Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tiaaaa...

W dziedzinie sztuki tamponowej to ja wciąż z jednej partii z Tarcią. :yes:

W moim zaściankowym umysle mam zakodowane, że sztuka ma mi dostarczać wrażeń ESTETYCZNYCH, nie estetycznych inaczej. :sick:

Matkozcórkom:eek: ciekawa jestem tylko jacy to artyści w tym jury siedzieli:sick:

ten tampon wyglada jak wyciagniety z tylka po biegunce, do porzygania. sory ale takie mam pierwsze skojarzenie.

Dokładnie takie było moje pierwsze wrażenie, a tampon do czego innego mimo wszytsko służy...

Ja się jednak na sztuce nie znam ... najwyższy czas się do tego przyznać :)

To już ta pora??? W takim razie cóż, nie mam co się dalej oszukiwac...

no dobra przeczytalam raz jeszcze, wybaczone mu. ale uzasadnienie komisji co do wyboru to juz mocno naciagane, dla mnie to nie jest sztuka, choc w dzisiejszych czasach pod to haslo mozna wszystko podciagnac.

ps. Aga jak podoba ci sie budynek ecs? zdania sa podzielone.

Ignorantki

;)

Za dwa dni moje dziecko będzie nastolatkiem.

Chyba mnie łapie kryzys wieku średniego :(

za rok moje dziecko będzie pełnoletnie :eek:

wczoraj wyraziła zdziwienie, że zawsze po 10 słyszy "idź spać" a ostatnio przed 11 usłyszała "łazienka wolna, jak chcesz się myć"

zdziwiła ją różnica w formie.

cóż, człowiek prawie dorosły odpowiada również za swoje niewyspanie :D

Co do sztuki, to już lepiej tampon, niż podpaska :cool:

Przyznaje się, że dawno nie byłam w okolicach ECS nie wiem na jakim obecnie jest etapie ta budowa. Niemniej dla mnie to zadrzewiały kloc. Podobno wokół mają posadzić jabłonie, więc wiosną kwitnące będą odwracać troche uwagę;)

ulzylo mi, bo juz myslalam ze tylko ja widze zardzewiala kupe zlomu, moze to miala byc jakas analogia do stoczni? taki nieukonczony kadlub statku? niemniej jednak paskudny jest.

Kilka dni temu, gdy Córcia wyjeżdżała, mój Tata (dziadek Córci) miał pretensje, że "...dzieciaka samego puszczam..." na co ja ze stoickim spokojem odpowiedziałam: "Tato, Ona ma prawie 18 lat!!" Po jakimś czasie mój stoicki spokój diabli wzięli, bo dotarło do mnie, że .... moja Córka ma 18 lat :eek: Qurna, Kiedy?????