TAR 20.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 czlowiek uczy sie cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mamuniu, to tampon jest czy.....korek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 normalnie wstyd mi, ze budyn takie cos nagrodzil, ten tampon wyglada jak wyciagniety z tylka po biegunce, do porzygania. sory ale takie mam pierwsze skojarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Eeee tam czepiasz się Kupa w puszce lepsza ?? bo "cenniejsza " na pewno http://www.twojewiadomosci.com.pl/content/s-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja się jednak na sztuce nie znam ... najwyższy czas się do tego przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja się jednak na sztuce nie znam ... najwyższy czas się do tego przyznać masz szczęście - jak byś się znała i sobie takie zanabyła, to może właśnie teraz to dzieło sztuki wybuchło by Ci w salonie, albo przeciekać zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tiaaaa... W dziedzinie sztuki tamponowej to ja wciąż z jednej partii z Tarcią. W moim zaściankowym umysle mam zakodowane, że sztuka ma mi dostarczać wrażeń ESTETYCZNYCH, nie estetycznych inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.02.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ignorantki Za dwa dni moje dziecko będzie nastolatkiem. Chyba mnie łapie kryzys wieku średniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.02.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 NO czas leci , moja corka tez w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Matkozcórkom ciekawa jestem tylko jacy to artyści w tym jury siedzieli:sick: ten tampon wyglada jak wyciagniety z tylka po biegunce, do porzygania. sory ale takie mam pierwsze skojarzenie. Dokładnie takie było moje pierwsze wrażenie, a tampon do czego innego mimo wszytsko służy... Ja się jednak na sztuce nie znam ... najwyższy czas się do tego przyznać To już ta pora??? W takim razie cóż, nie mam co się dalej oszukiwac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 no jak to jakie jury? budyn byl jurorem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No wlasnie niby nie, on TYLKO;) wręczał nagrodę Pewnie inne urzędasy z poczuciem (tfu!) estetyki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 no dobra przeczytalam raz jeszcze, wybaczone mu. ale uzasadnienie komisji co do wyboru to juz mocno naciagane, dla mnie to nie jest sztuka, choc w dzisiejszych czasach pod to haslo mozna wszystko podciagnac. ps. Aga jak podoba ci sie budynek ecs? zdania sa podzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ignorantki Za dwa dni moje dziecko będzie nastolatkiem. Chyba mnie łapie kryzys wieku średniego za rok moje dziecko będzie pełnoletnie wczoraj wyraziła zdziwienie, że zawsze po 10 słyszy "idź spać" a ostatnio przed 11 usłyszała "łazienka wolna, jak chcesz się myć" zdziwiła ją różnica w formie. cóż, człowiek prawie dorosły odpowiada również za swoje niewyspanie Co do sztuki, to już lepiej tampon, niż podpaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Przyznaje się, że dawno nie byłam w okolicach ECS nie wiem na jakim obecnie jest etapie ta budowa. Niemniej dla mnie to zadrzewiały kloc. Podobno wokół mają posadzić jabłonie, więc wiosną kwitnące będą odwracać troche uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Przyznaje się, że dawno nie byłam w okolicach ECS nie wiem na jakim obecnie jest etapie ta budowa. Niemniej dla mnie to zadrzewiały kloc. Podobno wokół mają posadzić jabłonie, więc wiosną kwitnące będą odwracać troche uwagę ulzylo mi, bo juz myslalam ze tylko ja widze zardzewiala kupe zlomu, moze to miala byc jakas analogia do stoczni? taki nieukonczony kadlub statku? niemniej jednak paskudny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Pierwszy raz gdy to coś zobaczylam naprawde myslalam, ze w stoczni jakis ogromny kontenerowiec remontują Więc Twoje skojarzenie całkiem do mojego podobne;) Ale co ja tam wiem:confused:. Na sztuce jak sie okazuje (patrz:tampon:wtf: ) się nei znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ech, Wy, młode doopy, co Wy o starości wiecie! Powiem Wam po cichu, że ma ta "starość" swoje plusy. Jacy teraz są dorośli, samodzielni, a my, rodzice - jacy wolni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Malka.to pięknej dekady dla Młodego:)i dla Ciebie z Nim:)-lata z mądrym,fajnym nastolatkiem to lata miodowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Kilka dni temu, gdy Córcia wyjeżdżała, mój Tata (dziadek Córci) miał pretensje, że "...dzieciaka samego puszczam..." na co ja ze stoickim spokojem odpowiedziałam: "Tato, Ona ma prawie 18 lat!!" Po jakimś czasie mój stoicki spokój diabli wzięli, bo dotarło do mnie, że .... moja Córka ma 18 lat Qurna, Kiedy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts