nita83 17.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 he he igracie z ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 malcia, czy Ty mieszkasz w DOMU, TWOIM UKOCHANYM DOMKU? No mów mi tu zaraz! Widziałam piękną podłogę i zajawki kuchni..... O matko, matko, matko!!!!! O malko, malko, malko!!! Dlaczego tu nie ma żadnej zadymy z tego powodu, hę? :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.10.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja polecam Viledę, jest super http://www.megadyskont.pl/album/vileda-zestaw-ultramax-mop-wiadro-121220-128766/121220-128766-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.10.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A ja dodatek do viledyhttp://margasobczakk.blox.pl/resource/comic_putzfrau1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.10.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Chrzanić zawiasy, jak już dobrego mopa znajdziesz to sie pochwal, też szukam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Malka, i co teraz? Tzn. kiedy kolejne podejście? zainwestuj w parownice a nie w mopa, mopa kup zwykłego a parownica raz dwa się czysci. ja swoją panele czyszcze chwila moment. mop mnie wkurza, bo co i rusz trzeba wyciskac, wode zmieniac i podloga schnie za długo. Pochwal się jaką masz parownicę. Mnie też wkurza mop, a zwłaszcza schniecie podłogi:yes:, choć ten co Nelka pokazała to chyba i tak najlepszy wynalazek w tej kategorii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Żaden mop, mam taki - płaski leifheit z miaderkiem początkowo byłam bardzo zadowolona, ale zmieniłam na parownicę karchera mop od czasu do czasu przydaje się do wytarcia jakiejś małej kałuży, a wiaderko służy za skład jakiś różności ogólnie ciągle trzeba było płukać, maczać w brudnej wodzie i tą samą brudną wodą zmywać dalej podłogę - porażka Za to karcher SC 1020 jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Mam taką parownice w pracy, muszę pożyczyć i wypróbować w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 mam chyba ten sam karcher, pocielam reczniki na szmatki i wymieniam co pokoj wiec wlasciwie ciagle myje czysta szmatka a nie rozmazuje brud po podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) ja chyba tez mam te1020 i zrobiłam jak markocia pocielam szmatki i je tylko wymieniam na nowe. potem wszystkie brudne wrzucam do pralki i z bani. wiem, ze paneli nie wolno parownica czyscic ale mam to w nosie, daje mniej pary, szybko przecieram i nic się nie dzieje. co drugie czasem co trzecie parowanie nakładam warstwę nablyszczajaca na panele, lakier sidoluksu lub pronto. mopy używam jedynie do rozprowadzenia tego lakieru. Edytowane 18 Października 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 karcher górą szczególnie przy jak jasnej, gładkiej i jednolitej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 no dokładnie. az się prosi o parownice a nie tam żadne mopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja takiej parownicy na oczy nawet nie widziałam. Muszę wypróbować. Może wówczas podzielę Wasze zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Byliscie na wczorajszej nocy naukowcow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ja też nie widziałem takiej parownicy ... ale teraz podpatrzyłem w necie i muszę przyznać, że super rzecz ... dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 a Gospodyni dalej nie ma? może już z parownicą po żywicy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.10.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 no masz ci los!! kupila parownice i ....wyparowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Dobra no to po kolei, skoro juz udało Wam się moje komenty z czeluści wyciągnąć. Parownica fajna rzecz, ale po pierwsze - to nie jest sprzęt do codziennego użytku w przeciwieństwie do mopa, a po drugie ja jednak mam stracha uzywac jej na żywicy.Technolog twierdzi,że do 80 st - luzik i nic podłodze nie grozi, niemniej taka temperatura usunie impregnat. A mnie sie nie uśmiecha po kazdym myciu parownicom nakładać go od nowa. Noc naukowców Marta - nie byliśmy. Powiem szczerze, ze odcięta od mediów zupełnie zapomniałam,że to już :oops; Brat wczoraj jednej z naszych forumowych koleżanek , próbowałam wyjaśnić nasze powinowactwo. Porwałam sie nawet na odszukanie Twojego staruteńkiego wpisu , w którym je wyjaśniasz, jednak poległam. Wygrał ogrom postów w moich komentach do spółki z martini Nie wytłumaczyłam nic poza tym,ze mamy jeszcze forumowego kuzyna, który nomen omen gdzieś przepadł (mam nadzieję,ze pilnie pracuje nad książką) Kasia - jak zwykle niezawodna. Idą za Tobą trafiłam do siebie Majeczka, nie kupiłam i nie wyparowałam - to net mój do doopy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.10.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Pokazalam Panu Mezowi Twoje zdjecia kuchni z IKEA....byl pod wrazeniem profesjonalnego montarzu :D zazdraszczam modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts