Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka, Ty chociaż poudawaj na początku, że dobrą gospodynią jesteś i jakąś kawę nowym Gościom postaw .....

Brazunia... ja juz taki oswojony gosc... wypowiedzi predzej zrobilam...

tylko z braku laku nic pozniej nie pisalam... podobnie jak u Ciebie :oops:

Malka dziekuje za kawunie :D

I wiesz... ja sie zaczynam szkolic w temacie pomp :D

jakkolwiek by to zabrzmialo :lol2:

Gdyby nie wątek Malki już dawno popadłabym w depresję i kompleksy!! Tutaj zawsze się "odbudowuję":D Serdeczne dzięki za moja kawę!!!!!

Mmelisa, no ja wiem, wiem .... tak tylko sobie chlapnełam :D

A w ogóle , to od kilku dni, rozpracowuję temat efektu cieplarnianego i jego wpływu na zużycie energii nieodnawialnej na terenie południowej Polski -ładnie nie ?? :)

Idę się utopić :eek::bash:

Fenix, a jakieś szczegóły o tej odnawialności po utopieniu ...:rolleyes: O prawie jazdy niestety nic nie wiem, ale zapytaj w wydziale komunikacji. A czy prawko nie jest wydawane od pewnego czasu na okres 10 lat?? Edytowane przez braza

Jak się ma wadę wzroku to jest na czas określony . A bezterminowcy niech się nie cieszą bo teraz każda wymiana prawa jazdy (zagubienie , zniszczenie , zmiana adresu) skutkuje wbiciem 15-letniego okresu ważności i nie ma zmiłuj .

Chodzi mnie o to , że wydałem na przedłużkę 255 zeta (130 badania , 100 dokument i 25 zdjęcia łysiny) . No i dzisiaj odbieram a tam B-10 lat , C-5 lat . Noż qrwa co jest ?! Nie wróciłem bo to wyjaśniać bo mi się do przedszkola spieszyło . :bash::confused:

Jak się ma wadę wzroku to jest na czas określony . A bezterminowcy niech się nie cieszą bo teraz każda wymiana prawa jazdy (zagubienie , zniszczenie , zmiana adresu) skutkuje wbiciem 15-letniego okresu ważności i nie ma zmiłuj .

Chodzi mnie o to , że wydałem na przedłużkę 255 zeta (130 badania , 100 dokument i 25 zdjęcia łysiny) . No i dzisiaj odbieram a tam B-10 lat , C-5 lat . Noż qrwa co jest ?! Nie wróciłem bo to wyjaśniać bo mi się do przedszkola spieszyło . :bash::confused:

Nie wiem, jaka to epidemia czy inna zaraza opanowała Wasze przedszkola, ale łysiną w tym wieku, to chyba bym się przejęła ;) :lol2: