malka 06.05.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No, no komin jak ta lala , i więźba skończona, i teraz czas na klinkier i dachówkę. Jaka będzie?????? Co wybraliście? klinkier juz na 3/4 komina nr 1- położony o taki - http://www.klinkercentrum.cz/public/files/314.jpg Kryć bedziemy blachą, która w składzie czeka od listopada (jak nas obciążą za składowanie to się pobeczymy ) Aria, Nova mat - antracyt, jest ładna, "cicha" no i te 30 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 piekny klinkier a tu jak zwykle wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No proszę a zdjęć nie ma, chyba trzeba nadzór budowlany zrobić!!! Wujek dał 11lat temu jakąś szwedzką blachę co to miała mieć gwarancji 40 lat i niestety od dwóch lat po śniegołapach ma dziury w dachu. Ja się z blachy po jego doświadczeniach wyleczyłam, ja chciałabym mieć dachówkę, ale nie mogę się zdecydować na jaką? Podoba mi się Ruup ceramika V13 błyszcząca o kolorze tek, ale co wybierzemy ostatecznie, tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 klinkier super ... aż mi koloratka opadła Brat Ocynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 piekny klinkier a tu jak zwykle wesolo klinkier kupiłam w 15 minut, z załadunkiem i wybraniem fugi jakoś nie mialam klimatu doktoryzować sie, który grafit/antracyt bedzie "lepiej" pasował do dachu. wiedzialam,że ma być "gruby" (ok 11mm) i dobrej jakości. Co tu duzo myśleć. a wesoło jest - bo tu fajni ludzie sie zaplątują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No malka, jak mozesz, nie doktoryzowalas sie na klinkierze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No proszę a zdjęć nie ma, chyba trzeba nadzór budowlany zrobić!!! Wujek dał 11lat temu jakąś szwedzką blachę co to miała mieć gwarancji 40 lat i niestety od dwóch lat po śniegołapach ma dziury w dachu. Ja się z blachy po jego doświadczeniach wyleczyłam, ja chciałabym mieć dachówkę, ale nie mogę się zdecydować na jaką? Podoba mi się Ruup ceramika V13 błyszcząca o kolorze tek, ale co wybierzemy ostatecznie, tego nie wiem. a po kij mi sniegołapy ponoć globalne ocieplenie mamy Wiesz, ja tez wolałabym dachówkę ceramiczną, ale my planowaliśmy wymianę tylko pokrycia dachu, kupiliśmy więc blachę, mając świadomość, że stara więźba dachówce nie da rady. No i gdy zdjęlli stare pokrycie, to się okazało,że blachy to on też nie utrzyma , wszystko gruchnęło w piz..u, trza było nową więźbę robić, a że blacha już kupiona.....to będzie i już. Ale ładna jest - słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Malka czeka na doktorat z desek do kibli i polaczeniu kwadratowych umywalek z okraglym kiblem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No malka, jak mozesz, nie doktoryzowalas sie na klinkierze?! ja lubię na gwoździach- szczególnie czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 upssssssss - sorki Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Malka czeka na doktorat z desek do kibli i polaczeniu kwadratowych umywalek z okraglym kiblem Nie zapominajmy wszakze o deskach wolnoopadajacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Malka czeka na doktorat z desek do kibli i polaczeniu kwadratowych umywalek z okraglym kiblem ooooo i to jest temat wart uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ... no co ty Siostra ... spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 zacznij juz teraz sie interesowac bo mnogosc desek moze cie przygniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Anja - no pech, ale ja juz zakupiłam.....ale zawsze mozna kupić nową, bardziej trendi - proponujesz coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 zacznij juz teraz sie interesowac bo mnogosc desek moze cie przygniesc Zwlaszcza, jak kazda trzeba bedzie wlasnorecznie pomacac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Anja - no pech, ale ja juz zakupiłam.....ale zawsze mozna kupić nową, bardziej trendi - proponujesz coś ? nawet sie nie waz paczec na takie ponizej 1500zł mysle ze ponizsza lektura winna Cie zaciekawic http://dom.gazeta.pl/kalendarz_budowy/1,88693,4884251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 nawet sie nie waz paczec na takie ponizej 1500zł mysle ze ponizsza lektura winna Cie zaciekawic http://dom.gazeta.pl/kalendarz_budowy/1,88693,4884251.html eeee nie ma takiej , o której marzę podgrzewanie ok, ale gdzie podcieranie w zestawie samopodnosząca, samopadająca, ale gdzie samoczyszcząca ? choc moja to jakaś nanotechnologia z nanoczasteczkami i nanoczegośtam, co to te nanomikroby zabija na smierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 nawet sie nie waz paczec na takie ponizej 1500zł mysle ze ponizsza lektura winna Cie zaciekawic http://dom.gazeta.pl/kalendarz_budowy/1,88693,4884251.html eeee nie ma takiej , o której marzę podgrzewanie ok, ale gdzie podcieranie w zestawie samopodnosząca, samopadająca, ale gdzie samoczyszcząca ? choc moja to jakaś nanotechnologia z nanoczasteczkami i nanoczegośtam, co to te nanomikroby zabija na smierć Jest samoczyszczaca, bo Ci d... myje sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 nawet sie nie waz paczec na takie ponizej 1500zł mysle ze ponizsza lektura winna Cie zaciekawic http://dom.gazeta.pl/kalendarz_budowy/1,88693,4884251.html eeee nie ma takiej , o której marzę podgrzewanie ok, ale gdzie podcieranie w zestawie samopodnosząca, samopadająca, ale gdzie samoczyszcząca ? choc moja to jakaś nanotechnologia z nanoczasteczkami i nanoczegośtam, co to te nanomikroby zabija na smierć Jest samoczyszczaca, bo Ci d... myje sama. d...to se samaumyję, a deska niech sie zajmie tym co sie np. Młodemu nie trafi a ja chyba chłopakom pisuar zamontuję taki http://sklep.kati-kati.pl/galerie/d/duravit-starck-1-pisuar_19969.jpg na wewnętrznej stronie jest namalowana mucha trzeba w nia trafić, wtedy nic sie nie rozpryskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts