wu 04.11.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Malcia ja też błagam o fotkę blondi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Braza - dzięki siostro po genach latwiej - łatwiej i mniej włosy na podłodze widać Wusia -nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Wuska gdybym ja miala tak blisko jak ty do Malki to bym o fote nie wolala. Ale Ty??????? wez kuper w fure zarzuc i na kawe podjedz, toz mieszkacie rzut beretem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ciesze sie, ze nie tylko ja jestem do tylu z informacjami, wyprzedzilas system o jakies 26 lat. Gratulacje!!! A odwiedzam Cie z powodu tego, ze zmartwychwstaje ogolnie, a rwa to przy okazji. Nie diagnozowalam sie online, tylko mnie diagnozowaly kolezanki. Boli mnie tylko udo z tylu, w pozycjach roznych, czasami tak sie przekrece ze nie boli wcale, ale chodze z trudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Priva odebrałam - niedługo wykorzystam i zadzwonię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Widzisz Wusia -czytaj Tarcię i ucz się jak sie te sprawy załatwia Dzięki Małgoś To teraz zlokalizuj część uda, która boli najbardziej, poobserwuj kiedy boli. Masz tam kogoś pod ręką, kto mógłby wykonać prosty test ? Depeś -wykorzystuj ile i kiedy zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Hmmmm.... Nie mam za bardzo w tej chwili nikogo. Ale teraz widze, ze najbardziej boli w biodrze... To jest lewa noga wiec jak ruszam biodrami w lewo to wtedy no i jak chodze to bol zaczyna sie w stawie biodrowym jakby. Ostatnio "troche" biegalam, to moze od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 bez śmiechu -taka wyskoczyła pierwsza, a przepustowość netu nędzna wiec nie szukam dalej zaznacz gdzie to biodro boi http://us.123rf.com/400wm/400/400/p6m5/p6m51205/p6m5120500101/13578814-ilustracja-kontur-mezczyzna-rysunek-profil-frontal-widok-z-tylu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobra, mogę założyć,ze to ucisk na poziomie S1. Teraz pytanie skąd on się wział ? Robiłaś w ostatnim czasie rtg? nie ma tam zwyrodnień jakiś? Jeśli nie, to może dyskopatia? Ale tego bez badania nie da sie ocenić. Przynajmniej ja nie potrafię. Może póki mozesz jeszcze chodzić wybierzesz się do lekarza. Dobrze by był to neurolog, ale znajac warunki panujące w polskiej służbie zdrowia, termin dostaniesz na przyszły rok, wiec LPK bedzie najlepszym wyjściem. Prostymi testami zbada czy to rwa, skieruje na rtg (chyba moze ?? ), a póki co staraj się nie wykonywać gwałtownych ruchów, nie podnoś nic ciężkiego,, podnoszenia wykonuj z ugietych kolan a nie ze skłonu. Jeśli to rwa, a wszytko na to wskazuje, to bez leczenia (leki przecizapalne ) niestety moze byc tylko gorzej (ból będzie promieniował do stopy). Spróbuj lezeć na plecach z ugietymi kolanami - włóż sobie pod nie zrolowany koc, albo poduszkę.Jesli ból jest tak silny,że leżenie na plecach jest bolesne, spróbuj na brzuchu, podkładając pod niego poduszkę , a pod staw skokowy zrolowany koc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Brzmi pocieszajaco... Dzieki! Nie, nie robilam rtg od baaaaaaaaaaardzo dawna. A czy jakis ruch typu plywanie jest wskazany i czy raczej trzymac to w cieple czy w zimnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 taaaaaaaaa bo Malka leży po całych dniach w domu i tylko czeka na odwiedziny jak to dobrze że mnie tylko okresowo w dołku na pośladeczku sieknie tak że wyję radośnie i do kolanka nie mam nózi bo rwa by mnie dobiła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Brzmi pocieszajaco... Dzieki! Nie, nie robilam rtg od baaaaaaaaaaardzo dawna. A czy jakis ruch typu plywanie jest wskazany i czy raczej trzymac to w cieple czy w zimnie? a kiedy zaczęło napierniczać ? jeśli dziś, to rób zimne, lód w ręcznik i 10-15 minut, jesli kilka dni temu, to śmiało mozesz robic ciepłe, ale nie gorące. Termoforek na grzbiet i tak samo kwadrans -20 min. Pływanie sobie daruj, chyba, ze mówimy o bezwładnym leżeniu na plecach -to ok taaaaaaaaa bo Malka leży po całych dniach w domu i tylko czeka na odwiedziny jak to dobrze że mnie tylko okresowo w dołku na pośladeczku sieknie tak że wyję radośnie i do kolanka nie mam nózi bo rwa by mnie dobiła:rotfl: skąd wiesz ?? no normalnie SKS laski, SKS - sypiecie się staruszki ps. powiedziała ta, co ortopeda juz na niej krzyzyk postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Napiernicza gdzies od srody-czwartku i na poczatku nie bylo tak zle, potem sie rozhulalo... To kiedy ta parapetowe robisz, he? No bo chyba nie chcesz mi powiedziec, ze juz byla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Aha, czyli jest gorzej -wiec nie dawaj jeszcze ciepłych okładów. Tam jest stan zapalny, wiec możesz sobie większe kuku zrobić no dobra, nie powiem :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Zawsze mozesz zrobic poprawiny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 To,ze sie ciut wczesniej uwinęłam z przeprowadzka, nie zmienia faktu,ze parapetówka miała ustalony termin od zawsze.Ludzie zaproszni, nie moge w ostatniej chwili zmieniać terminu, więc zostaje luty 2032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ufff, czyli jednak nie wszystko wymknelo sie spod kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Malcia na Tobie ortopeda na mnie neurochirurg no chyba że jeszcze ciut się posunę to wtedy się nade mną pochyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Mnie tylko przewialo i nic mi nie bedzie, tego sie trzymajmy. Gdzie sie teraz kupuje ladne i niedrogie krzesla? Wszystkiego zapomnialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts