Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Malko, ja tylko chciałam napisać, że Cię kocham, to raz, a drugie, że miałaś rację co do tego młodego rehabilitanta. Cudowny Człowiek!!!! Ty wiesz, że mnie pomierzył i kiwał głową, powiedział, wszystkie testy pozytywne, ale tutaj będzie roboty. Zaplanuję mi najpierw ćwiczenia rozciągające, bo duuużo mam przykurczy, a potem wzmacniające, bo też mam słabe mięśnie. Stąd tak boli. :bash:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelka -fajnie,że Młody jest fajny :)

Arnika, tak na forum walimy ??

bardzo proszę :

nikt z zewnątrz prywatnych wiadomosci i rozmów telefonicznych nie pozna, co nie zmienia faktu, ze pojechałaś skrajnym chamstwem, chocby własnie dlatego,ze prywatne rozmowy wywlekasz na forum.

Nie miałas odwagi przez telefon (bo rozumiem,ze rozmawiałaś z Agnieszką) powiedzieć jej,ze jest fałszywą suką, tylko obleśne memy u Żelki wywalasz?

Co Cię tak bardzo zabolało ? To,ze pod innym nikiem pisała ? I co z tego ? Nie ona jedyna.

Od poczatku było wiadome,ze kasa idzie na turnus dla dzieciaków z Prodeste, skąd więc zdziwienie ? Wystawili masę swoich fantów na aukcję, do której nikt nikogo nie zmusza.

Tyle w temacie.

playa na gwizdku.

Nim zaświeci na niebiesko to juz jestem bliska rozpaczy, a jak wysyłam post to wygladam tak :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: i tak :bash::bash::bash::bash:

więc prosze o wyrozumiałość.

Ale jak mówiłam czytać się da, z pisaniem znacznie gorzej.

Dziś chyba ma wyż, bo tylko (z zegarkiem w ręku) tylko kwadrans mieli post :rolleyes:

już jest :)

to moje się ładują i ładują, mieli je i mieli....

próbowałam na orangu -jest to samo.

W zasadzie nawet jutro moge mieć radjówkę, a za pare miesięcy światłowód.

Ale w sumie -poczytać mogę na tym goownie, a z mejlami sie moge chwilę pomęczyć.

Ja jestem na radiowym orangu, jeśli nie mieszkasz w lesie (a nie mieszkasz:D) to spróbuj, bo w ogólnym rozrachunku są ok. Albo spróbuj Plusa HSPA+ ponoć dobry. Przymierzam się do niego, bo mnie osobiście pomarańczowi do szału doprowadzaja od jakiegos czasu, coraz gorzej ten ich freedom pro odbiera u mnie!!!

oooo pranie trzeba powiesić :D

wiecie co, ja poczekam na światłowód - emocje opadną, moze ciut atmosfera się oczyści i bedzie jeszcze normalnie.

Póki co słucham się Brazy -jak zwykle i we wszystkim :)

a teraz pójde powiesic majty i inne uprane części garderoby :)

Wszędzie dobre gdzie nas nie ma :mad: Mam tego wypasionego Plusa i guzik z pętelką, mieszkam o rzut beretem od Warszawy a nie mam sygnału radiowego, pomarańczowi mnie olali, a światłowodu ni widu ni słychu...a w lesie nie mieszkam i za drugim rogiem mam maszt z anteną. Ten gwizdek w Warszawie śmiga, u mnie mieli dokładnie jak u Malki - czytam, pisanie to masakra. I nie ma mowy o oglądaniu jakichkolwiek wiadomości... ruchomych

Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze na temat internatu.. też mam playa, według mapy zasięgu nic nie powinnam tutaj odbierać, kupiliśmy antenę kierunkową wzmacniającą sygnał, wymierzyliśmy w najbliższy nadajnik i śmiga jak ta lala.. czasem są problemy, ale bardzo krótki. Ogólnie działa bez większych zarzutów..

antena jest połączona do modemu E3131 a moden do routera.. modem do laptopa odpada, bo niestety każde poruszenie może powodować wypadanie ten anteny..

Kamila i Marcin jestem gotowa zainwestować w taką antenę na dachu (mam taką wzmacniającą w pokoju) ale gdy pan szukający na dachu sygnału do internetu radiowego powiedział, że sygnał jest tak słaby, że nam tego nie założy to i taka antena nic nie pomoże :bash:

Biednemu wiatr w oczy...inaczej łącze światłowodowe bym sobie prywatnie strzeliła :lol2:

Kamila i Marcin jestem gotowa zainwestować w taką antenę na dachu (mam taką wzmacniającą w pokoju) ale gdy pan szukający na dachu sygnału do internetu radiowego powiedział, że sygnał jest tak słaby, że nam tego nie założy to i taka antena nic nie pomoże :bash:

Biednemu wiatr w oczy...inaczej łącze światłowodowe bym sobie prywatnie strzeliła :lol2:

Koszt nie jest aż tak wielki.. my daliśmy jakoś 150zł z hakiem na licytacji.. nie mogę tego w mailach znaleźć.. w każdym razie znalazłam cosik podobnego

http://allegro.pl/antena-24dbi-3g-umts-hsdpa-hspa-huawei-zte-15m-i3549976466.html

oczywiście to pierwsza lepsza propozycja.. dzięki tej antenie mamy full zasięg a tam było tylko 0-1 kreska.. i jesteśmy poza mapą zasięgu

Pozdrawiam

K.

Cześć:) Malka, znam problemy z netem. Wypróbowaliśmy wszystkie opcje netu na gwizdek. Skończyło się na blueconnect. Nie jest idealnie, ale innej opcji nie było. Koles od radiowego stwierdził, że antene trzeba zamontować na dachu na ponad dwumetrowym maszcie. Podziękowaliśmy Panu, bo już widziałam te pioruny:sick: