Żelka 12.10.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Malko, ja tylko chciałam napisać, że Cię kocham, to raz, a drugie, że miałaś rację co do tego młodego rehabilitanta. Cudowny Człowiek!!!! Ty wiesz, że mnie pomierzył i kiwał głową, powiedział, wszystkie testy pozytywne, ale tutaj będzie roboty. Zaplanuję mi najpierw ćwiczenia rozciągające, bo duuużo mam przykurczy, a potem wzmacniające, bo też mam słabe mięśnie. Stąd tak boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) ?????? Pokasowałąm./. u mnie jest to co o prawdzie wkleiłam... Czytasz wyrywki i zlepiłaś to co chciałaś... Edytowane 12 Października 2013 przez Arnika wykasowałam.. jak to Malka napisała.. memy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Właśnie doczytałam.., że ja przez to sito nie przechodzę.... Ale rozmów telefonicznych to Ty nigdzie nie usłyszysz i nie przeczytasz.... I oczywiście nikt nas do niczego nie zmusza... Edytowane 12 Października 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Żelka -fajnie,że Młody jest fajny Arnika, tak na forum walimy ?? bardzo proszę : nikt z zewnątrz prywatnych wiadomosci i rozmów telefonicznych nie pozna, co nie zmienia faktu, ze pojechałaś skrajnym chamstwem, chocby własnie dlatego,ze prywatne rozmowy wywlekasz na forum. Nie miałas odwagi przez telefon (bo rozumiem,ze rozmawiałaś z Agnieszką) powiedzieć jej,ze jest fałszywą suką, tylko obleśne memy u Żelki wywalasz? Co Cię tak bardzo zabolało ? To,ze pod innym nikiem pisała ? I co z tego ? Nie ona jedyna. Od poczatku było wiadome,ze kasa idzie na turnus dla dzieciaków z Prodeste, skąd więc zdziwienie ? Wystawili masę swoich fantów na aukcję, do której nikt nikogo nie zmusza. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Nie, nie zdzierżę tego netu czytac się da - pisać nie , któtką wiadomość mieli kwadrans - wymiekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Malka, kuchnia IKEA super - tez chce z IKEA niestety na razie na zaden mdel mnie nie stac:p a z listy (nie)kolezanek mnie nie skreslaj:no: - wiem goowniana ze mnie przyjaciolka od pogaduszek przy kawie, ale mam jeden atut - jestem na odleglosc...czasami takie sa najlepsze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Nie, nie zdzierżę tego netu czytac się da - pisać nie , któtką wiadomość mieli kwadrans - wymiekam to co ty masz za neta, na gwizdku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 playa na gwizdku. Nim zaświeci na niebiesko to juz jestem bliska rozpaczy, a jak wysyłam post to wygladam tak :mad::mad::mad: i tak :bash::bash: więc prosze o wyrozumiałość. Ale jak mówiłam czytać się da, z pisaniem znacznie gorzej. Dziś chyba ma wyż, bo tylko (z zegarkiem w ręku) tylko kwadrans mieli post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ale zasieg taki nędzny czy play tak ma? mój pomarańczowy gwizdek calkiem fajnie smiga mimo, ze u nas gowniany zasieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 aaa rozumiem mój post zaladuje się za 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 już jest to moje się ładują i ładują, mieli je i mieli.... próbowałam na orangu -jest to samo. W zasadzie nawet jutro moge mieć radjówkę, a za pare miesięcy światłowód. Ale w sumie -poczytać mogę na tym goownie, a z mejlami sie moge chwilę pomęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 kurde balans to zakładaj te radiowke a potem swiatlowod szybciej będzie, bo ja tu czekam, czekam, pranie rozwiesiłam, na siku poszlam, na siku z białym poszlam, browar nowy otworzyłam i dalej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja jestem na radiowym orangu, jeśli nie mieszkasz w lesie (a nie mieszkasz:D) to spróbuj, bo w ogólnym rozrachunku są ok. Albo spróbuj Plusa HSPA+ ponoć dobry. Przymierzam się do niego, bo mnie osobiście pomarańczowi do szału doprowadzaja od jakiegos czasu, coraz gorzej ten ich freedom pro odbiera u mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 oooo pranie trzeba powiesić wiecie co, ja poczekam na światłowód - emocje opadną, moze ciut atmosfera się oczyści i bedzie jeszcze normalnie. Póki co słucham się Brazy -jak zwykle i we wszystkim a teraz pójde powiesic majty i inne uprane części garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Wszędzie dobre gdzie nas nie ma Mam tego wypasionego Plusa i guzik z pętelką, mieszkam o rzut beretem od Warszawy a nie mam sygnału radiowego, pomarańczowi mnie olali, a światłowodu ni widu ni słychu...a w lesie nie mieszkam i za drugim rogiem mam maszt z anteną. Ten gwizdek w Warszawie śmiga, u mnie mieli dokładnie jak u Malki - czytam, pisanie to masakra. I nie ma mowy o oglądaniu jakichkolwiek wiadomości... ruchomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 13.10.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze na temat internatu.. też mam playa, według mapy zasięgu nic nie powinnam tutaj odbierać, kupiliśmy antenę kierunkową wzmacniającą sygnał, wymierzyliśmy w najbliższy nadajnik i śmiga jak ta lala.. czasem są problemy, ale bardzo krótki. Ogólnie działa bez większych zarzutów..antena jest połączona do modemu E3131 a moden do routera.. modem do laptopa odpada, bo niestety każde poruszenie może powodować wypadanie ten anteny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Kamila i Marcin jestem gotowa zainwestować w taką antenę na dachu (mam taką wzmacniającą w pokoju) ale gdy pan szukający na dachu sygnału do internetu radiowego powiedział, że sygnał jest tak słaby, że nam tego nie założy to i taka antena nic nie pomoże Biednemu wiatr w oczy...inaczej łącze światłowodowe bym sobie prywatnie strzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 No patrz Malka net ukrócił kwiecistość twojej mowy:lol2: cześc, witam się i spadam do sprzątania, prania i garów:bash: ps. no jeszcze polatam chwile az mi się kawa w kubku nie skończy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 13.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Kamila i Marcin jestem gotowa zainwestować w taką antenę na dachu (mam taką wzmacniającą w pokoju) ale gdy pan szukający na dachu sygnału do internetu radiowego powiedział, że sygnał jest tak słaby, że nam tego nie założy to i taka antena nic nie pomoże Biednemu wiatr w oczy...inaczej łącze światłowodowe bym sobie prywatnie strzeliła Koszt nie jest aż tak wielki.. my daliśmy jakoś 150zł z hakiem na licytacji.. nie mogę tego w mailach znaleźć.. w każdym razie znalazłam cosik podobnego http://allegro.pl/antena-24dbi-3g-umts-hsdpa-hspa-huawei-zte-15m-i3549976466.html oczywiście to pierwsza lepsza propozycja.. dzięki tej antenie mamy full zasięg a tam było tylko 0-1 kreska.. i jesteśmy poza mapą zasięgu Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.10.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Cześć Malka, znam problemy z netem. Wypróbowaliśmy wszystkie opcje netu na gwizdek. Skończyło się na blueconnect. Nie jest idealnie, ale innej opcji nie było. Koles od radiowego stwierdził, że antene trzeba zamontować na dachu na ponad dwumetrowym maszcie. Podziękowaliśmy Panu, bo już widziałam te pioruny:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts