Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co się tak pastwicie? W sumie to ja tam nie widzę niczego niezwykłego. Kuchnia - szafki takiesobie, pomysł z niebieskim może nawet być fajny ale chyba mało praktyczny. w ogóle większość pokazywanych tam kuchni jest takasobie a samopoczucie pokazujących bardzo dobre. Co do pokoju, to też takisobie, piu miała rację - jak krzesło odstawi to się przewróci na stolik. Zagracony.

Samo pomieszczenie, jest hymmm ekscentryczne, natomiast ideologia, którą podszyty jest cały projekt, jest po prostu śmieszna :)

No i ja naprawdę nie umiem pozbyć się porównania z holenderskim przedsionkiem do burdelu, tylko tam były wielkie turkusowe koła na ścianach :)

Uff, widzę, że nie tylko ja mam podobne odczucie odnośnie skrzyżowania ideologii szanownego autora z realizacjami praktycznymi.

Mi się ów saloon kojarzy jedynie z jakimś promem, niekoniecznie kosmicznym. Co burdelu nie wyklucza absolutnie.

Edytowane przez dorkaS

O żesz w mordę... :o

Jednak człowiek całe życie się uczy.

Dziękuję za linki, zakres mojej wiedzy o wyobraźni ludzkiej poszerzył się niewymownie.

Nie czepiałabym się, każdy ma prawo mieszkać jak chce, tylko,,, te ściany w plamy niebieskie... :rolleyes:

Gdyby powiesił tam na białych ścianach antyramy z dużymi fotami przestrzeni kosmicznej to może by to jakoś się broniło, a tak...

Jest naprawdę psychodelicznie.

Wusia - a gdzie te foty Twojego pokoju zabaw?

Byłam w galeryjce i tam nie maaaaa...

O żesz w mordę... :o

Jednak człowiek całe życie się uczy.

Dziękuję za linki, zakres mojej wiedzy o wyobraźni ludzkiej poszerzył się niewymownie.

Nie czepiałabym się, każdy ma prawo mieszkać jak chce, tylko,,, te ściany w plamy niebieskie... :rolleyes:

Gdyby powiesił tam na białych ścianach antyramy z dużymi fotami przestrzeni kosmicznej to może by to jakoś się broniło, a tak...

Jest naprawdę psychodelicznie.

Wusia - a gdzie te foty Twojego pokoju zabaw?

Byłam w galeryjce i tam nie maaaaa...

W komentarzach są .

widziałem tylko kuchnię, salonu nie ...

Zdjęcie kuchni wygląda mi na katalogowe (wystarczy zadać gościowi jedno pytanie i pewność będzie 100 procentowa)... Porównajcie pierwsze trzy zdjęcia z dwoma ostatnimi ...

Pal sześć ....

Ludzie na forach zachowują się różnie ... Pośmiać się można .... nawet trzeba .... aby samemu nie zwariować ;) :)

ja nie byłam jeszcze w żadnym...ale kuchnia odlot...i na naczelnym miejscu- turbodymomen:lol2::lol2::lol2::rotfl:

ale wiecie co jest fajne? że każdy jest inny:yes::yes::yes:

ja bym ocipiała w takich wnetrzach i tak intensywnych kolorach, ale każdy ma co lubi:yes:

tylko te filozoficzne piardy sa niestrawne dla mnie:sick:

u nas -15:bye:

pozdrowienia:bye:

Gwoździku 0- dokładnie tak samo pomyslałam o kuchni i jej fotkach, zniknął mi zlewozmywak i kuchnia z blatu, czyli co - dwa narożniki obstawione tymi meblami ma? I takie to wszystko sterylnie czyste i puściusieńkie?

No ale - nie mój cyrk. ;)

Feniksiu - dziękować, znalazłam! :D

Gwoździku 0- dokładnie tak samo pomyslałam o kuchni i jej fotkach, zniknął mi zlewozmywak i kuchnia z blatu, czyli co - dwa narożniki obstawione tymi meblami ma? I takie to wszystko sterylnie czyste i puściusieńkie?

No ale - nie mój cyrk. ;)

dlaczego zniknęły? są jak były

sterylne to każdy w tamtym wątku pokazuje, bo jak ktoś pokaże kuchnię "żywą" to zaraz paszczą, że za dużo durnostojek i dodatków. Juz sobie wyobrażam, jak musiałabym szorować swoją chcąc ją włożyć do wontku kuchennego :) Ale nie grozi mi to, moja się nie nadaje, nie jest biała ani sterylna, nie ma cudnych frontów w fornirze a nawet nie jest prowansalska czy angielska. Czyli wcale jej nie ma :D

Co do katalogowych zdjęć, nie zgadzam się, bo kto trzyma na katalogowym zdjęciu magnesy na lodówce?

Maciek generalnie jest oryginał, no, ma jakąś ideologię do tego, może lepiej coś mieć, niż nie mieć.. I tak go podziwiam, że się tam podłożył na pożarcie, ale chyba ma dużo pewności siebie ;)