AgnesK 24.01.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Malka, masz już maszt??? A na wiosnę wybieramy się do DPS! Publicznie trza to powiedzieć, w przeciwnym razie nigdy się nie zbierzemy. A o te gipsy elastyczne dowiedzieć cie się cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wow, Siostra się odezwała ... 17 stycznia ... Wow!!! ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.01.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A jakby spróbować z plastikowymi kwiatkami? Powinny takie warunki wytrzymać.... nawet kilkadziesiąt lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 O mamuniu, ale tu ruch Cześć Wam Najpierw zaległe odpowiedzi : Małgoś jeśli na piłce nie wysiedzisz, to i na klęczniku nie wyklęczysz. Boskie krzesła ma Moll,ale cena nie jest niska. Myślę,że te ze strony, którą zamieściła Ania, mogą być ok . Ale z krzesłem jak z materacem - trzeba się przymierzyć. A tu top 10:) http://gadzetomania.pl/2008/12/15/top-10-ergonomicznych-krzesel ostatniego bardzo do serca nie bierz, ono nie służy do siedzenia Nawilżacz mam tylko jeden w zakładkach - ten http://www.ceneo.pl/3785643, nie wiem dlaczego, akurat ten, ale zapewne przejrzałam z milion innych i ten wygrał te zawody A oczyszczacz ten http://www.euro.com.pl/oczyszczacze-powietrza/boneco-air-cleaner-p2261.bhtml - i tu wiem dlaczego - cena Nitka - czad Tarcia, bambus, brzydko wygląda jesienią i zimą. Chyba,że znasz jakiś całorocznie pięknie gatunek ??Ja takiego nie znalazłam. Druga mina to rozmiar, kobyły duże rosną. Rozważam papirusa, ale jest taki , hymmmmm etniczny (ależ jestem poprawna politycznie) Braza, Brat - piąteczka fajnie ,że jesteście Aga - wszystko chcę wiedzieć o tych gipsach, jestem mega zaintrygowana. I, ok, powiedzmy to głośno : WIOSNĄ JEDZIEMY DO DEPESI!!!!!! Nie deklaruję się, którego roku;) Tak, mam maszt bez niego bym tak śmiało z Wami nie gadała Dorka, błagam, nie plastik :bash: choć moje dziecko juz by powiedziało - mama , plastik to ładunek wybuchowy, pewnie myślisz o tworzywach sztucznych:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Depesia już teraz bardzo się cieszy i nie odpuści. To ma być NAJBLIŻSZA wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.01.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dorka, błagam, nie plastik :bash: choć moje dziecko juz by powiedziało - mama , plastik to ładunek wybuchowy, pewnie myślisz o tworzywach sztucznych:P Hehe, wiedziałam, nie ma jak poprawność branżowa Ale my tu o semantyce, a nie na temat florystyczny. Co byś powiedziała na takie róże, koloru mocny pink z jasnozieloną łodygą? Wystarczy raz w miesiącu jakimś cifem popryskać i spłukać prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Białe byłyby lepsze, raz w miesiącu w domestosa i błysk Malka u mnie w pracy w łazience stoi olbrzymi benjaminek, prawdziwe drzewo ponad 2 m, fakt że mamy duże okno, więc ma jasno. A może jakieś kaktusy, które wymagają tylko zraszania? ps. już znalazłam że kaktusy odpadają bo gniją. Podobno może być sansewieria, skrzydłokwiat, zamiokulkas (może młodszy egzemplarz się łatwiej przystosuje?) i skrzydłokwiat. A coś stąd? Edytowane 25 Stycznia 2014 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 A może paprotki, szczególnie moja ulubiona adiantum uwielbia łazienkowe klimaty http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f0/Adiantum_fragrans_%28aka%29.jpg/800px-Adiantum_fragrans_%28aka%29.jpg http://katalog.doniczkowy.pl/39/adiantum/ http://budujesz.info/artykul/adiantum-niekropien-zlotowlos-paproc-warta-uwagi,869.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Depesia już teraz bardzo się cieszy i nie odpuści. To ma być NAJBLIŻSZA wiosna! Dobra, dobra , Depesia żąda, malka się sprzęgnie, by było jak Depesia chce Hehe, wiedziałam, nie ma jak poprawność branżowa Ale my tu o semantyce, a nie na temat florystyczny. Co byś powiedziała na takie róże, koloru mocny pink z jasnozieloną łodygą? Wystarczy raz w miesiącu jakimś cifem popryskać i spłukać prysznicem i do tego plastikowe wstążeczki, koniecznie zakręcone w spiralki na nożyczkach, co ??? tylko jaki kolor wstążeczek ??? wiem złoty Białe byłyby lepsze, raz w miesiącu w domestosa i błysk Malka u mnie w pracy w łazience stoi olbrzymi benjaminek, prawdziwe drzewo ponad 2 m, fakt że mamy duże okno, więc ma jasno. A może jakieś kaktusy, które wymagają tylko zraszania? ps. już znalazłam że kaktusy odpadają bo gniją. Podobno może być sansewieria, skrzydłokwiat, zamiokulkas (może młodszy egzemplarz się łatwiej przystosuje?) i skrzydłokwiat. A coś stąd? Wiedziałam,że jesteś najpraktyczniejszą kobietą jaką znam żadne tam pitu, pitu Tę stronę , którą podałaś przerobiłam natychmiast jak zamioculcasy zaczęły żółknąć, niestety ja nie mam typowo łazienkowych warunków. Jest wilgotno, ale chłodno, znaczy w łazience jest ciepło, ale,że doniczka znajduje się pod posadzką .korzenie juz ciepło nie mają. Ja głupia o tym nie pomyślałam, wcześniej. Stąd mój pomysł na sansevierię, lub asplenium (gatunek paproci), zapytałam o nie Elfir, a Ona doradziła skrzydłokwiata (bleeee nie cierpię), lub bluszcza (nie chcę podpór) i znów nic nie wiem A może paprotki, szczególnie moja ulubiona adiantum uwielbia łazienkowe klimaty http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f0/Adiantum_fragrans_%28aka%29.jpg/800px-Adiantum_fragrans_%28aka%29.jpg http://katalog.doniczkowy.pl/39/adiantum/ http://budujesz.info/artykul/adiantum-niekropien-zlotowlos-paproc-warta-uwagi,869.html Ładne to to ale ja potrzebuję roślinę, która dorasta do metra wysokości i jest raczej "zwarta" w konstrukcji. Miałam ambitny plan jechać w miniony czwartek na giełdę kwiatową, ale był mróz i wiało i.....nadal mam czarną dziurę w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 choć sama tego nie cierpię, ale teraz naprawdę robią takie sztuczności nie do odróżnienia od żywych roślin - z pewnością na giełdzie kwiatowej też takie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Wiem Gosiu, wiem, nawet dałam się nabrać na jedna sanskę cylindryczną. Dopiero jak pomacałam, z rozczarowaniem stwierdziłam, że to full plastik Niemniej nie wykluczam, jak nic nie będzie chciało tam żyć, kupię jakieś nieśmiertelne nie podlegające rozkładowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 czy ja sobie moge tu miesem rzucic, bo kuzwa krew mnie zaraz zaleje a fajki nie moge to choc wiazanke se puszcze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Qrwa dawaj Tarcia,nie pier...ol się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 qrwawdupejegopsiamackopanaskurczysynskipomiotszatanakuchenny, qrwa nie dosc ze ma obsuwe 2 miesieczna, nie dosc ze mial wyje...ane na robote to jak juz hugon przyjechal to szafki sa spierdolone po calosci, nie dosc ze sa spierdolone to polowy nie ma, ja pier...le, mam ochote go zarabac, kolejny dzien w plecy, bo przeciez musi przyjechac dokonczyc.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 noooo, przeje... ane.... kilim go kilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 co spieprzył ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 co spieprzył ?? czego nie spieprzył... cze gospo:hug::hug: Tarcia, a czemu nie możesz fajki??? Gospo-dynia;) Młody cały wrócił? Gosiek, śliczna ta paprotka, pierwszy raz taką widzę:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Cześć Slońce z nadmorza Tarcia, właśnie, czemu nie możesz fajki :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Wrzuć dziada do rury kanalizacyjnej, ale nie kilimój bo siedzieć będziesz mięsem możesz i u mnie porzucać... byle pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.01.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Cześć Slońce z nadmorza Tarcia, właśnie, czemu nie możesz fajki :o :D:D:D jak będziesz niegrzeczna, to pokaże Ci inspirację - Twój salon....:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts