Lukarna 25.01.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 zachowujecie się jakbyście paliły coś dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ja rzucilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Cześć Wusia :hug: Mój diler straci robotę strzelę sobie fotę kapsuły na pulpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 cześć Malusia idź obejrzyj sobie mój różowy pokoik :rotfl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Wusia, masz pokój zabaw ?? :lol" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 tia dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Co się tak pastwicie? W sumie to ja tam nie widzę niczego niezwykłego. Kuchnia - szafki takiesobie, pomysł z niebieskim może nawet być fajny ale chyba mało praktyczny. w ogóle większość pokazywanych tam kuchni jest takasobie a samopoczucie pokazujących bardzo dobre. Co do pokoju, to też takisobie, piu miała rację - jak krzesło odstawi to się przewróci na stolik. Zagracony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2014 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Samo pomieszczenie, jest hymmm ekscentryczne, natomiast ideologia, którą podszyty jest cały projekt, jest po prostu śmieszna No i ja naprawdę nie umiem pozbyć się porównania z holenderskim przedsionkiem do burdelu, tylko tam były wielkie turkusowe koła na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Uff, widzę, że nie tylko ja mam podobne odczucie odnośnie skrzyżowania ideologii szanownego autora z realizacjami praktycznymi. Mi się ów saloon kojarzy jedynie z jakimś promem, niekoniecznie kosmicznym. Co burdelu nie wyklucza absolutnie. Edytowane 25 Stycznia 2014 przez dorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 O żesz w mordę... Jednak człowiek całe życie się uczy. Dziękuję za linki, zakres mojej wiedzy o wyobraźni ludzkiej poszerzył się niewymownie. Nie czepiałabym się, każdy ma prawo mieszkać jak chce, tylko,,, te ściany w plamy niebieskie... Gdyby powiesił tam na białych ścianach antyramy z dużymi fotami przestrzeni kosmicznej to może by to jakoś się broniło, a tak... Jest naprawdę psychodelicznie. Wusia - a gdzie te foty Twojego pokoju zabaw? Byłam w galeryjce i tam nie maaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Choć szafir uwielbiam to tu zdecydowanie mi nie pasuje... w burdeloo nie byłam, nawet holenderskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 O żesz w mordę... Jednak człowiek całe życie się uczy. Dziękuję za linki, zakres mojej wiedzy o wyobraźni ludzkiej poszerzył się niewymownie. Nie czepiałabym się, każdy ma prawo mieszkać jak chce, tylko,,, te ściany w plamy niebieskie... Gdyby powiesił tam na białych ścianach antyramy z dużymi fotami przestrzeni kosmicznej to może by to jakoś się broniło, a tak... Jest naprawdę psychodelicznie. Wusia - a gdzie te foty Twojego pokoju zabaw? Byłam w galeryjce i tam nie maaaaa... W komentarzach są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 widziałem tylko kuchnię, salonu nie ... Zdjęcie kuchni wygląda mi na katalogowe (wystarczy zadać gościowi jedno pytanie i pewność będzie 100 procentowa)... Porównajcie pierwsze trzy zdjęcia z dwoma ostatnimi ... Pal sześć .... Ludzie na forach zachowują się różnie ... Pośmiać się można .... nawet trzeba .... aby samemu nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.01.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 salon jest fajnieszy od kuchni, bo kuchnia taka sztampowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.01.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 I tak ta jego kuchnia jest lepsza od mojej aktualnej - jak myłam przed chwilą te gaciowo-różowe płytki i wkłądałąm po raz setny gałkę - uchwyt który odpada:sick: to bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 w holenderskim burdelu tez nie bylam, a nasze nie sa niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.01.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ja nie byłam jeszcze w żadnym...ale kuchnia odlot...i na naczelnym miejscu- turbodymomen:lol2::lol2: ale wiecie co jest fajne? że każdy jest inny:yes::yes: ja bym ocipiała w takich wnetrzach i tak intensywnych kolorach, ale każdy ma co lubi:yes: tylko te filozoficzne piardy sa niestrawne dla mnie:sick: u nas -15:bye: pozdrowienia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Malcia u Cię też zapytam czy się wybierasz w najbliższym czasie do Ikei ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Gwoździku 0- dokładnie tak samo pomyslałam o kuchni i jej fotkach, zniknął mi zlewozmywak i kuchnia z blatu, czyli co - dwa narożniki obstawione tymi meblami ma? I takie to wszystko sterylnie czyste i puściusieńkie? No ale - nie mój cyrk. Feniksiu - dziękować, znalazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Gwoździku 0- dokładnie tak samo pomyslałam o kuchni i jej fotkach, zniknął mi zlewozmywak i kuchnia z blatu, czyli co - dwa narożniki obstawione tymi meblami ma? I takie to wszystko sterylnie czyste i puściusieńkie? No ale - nie mój cyrk. dlaczego zniknęły? są jak były sterylne to każdy w tamtym wątku pokazuje, bo jak ktoś pokaże kuchnię "żywą" to zaraz paszczą, że za dużo durnostojek i dodatków. Juz sobie wyobrażam, jak musiałabym szorować swoją chcąc ją włożyć do wontku kuchennego Ale nie grozi mi to, moja się nie nadaje, nie jest biała ani sterylna, nie ma cudnych frontów w fornirze a nawet nie jest prowansalska czy angielska. Czyli wcale jej nie ma Co do katalogowych zdjęć, nie zgadzam się, bo kto trzyma na katalogowym zdjęciu magnesy na lodówce? Maciek generalnie jest oryginał, no, ma jakąś ideologię do tego, może lepiej coś mieć, niż nie mieć.. I tak go podziwiam, że się tam podłożył na pożarcie, ale chyba ma dużo pewności siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts