Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Malka, halllooooooouuuuuuu!!!

No llllllllllloooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuu, loooooooooooooouuuuuuuuuuu :lol:

Oj chyba si e zbiera na

[ATTACH=CONFIG]248946[/ATTACH]

A Ty ciągle marzysz.......

;)

uuuuu, ale będzie zabawa. mam nadzieję, że tego nie przegapię. :D

Zabawa to już była , a Ty miałaś tańczyć i śpiewać, i co ?????? i doopa :(

Tiaaaa, se drzyj, jak głos wołającego na puszczy...

No jak to, przecież jestem, przywołana :)

Cze Maleczka!

Przygnali mnie tu Twoją cudną podłogę oglądać. Piękna jest, gratuluję i niezawistnie zazdraszczam 8). Gdzie masz więcej fotek tego cuda??? :) Ja po betonie nieosiagalnym dla mnie niestety :( już dawno zachorowałam na żywicę, ale tu siędowiaduję, że to nie gra z podogówką??? Jak to\??? Czuję się oszukana :jawdrop:

A wogóle bardzo się cieszę z Waszych sukcesów budowalnych i coś mi Rasia wspominała, że już mieszkacie w domeczku? Jesssu, to suuuper!

Buziaki zostawiam cieplutkie

Szajba

PS Czemu Ziewnik się przeterminował???

Aaaa przygnali Cię, znaczy sama byś nie przyszła :(

foch

;)

Podłoga ma jest debest nad debesty.

Wsadzaj doope w jakiś środek komunikacji i sama pomacaj.

Na podłogówce sprawuje się genialnie, bo to poliuretan, a nie gumolit jak na fotce :lol2:

No i serio serio - mieszkamy. Partyzantka jak cholera, ale dajemy radę.

Ps. ziewnik zapadł w sen zimowy i ni cholery nie idzie go obudzić ;)

ps2. to kiedy mam wodę na kawę włączać ?

Czy juz Ci mówiłam, że Cię uwielbiam? ;)

buziaki:bye:

No nie mówiłaś , a cały weekend na to czekałam .....

:)

Bry Państwu :)

Podziękowania Wam się należą, i czółko uniżenie pochylone, gdyż nie musiałam swych komentów szukać na ostatniej stronie internetu :)

DZIĘKI

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w ogródku zapier....znaczy ciężko pracuję.

I niech mi ktoś powie,że trawnik się tylko podlewa i kosi, to napluję między oczy :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

aaaa i gdyby ktoś kupował nóż do darni, to fiskarsa omijać szerokim łukiem, Gowno jakich mało.

Natomiast wyrywacz do chwastów im się nader udał :)

Wertykulatoro-areator elektryczny zrobi prze 2 godziny to, co ludzkie mięśnie przez tydzień

tyle z moich ostatniotygodniowych testów sprzętu ogrodniczego.

w ogródku zapier....znaczy ciężko pracuję.

I niech mi ktoś powie,że trawnik się tylko podlewa i kosi, to napluję między oczy :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

aaaa i gdyby ktoś kupował nóż do darni, to fiskarsa omijać szerokim łukiem, Gowno jakich mało.

Natomiast wyrywacz do chwastów im się nader udał :)

Wertykulatoro-areator elektryczny zrobi prze 2 godziny to, co ludzkie mięśnie przez tydzień

tyle z moich ostatnio tygodniowych testów sprzętu ogrodniczego.

toc od dawna to mowie trawnik to pracochlonne, kosztochlonne i wkur.....jace cos :D my likwidujemy sukcesywnie, zostawiamy tyle tylko by rozlozyc gdzies stol ogrodowy na imprezke, zrobic bibke lub leżing na slonku no i maly wybieg dla malych pieskow :D

nozyce do trawy kupilam w lm za niecale 16 zl - sa wyczepiste :D narzedzia ostatnio testuje firmy geolia (maja zaje...trawe to i moze narzedzia) i greenmila - duzo tansze od fiskarsa.

Edytowane przez TAR

Nożyce mam sterutkie, chyba z gardeny i sprawują się fajnie.

Ta geolia to w LM, nie??

właśnie szukałam torfu, lub przekopostowanej ziemi w ilości małej wywrotki ;) i znalazłam, uffff

Przywiozą, rozgrabię, zrobię dosiewkę, ponawozuję azotem i niech rośnie.

Do przyszłej wiosny tylko kosić i podlewać :)

napisałam u Elfir, ale może tu mi pomożecie - co wsadzić pod porąbanego jałowca?

CIMG9427.JPG

rabatka tam gdzie leży kora, oczywiście małe iglaki idą out

zaopatrzylam sie w narzedzia: sekatory, nozyce do trawy i ziol, nozyce do krzaczorow, zywoplotu (3 rodzaje w roznych wielkosciach), wycinak do galezi, w ub. roku mialam zywoplotowe ale to chyba dla kowala jakiegos, bo ciezkie cholernie do tego tępe i podrdzewiale. teraz jestem swietnie zaopatrzona. i zeby nie bylo, uzywam wszystkiego:yes:

NIe chcę kwitnących i tak przegięłam, bo miały byc tylko hortensje, ale piwonie tak mnie kusiły i kusiły no i kupiłam Może faktycznie jakieś okrywowe iglaki i lekkie trawy ?

ale wtedy cała rabata do przebudowania, włacznie z wysiudaniem stamtąd cebul

nie rozumiem twej niecheci do kwitnacych:bash:

w jakis sposob ten jalowiec narzuca pewien styl rabaty i nie ma, ze boli.

piwonii moge kazda ilosc, moze pobaw sie z drzewiastymi, moje zakwitly dopiero po 3 latach ale sa zajefajne

Edytowane przez TAR

Cześć Wusia :)

nabyłam drogą kupna kilkanaście małych iglaków przeróżnej maści, posadzę je pod dziwolągiem i będę udawać,że tak miało być:)

Dokupię jeszcze trawy, bo tracę nadzieję,że moje thinity thin i zebrinusy odbiją :(