kachna28 04.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 zrobie fotki to załapiesz Bardzo proszę -bo ostatnio to ja tylko "pismo obrazkowe" kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 o niefajnie sie tydzien zaczal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 o niefajnie sie tydzien zaczal eeee no co Ty wszyscy zdrowi, zyją , nikomu kończyn nie urwało - jest dobrze, a jutro bedzie jeszcze lepiej muszę sie tylko porządnie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 lubię skosy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale masz fajna postawe. pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale masz fajna postawe. pozazdroscic ..widziałaś mnie ??? ... ...na pewno to nie do mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 lubię skosy ... mój Młodszy też, szczególnie po wizycie na Dalekim Wschodzie Anja, nerwa mnie bierze jak nic nie idzie tak jak ma iść, jak ludzie ściemy wciskają " już wyjechał -(komin), już pocięte ( deki) "itd., ale to naprawdę nie jest dramat, nie dziś to jutro...mnie już się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale masz fajna postawe. pozazdroscic ..widziałaś mnie ??? ... ...na pewno to nie do mnie było he he, ano nie do Ciebie, tylko do Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale masz fajna postawe. pozazdroscic ..widziałaś mnie ??? ... ...na pewno to nie do mnie było he he, ano nie do Ciebie, tylko do Malki ... ...kurde .. a już się "napakowałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale masz fajna postawe. pozazdroscic ..widziałaś mnie ??? ... ...na pewno to nie do mnie było he he, ano nie do Ciebie, tylko do Malki ... ...kurde .. a już się "napakowałem" mortadelą na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale masz fajna postawe. pozazdroscic ..widziałaś mnie ??? ... ...na pewno to nie do mnie było he he, ano nie do Ciebie, tylko do Malki ... ...kurde .. a już się "napakowałem" mortadelą na kolację nie ... forumowym "dżemem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 miśki Wy moje - spadam...oczy mi się zamykają...czas spać dobranaoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Malka, nie rob scen, ze tak Neferka polece. Wszystko w normie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.05.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Malka, nie rob scen, ze tak Neferka polece. Wszystko w normie jest. no przeciez nie twierdzę ,że jest inaczej cholera, miałam iść wcześniej spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 hehe se ne da se ne da..ja wlasnie wylazłem z wanny i biore sie za housea..sezon 5 odc22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Co tu jeszcze robisz? Ksiege Mormona studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2009 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień DobryMiłego dnia życzę.Czy dzisiaj jesteś na budowie? Czy jak będę przejeżdżać to mogę wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Arnika - spać nie możesz dzis robie turne po urzedach bedę na budowie, ale niestety nie wiem o której godzinie. Musimy sie konkretnie kiedyś dogadać, ok ? miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oj mogę mogę spać..... Ale tu tyle myśli mi się kłębi w głowie.... Ale.... sprzedaję mieszkanie, mężuś jutro z samego rańca wyjeżdża do Norwegii, i muszę mu pogotować. A jeszcze musimy może dzisiaj załatwić akt notarialny, lub pełnomocnictwo. Więc zajęć od liku. Ale wyrwać od garnków się mogę. Powodzenia w urzędach. Ja wczoraj byłam w UM w Będzinie, u architektki, w starostwie i pół dnia u fryzjera. Mój pan ze starostwa co to opinie pisze o pozwolenie na budowę sobie poszedł na urlopik , a mniej sympatyczna pani nie robi za niego pracy, i ona dopiero robiła wnioski z marca!!!!! A ja już chcę wchodzić góra za miesiąc z budową. Mam już załatwione mieszkanko, więc już jestem spokojniejsza. Będę pomieszkiwać bliżej Ciebie , Więc i częściej będę przejeżdżać koło Twojego domku. A i szkoda Twoich piwonii.... co za śturmoki wysypały Ci ten piasek? Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts