wu 27.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 pół dnia dłużej ale czego się nie robi dla świętego spokoju Malcia nie ponieważ Wiolcia się nie sprecyzowała co do wyjazdu do I. to jak coś Malcia jutro wieczorkiem zadryndam do Cię :hu: mam nadzieję że numer aktualny mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ewa, nie ruszę bez otwarcia drzwi, ale takie jest założenie i absolutnie mi to nie przeszkadza. Żaluzja ma być na drzwiach tarasowych, które mam przesuwne, więc wystarczy lekko je uchylić, i pchnąć palcem żaluzje. Serio, to na dobrze wypoziomowanej prowadnicy chodzą leciutko i mimo,ze mają być 3,6 m (nie 36), pewnie i z większymi nie było by kłopotu. A silnik, jak przymarznie, to nawet on by nie dał rady. A skąd taki wybór ? Nie lubię szmat w oknach, są dla mnie złem koniecznym,a że dom tak usytuowany, że setki oczu mogą na mnie patrzeć (jakby fajniejszych widoków nie było ) to czymś trzeba się przesłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a ten abonament ze sąsiadem już wynegocjowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Depesia - wiem,ze ta deska to tylko smyczka dla mnie,pod tytułem "teraz musisz ruszyć swą wielką dupę i do mnie przyjechać " Wusia - szary ten abażur ma być, tak ? jesuniu, zasypiam na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a ten abonament ze sąsiadem już wynegocjowałaś nie gadam ze starym zbokiem :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a z czego te zaluzje? drewniane? i.....nie masz wielkiej dupy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Oooo, ja sobie wypraszam, ja nikomu nie suponuję wielkiego dupska! A smyczka przecie całkiem niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tarcia -drewniane . Ja ramkę też chciałabym drewnianą, zobaczymy czy udźwignie Depeś , no pierwsza klasa Ja tak Aśkę chcę wrobić w zakup półki z prawidłami. W Katowickiej Ikei już ich nie ma, ostały się w Poznaniu, Gdańsku i Łodzi. Do łodzi mi nie po drodze, do Gdańska tym bardziej, a skoro Luka śmiga do Poznania, to przy okazji może mi zanabyć i przy jeszcze milszej okazji mi podrzucić, nie?? Tylko cicho szaaaaa, bo On jeszcze naiwnie myśli, że mi pocztą wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 to dobrze, ze o Gdańsku nie myslisz, bo mnie tez nie po drodze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a kto powiedział,że nie myślę??? chciałam Cię tylko przygotować emocjonalnie I poczekać na reakcje, czy się w głowe postukasz, czy mnie zrypiesz. w Poznaniu było 6 sztuk, nie wierzę,że stany magazynowe mają aktualne na stronce, więc i tak braknie:) A w sumie, to wiesz co Tarcia, ja myślę, że nie muszę wymyślać pretekstów byś mnie odwiedziła. Mówiłam Ci już kiedyś, że masz otwartą wejściówkę, mówisz kiedy chcesz przyjechac, a ja już stanę na głowie, by Cię godnie przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 no dobra, czuje sie pogmerana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Znowu bezeceństwa, gmerają się na deskach do prasowania a kloszami bezwstyd przykrywają ... no koniec świata .....!!!!!! Siemano, żaluzje robią wrażenie ... noooooo, robią ...!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Zrobią, mam nadzieję, w czasie bliżej nieokreślonym. Na razie dalej z elewacją walczę. milion deseczek juz narysowałam, a pięć milionów wymazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Malciątko szary miał być i już jest bo szalona kobieta zwana Wiolą go dzisiaj zanabyła a ja cała w skurwionkach jak mój kolega mówi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 potwierdzam ... potwierdzam ... ...cała w skurwionkach ... fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 WOW!!! Tyle powiem... powiedziała co widziała i poleciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No masz, znowu Wusia jakieś powiedzonko przyniosła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 to nie ja wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No to ciesz się paskudo Fajnie ,że masz co chciałaś. Mnie wycieczka i tak nie ominie przecież muszę ( ) Depesi deskę kupić, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts