malka 04.04.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Malka, halllooooooouuuuuuu!!! No llllllllllloooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuu, loooooooooooooouuuuuuuuuuu Oj chyba si e zbiera na [ATTACH=CONFIG]248946[/ATTACH] A Ty ciągle marzysz....... uuuuu, ale będzie zabawa. mam nadzieję, że tego nie przegapię. Zabawa to już była , a Ty miałaś tańczyć i śpiewać, i co ?????? i doopa Tiaaaa, se drzyj, jak głos wołającego na puszczy... No jak to, przecież jestem, przywołana Cze Maleczka! Przygnali mnie tu Twoją cudną podłogę oglądać. Piękna jest, gratuluję i niezawistnie zazdraszczam . Gdzie masz więcej fotek tego cuda??? Ja po betonie nieosiagalnym dla mnie niestety już dawno zachorowałam na żywicę, ale tu siędowiaduję, że to nie gra z podogówką??? Jak to\??? Czuję się oszukana A wogóle bardzo się cieszę z Waszych sukcesów budowalnych i coś mi Rasia wspominała, że już mieszkacie w domeczku? Jesssu, to suuuper! Buziaki zostawiam cieplutkie Szajba PS Czemu Ziewnik się przeterminował??? Aaaa przygnali Cię, znaczy sama byś nie przyszła foch Podłoga ma jest debest nad debesty. Wsadzaj doope w jakiś środek komunikacji i sama pomacaj. Na podłogówce sprawuje się genialnie, bo to poliuretan, a nie gumolit jak na fotce No i serio serio - mieszkamy. Partyzantka jak cholera, ale dajemy radę. Ps. ziewnik zapadł w sen zimowy i ni cholery nie idzie go obudzić ps2. to kiedy mam wodę na kawę włączać ? Czy juz Ci mówiłam, że Cię uwielbiam? buziaki:bye: No nie mówiłaś , a cały weekend na to czekałam ..... Bry Państwu Podziękowania Wam się należą, i czółko uniżenie pochylone, gdyż nie musiałam swych komentów szukać na ostatniej stronie internetu DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 hej, a jest cos takiego jak ostatnia strona internetu:p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A nie ma?? kurde, myślałam,że już cały przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 aaa to dlatego cie nie ma, bo czytasz caly czas czuje sie urazona niebyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 w ogródku zapier....znaczy ciężko pracuję. I niech mi ktoś powie,że trawnik się tylko podlewa i kosi, to napluję między oczy :mad::mad::mad: aaaa i gdyby ktoś kupował nóż do darni, to fiskarsa omijać szerokim łukiem, Gowno jakich mało. Natomiast wyrywacz do chwastów im się nader udał Wertykulatoro-areator elektryczny zrobi prze 2 godziny to, co ludzkie mięśnie przez tydzień tyle z moich ostatniotygodniowych testów sprzętu ogrodniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ostatniej strony internetu nie znam, ale koniec internetu znalazłam: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Koniec_Internetu :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 też tam kiedyś dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) w ogródku zapier....znaczy ciężko pracuję. I niech mi ktoś powie,że trawnik się tylko podlewa i kosi, to napluję między oczy :mad::mad::mad: aaaa i gdyby ktoś kupował nóż do darni, to fiskarsa omijać szerokim łukiem, Gowno jakich mało. Natomiast wyrywacz do chwastów im się nader udał Wertykulatoro-areator elektryczny zrobi prze 2 godziny to, co ludzkie mięśnie przez tydzień tyle z moich ostatnio tygodniowych testów sprzętu ogrodniczego. toc od dawna to mowie trawnik to pracochlonne, kosztochlonne i wkur.....jace cos my likwidujemy sukcesywnie, zostawiamy tyle tylko by rozlozyc gdzies stol ogrodowy na imprezke, zrobic bibke lub leżing na slonku no i maly wybieg dla malych pieskow nozyce do trawy kupilam w lm za niecale 16 zl - sa wyczepiste narzedzia ostatnio testuje firmy geolia (maja zaje...trawe to i moze narzedzia) i greenmila - duzo tansze od fiskarsa. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nożyce mam sterutkie, chyba z gardeny i sprawują się fajnie. Ta geolia to w LM, nie?? właśnie szukałam torfu, lub przekopostowanej ziemi w ilości małej wywrotki i znalazłam, uffff Przywiozą, rozgrabię, zrobię dosiewkę, ponawozuję azotem i niech rośnie. Do przyszłej wiosny tylko kosić i podlewać napisałam u Elfir, ale może tu mi pomożecie - co wsadzić pod porąbanego jałowca? rabatka tam gdzie leży kora, oczywiście małe iglaki idą out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 dalabym azalie (nie rododendrony) moze wrzosy, moze jakies trawy i mimo wszystko jakiegos iglaka np. innego jalowca bardziej plozacego. tylko nie wiem czy ci to bedzie pasowac do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 zaopatrzylam sie w narzedzia: sekatory, nozyce do trawy i ziol, nozyce do krzaczorow, zywoplotu (3 rodzaje w roznych wielkosciach), wycinak do galezi, w ub. roku mialam zywoplotowe ale to chyba dla kowala jakiegos, bo ciezkie cholernie do tego tępe i podrdzewiale. teraz jestem swietnie zaopatrzona. i zeby nie bylo, uzywam wszystkiego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 NIe chcę kwitnących i tak przegięłam, bo miały byc tylko hortensje, ale piwonie tak mnie kusiły i kusiły no i kupiłam Może faktycznie jakieś okrywowe iglaki i lekkie trawy ? ale wtedy cała rabata do przebudowania, włacznie z wysiudaniem stamtąd cebul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) nie rozumiem twej niecheci do kwitnacych:bash: w jakis sposob ten jalowiec narzuca pewien styl rabaty i nie ma, ze boli. piwonii moge kazda ilosc, moze pobaw sie z drzewiastymi, moje zakwitly dopiero po 3 latach ale sa zajefajne Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 aż za bardzo narzuca , może czas się go pozbyć i będzie z czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 chyba pogielo cie od tego slonca, szkoda, bo jest ladny oszkubek czy jak wy to nazywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ładny to on był zanim go wywrotka przejechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 dalej jest ladny, mnie by bylo szkoda go wyrzucic, zrobilabym jednak rabate nawiazujaca i polub kwitnace bedzie ci latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 no Malka niech Cię resztki rozumu chronią od wywalenia cudaczka:P jest super, możesz dać małe iglaczki i trawki i kwitnące też nie zaszkodzą a oczy ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2014 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cześć Wusia nabyłam drogą kupna kilkanaście małych iglaków przeróżnej maści, posadzę je pod dziwolągiem i będę udawać,że tak miało być Dokupię jeszcze trawy, bo tracę nadzieję,że moje thinity thin i zebrinusy odbiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 podsadziłabym jakimiś płożącymi jałowcami - cebulowe będą sobie wiosną wyłaziły, chwastów będzie mniej.... i kosić nie trzeba nie koniecznie niebieskimi, mogą być żółte, zielono-żółte trawki jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts