DPS 25.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No nie ma w blacie zlewu na ostatnich dwóch zdjęciach, zobacz sama.Muszą to byc inne meble, znaczy w innym kącie.I rura też nie w każdym pokazanym blacie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No nie ma w blacie zlewu na ostatnich dwóch zdjęciach, zobacz sama. Muszą to byc inne meble, znaczy w innym kącie. I rura też nie w każdym pokazanym blacie jest. no, zgadza się. Jedno zdjęcie robione od wejścia a drugie od stołu. Symetrycznie ma takie same meble, tylko po jednej stronie jest zlew a po drugiej rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nie, on ma meble na dwóch ścianach.I na jednej części ma zlew i płytę a na drugiej (do złudzenia podobenj:) ) ma sam blat i rurę z owocami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.01.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ja tylko dorzucę kamyk do ogródka, że podziwiam go za odwagę w realizacji swoich pomysłów i za to że pokazał to w wątkach, gdzie króluje "jedyna słuszna nasza racja" - wiadomo było że harpie rzucą się na niego i go rozszarpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Zagrał na nosie trendom i "projektantkom". I za to rzeczywiście szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.01.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 hmmmm...za jaką cenę zagrał - za to, że teraz przebywa w tych wnetrzach ???? nie stac by mnie było na takie poświęcenie;) ale to ma subiektywna ocena... sa osoby, które maja misje bycia na siłę oryginalnym i włączaja w to pokrętną filozofie, by nadać tej 'walce' głębszy wymiar... bo tak naprawdę, to trudno mi uwierzyc, by ktoś w tak specyficznym 'salonie' zwanym kapsułą relaksu - mógł sie zrelaksować.... oczy pękają jak na dworcu w kutnie;) on wręcz pragnie wystawiać się na 'krytykę' bo lubi budzić zainteresowanie. I moim zdaniem nie ma to nic wspólnego z poszerzaniem granic tolerancji wnętrzarskiej, tylko wzbudzeniem emocji - bo dzieki temu może wywnętrzać się ze swą filozofią- efekt fizycznego odczucia bionicznego minimalizmu:D ale każdy ma co lubi i to fajne jest lecę oglądać finał... pozdrowienia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.01.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Maleczko,może na starość pójdziemy w zielen???http://www.youtube.com/watch?v=VRjrGT0k5kA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Prababka boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Maleczko,może na starość pójdziemy w zielen??? bomba:lol2::lol2: jeszcze w zielone gramy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Oj tam, oj tam odwaga ? Nie. Po prostu silne przekonanie o swojej racji i ogromna potrzeba akceptacji wnętrzarskich wyborów:) Pierwsze przedstawił, drugiego nie uzyskał - cóż peszek Prababko - cudowne, mam tylko obawy, ze na M2 mnie nie będzie stać na starość Raczej strzelam w taki - http://gimi.co/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/stojak-ecofix-3_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.01.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dzięki,Malka,że mnie sprowadzasz na ziemie:)no, rozwydrzył mnie pradziadek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie, nie, kochana , Twoje pokolenie ma szanse na M2 Moje juz nie. Dobrali nam się do II filaru, nim dobiję (o ile dobiję) do 67, to albo do III się dobiorą i skarpety albo podniosą wiek emerytalny do 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.01.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Podoba moi się do 90:)i czekanie 5 lat na operację zaćmy:)Można pójść wtedy na rentę:)Bajka:)No ,napatrzyłam się na salony,we łbie mi się poprzewracało:) Idę na wódkiiie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.01.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Krzyczą na mnie ,że już idziemy:)Jak wrócę oprę się o ...II lub III filar,tylko w którym rzędzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Malka,mogę zapytać na poważnie?A,myślę ,że mogę:czy na kuchenkach indukcyjnych patenie tez muszą przylegać całą powierzchnią do płyty?Mam ceramiczną-po paru użyciach wszystkie patelnie się wybulają ,styk mają na obwodzie:)żeliwne palą.ceramiczne dostają u mnie zbyt mało ciepła.Poproszękogoś ,kto ma ceramiczną o podpowiedx:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Prababka, chyba nie muszą, po prostu płyta będzie grzała tylko w miejscu styku. Ja póki co mam gaz i patelnie żeliwne. Z indukcją będę walczyć dopiero jak się mebli dorobię. Teraz mogę tylko na nią patrzeć i głaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Aaaaa i o II filar się nie opieraj, to niebezpieczne. W jedną stronę ciągnie ZUS w drugą OFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Walczę z elewacją, w sensie na papierze. Wersja na chwilę obecną, to 200 m² tynku i 30 drewna. I cholerna żaluzja mi się nie mieści, muszę w dwóch kawałkach zrobić. Na razie malka - elewacja 0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.01.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 to kibicuje zeby było 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Ale że co żaluzja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts