzwonił kurier, ze bedzie za pół godziny po raz czwarty juz nawet nie chce pisac, bo ostatnio wykrakalam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 kuchnia jest malownicza, podobny look mialam w poprzednim mieszkaniu ponad pol roku, mozna sie zżyc Luka zapomniala pochwalic nowatorskie rolety okienne, sam szyk i styl:lol2: kurde ja nie wiedzialam, ze ty taki talent w urzadzaniu wnetrz posiadasz, czuj sie zatrudniona :D:D Nie zgadniesz co jest w oknie to akurat inwencja \ślubnego - poszalał chłopak juz nawet nie chce pisac, bo ostatnio wykrakalam:bash: Trzy wcześniejsze jechały DHLem, tym razem posłali UPSem, na palecie. Jest nadzieja. I medal dla sprzedawcy. Na słowo malki wysyła kolejne przesyłki, nim jeszcze przewoźnik reklamację rozpatrzy. Więc mimo przygód z kurierami Polecam sklep z armaturą IDEAL24. W międzyczasie jeszcze Siódemka rozwaliła mi w mak biurko młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.10.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 eeee ale serio? chyba ktoś bardzo Cię nie lubi spadam, kończę wentylację, klepię drzwi wewn. i idę się relaksować do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 folia po malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Aniu - niestety serio. Ja nie wiem co oni robia na terminalach przeładunkowych, ale podejrzewam,że urządzaja rzuty przesyłkami. Ja tez spadam, bo roboty od groma, a ja się z mulastym netem użeram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 folia po malowaniu? materac z niemowlęcego łózeczka nie pytaj skad się wziął (tak moje młode ma 10 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts