malka 12.02.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 oszczędza, oszczędza, leżąc na dowolnie wybranym boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No rozdzielnie się pisze wg mojej wiedzy... "Nie" z imiesłowem czasownikowym przecie. Teraz każą łącznie pisać "nie" z imiesłowem przymiotnikowym. Banda kretynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.02.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No rozdzielnie się pisze wg mojej wiedzy... "Nie" z imiesłowem czasownikowym przecie. Teraz każą łącznie pisać "nie" z imiesłowem przymiotnikowym. Banda kretynów. Ale to już jakieś dobre piętnaście lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ale wcześniej pisało się rozdzielnie przez duuuuużo więcej niż piętnaście lat!Przez wszystkie lata szkoły, liceum i uczelni uczono mnie i powtarzano, że "nie" z imiesłowami piszemy rozdzielnie.A teraz mi mówią, że byki walę!To kto tu sfiksował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Malka jak widzę energię oszczędza jak ja z Agdus latem, nieprzymierzając .... (jak sie pisze nieprzymierzając ... nie przymierzając ... ???) Z tego co pamiętam ze szkoły ... w tym zadaniu napisałaś poprawnie ... Wersja druga (pisana oddzielnie) stosowana jest przy porównaniach i zaprzeczeniach ... np. Braza kupiła nowe gacie nie przymierzając, tylko wąchając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No Ocynkowany Przyjacielu, teraz to ja już nie zapomnę jak to się pisze w jakiej sytuacji, ale tak w ogóle to .... Wypchaj się :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Tak, że już wiesz Braza jak to jest z trudną pisownią imiesłowów. Ja także wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 .... Wypchaj się :lol2: Kiedyś jeden z naszych byłych prezydentów powiedział pismakom: "Możecie mnie pocałować w dupę i vice versa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 "Możecie mnie pocałować w dupę i vice versa" w odpowiedzi usłyszał "na przyjemność to trzeba sobie zasłużyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 w odpowiedzi usłyszał "na przyjemność to trzeba sobie zasłużyć" Otóz to właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Otóż to właśnie usłyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 W kwestii pisowni imiesłowów pozostaję twardogłowa... Jakiś czas temu pół żartem pół serio zaproponowałam Sołtysowi, aby mnie pocałował w d. Ot, mała różnica zdań w rodzinie. A on na to: - Najpierw tę doopę trzeba mieć! (ubolewa nad faktem, że schudłam ponad 20 kg). I tak to pozbawiłam się przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Skoro ubolewa ... znaczy się wielbiciel rubensowskich kształtów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam dawno mnie tutaj nie bylo... ale wy super tematy poruszacie moge sobie tutaj przycupnac juz na dluzej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Przeszłam przez piekło...... Nie przespałam nocy...... Mam przed oczami obrazy......straszne ! Jednym słowem.....przeczytałam ziewnik. Nie bardzo wiem, co z tą wiedza zrobić, co powiedzieć, jak się zachować.... Może tylko się przywitam , wyrażę swe oburzenie , pocieszę w szaleństwie i uprzedzę, ze już zakotwiczę tu na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Marimag... ty zakotwiczysz... ja przycupnę na dłużej... aż strach się bać Dzień dobry. Coś ucichło tutaj...czyżby to za sprawą valentindays ? Macham łapką i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Skoro ubolewa ... znaczy się wielbiciel rubensowskich kształtów??? Oj, raczej tak. I tak nie utyję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Malka, Ty chociaż poudawaj na początku, że dobrą gospodynią jesteś i jakąś kawę nowym Gościom postaw ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dzień dobry Paniom i Panom Kawa dla wędrowców i wszystkich spragnionych kofeiny (jak Braza przykazała - a ja się słucham Brazy o tym wiedzą wszyscy ) http://www.artifakt.pl/wp-content/uploads/2013/08/kazuki-yamamoto-amusingplanet2.jpg http://www.artifakt.pl/wp-content/uploads/2013/08/kazuki-yamamoto-amusingplanet1.jpg http://www.artifakt.pl/wp-content/uploads/2013/08/kazuki-yamamoto-amusingplanet3.jpg i plujka, dla Brazy http://perfumomania.files.wordpress.com/2012/08/kawa-po-turecku.jpg?w=500 I po tym gościnnym wstępie nie omieszkam napisać, do Marimag - ostrzegałam czym moze się skończyć czytanie dziennika (Braza wiedziała co robi sugerując notkę na wstępie ), więc nic a nic nie mam sobie do zarzucenia, cierp teraz za ciekawość Oczywiście rozgośćcie się Dziewczynki, z tym ,że ostrzegam po raz wtóry : nie jeden , który tu zacumował na dłużej, nabawił się odleżyn na dupie w oczekiwaniu na kolejny wpis A w ogóle , to od kilku dni, rozpracowuję temat efektu cieplarnianego i jego wpływu na zużycie energii nieodnawialnej na terenie południowej Polski -ładnie nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts