malka 30.01.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Hej, ho żaluzje to przyszłości przyszłość. Musiałam się tym zająć , co by wiedzieć gdzie deski na elewacji położyć, by nie kolidowały z żaluzjami, Ale uffffff, pokonałam je Buziaki dla odwiedzających ps skrzynkę wyczyściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 31.01.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Potwierdzam, w Nadmorzu juz wiedza o żaluzjach i bardzo się owe żaluzje podobują p.s. też bym chciała, bo sa fajowe ale nie mam kawałka ściany, mam same okna... chyba żeby sie do góry podnosiły? hmmm po dłuższym tentegowaniu w głowie - podnoszenie do góry też odpada..... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Żaluzje sruzje tu się dzieją wielkie rzeczy wklejam więc i u siebie BLOG ROKU http://www.blogroku.pl/2013/kategorie/dzielny-franek,69w,blog.html SMS o treści A00422 na numer 7122 Ruszył II etap konkursu Blog Roku 2013 - głosowanie SMSowe na blogi. Trwa ono od dzisiaj do 6 lutego, do godz. 12.00. Z danego numeru telefonu (z sieci Orange, T-Mobile, Plus, Play, Sferia, Cyfrowy Polsat) można głosować tylko jeden raz na dany blog w trakcie konkursu. Można jednakże z tego samego numeru głosować także na inne blogi. Koszt 1 smsa to 1,23 zł brutto. Aby oddać głos na blog Frania należy wysłać SMS o treści A00422 na numer: 7122 (w treści SMSa '0' to cyfra zero a nie duża litera o, proszę także nie wstawiać spacji). Skopiuję tutaj fragment mojego wpisu z 13.01, gdy zgłosiłam blog do konkursu: "W tym roku start w konkursie ma podwójne dno. Pierwsze - jak co roku będziemy się cieszyć z każdej nowej Franiowej Ciotki i nowego Wujka Frankowego, którzy zechcą kibicować naszemu Krasnalowi. Drugie - każdą osobę, która zajrzy na blog Frania dzięki konkursowi Blog Roku, bardzo prosimy o spojrzenie na lewą stronę ekranu - jest tam wizytówka przekierowująca dostrony naszej książki na FB. Cały Team Książkowy bardzo liczy na Wasze wsparcie i kciuki w słusznej sprawie." Dziękujemy za każdy głos na nasz blog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.01.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ożaluzjach bym mogła,tych antywłam:)na paluszek...tylko podziwiać No ruszyłam,ile miałam telefoników.i znajomych trochę też,wczoraj:D:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Prababko, mówiłam już ,że Cię kocham ?? Bry Państwu. Wiecie,że miałam wenę ostatnio i poczyniłam kilka wpisów do dziennika?? W arkuszu tekstowym. Zapisałam gdzieś w czeluściach twardego dysku i ni chujeńka nie potrafię ich znaleźć :lol2: Jak mogłam zapisać arkusz??? Taki konkurs ogłaszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 a to akurat proste. Utwórz nowy arkusz, nawet pusty. Każ mu się zapisać i popatrz, gdzie domyslnie się zapisuje. Może być i Twój własnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2014 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Pudło, to by było za proste. Nie myśl logicznie, tu trzeba logiki zupełnie się pozbyć by iść ścieżką, którą ja mogłam podążać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 kliknij wyszukaj i w okienko wpisz słowo, zdanie coś co tam pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ja bym w wyszukiwarce po datach poszukala, bo po nazwie raczej nie zgadne o czym ty akurat myslalas:lol2: deski, zaluzja, elewacja, styropian albo sex, drugs & rock'n roll:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.02.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No chyba że na penisa zapisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 kliknij dwa razy myszką .... w rogu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.02.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Prawą czy lewą "łapką" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ... w rogu pokoju .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.02.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No to teraz mam zagwozdkę . Bo już nie wiem o jaką myszkę chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 za to ja nie wiem, o co chodzi z tą ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 sprawdz ostatnio uzywane dokumenty w tym programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 zaginela w akcji.................szukania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nie wiem o co Wam chodzi i z myszką i z ręką - pozwólcie,że nie będę wnikać A doszłam do wniosku, że tekst się znajdzie wcześniej czy później Nie ma co rozpaczać, bo wysokich lotów nie był, takie tam rozterki egzystencjalne Dzień dobry w ten piękny wiosenny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.02.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Dzień Dybry Ale rano było u mnie - 7 . Pewnie jak będę wychodził z roboty to będzie +7 w słońcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 U mnie - 6 było, a wczoraj czujnik (zamontowany na północnej ścianie) pokazywał +8. Myślę, że dziś będzie podobnie oby w końcu w piątek zabiliśmy zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts