Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie ma w blacie zlewu na ostatnich dwóch zdjęciach, zobacz sama.

Muszą to byc inne meble, znaczy w innym kącie.

I rura też nie w każdym pokazanym blacie jest.

no, zgadza się. Jedno zdjęcie robione od wejścia a drugie od stołu. Symetrycznie ma takie same meble, tylko po jednej stronie jest zlew a po drugiej rura :)

hmmmm...za jaką cenę zagrał - za to, że teraz przebywa w tych wnetrzach ????

nie stac by mnie było na takie poświęcenie;)

ale to ma subiektywna ocena... sa osoby, które maja misje bycia na siłę oryginalnym i włączaja w to pokrętną filozofie, by nadać tej 'walce' głębszy wymiar...

bo tak naprawdę, to trudno mi uwierzyc, by ktoś w tak specyficznym 'salonie' zwanym kapsułą relaksu - mógł sie zrelaksować.... oczy pękają jak na dworcu w kutnie;);)

on wręcz pragnie wystawiać się na 'krytykę' bo lubi budzić zainteresowanie. I moim zdaniem nie ma to nic wspólnego z poszerzaniem granic tolerancji wnętrzarskiej, tylko wzbudzeniem emocji - bo dzieki temu może wywnętrzać się ze swą filozofią- efekt fizycznego odczucia bionicznego minimalizmu:D

ale każdy ma co lubi i to fajne jest

lecę oglądać finał...

pozdrowienia:bye:

Oj tam, oj tam odwaga ? Nie. Po prostu silne przekonanie o swojej racji i ogromna potrzeba akceptacji wnętrzarskich wyborów:)

Pierwsze przedstawił, drugiego nie uzyskał - cóż peszek ;)

Prababko - cudowne, :lol:

mam tylko obawy, ze na M2 mnie nie będzie stać na starość ;)

Raczej strzelam w taki - http://gimi.co/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/stojak-ecofix-3_4.jpg

Nie, nie, kochana , Twoje pokolenie ma szanse na M2 :)

Moje juz nie. Dobrali nam się do II filaru, nim dobiję (o ile dobiję) do 67, to albo do III się dobiorą i skarpety ;) albo podniosą wiek emerytalny do 90 :)

Malka,mogę zapytać na poważnie?A,myślę ,że mogę:czy na kuchenkach indukcyjnych patenie tez muszą przylegać całą powierzchnią do płyty?Mam ceramiczną-po paru użyciach wszystkie patelnie się wybulają ,styk mają na obwodzie:)żeliwne palą.ceramiczne dostają u mnie zbyt mało ciepła.Poproszę

kogoś ,kto ma ceramiczną o podpowiedx:)

Prababka, chyba nie muszą, po prostu płyta będzie grzała tylko w miejscu styku.

Ja póki co mam gaz i patelnie żeliwne. Z indukcją będę walczyć dopiero jak się mebli dorobię. Teraz mogę tylko na nią patrzeć i głaskać :lol:

Walczę z elewacją, w sensie na papierze.

Wersja na chwilę obecną, to 200 m² tynku i 30 drewna.

I cholerna żaluzja mi się nie mieści, muszę w dwóch kawałkach zrobić.

Na razie malka - elewacja 0:1

:(