malka 04.04.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cześć Gosiu hymmmm, chyba te co kupiłam. pójdą na inną rabatką, bo tak raczej mało płożące a opcja z "zadarnieniem" podoba mi się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.04.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Malka,nikt nie ma takiego bonsai jak TY:)Daj mu czas-ja tak muszę ciąć ,bo mam b. mało miejsca.Początkowo wygląda łyso,ale w miarę podrastania fajnie się układa samo:)Dobrej z nim zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał Fenix999 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png Oj chyba si e zbiera na http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=248946&d=1395077718 A Ty ciągle marzysz....... Eeee tam . Ja patyka nie potrzebuję . Dłoń mam akurat w rozmiarze pośladka . Narzędzia z fiskarsa ?? Zaczynasz przegląd w sklepie od najdroższych (czasami z powodów znanych tylko producentowi) ? p.s. dobra wybacz że marudzę ale dzień się skończył niewesoło .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.04.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Znalazłam podobnego oszkubka zobacz jak go zaaranżowali http://img402.imageshack.us/img402/1463/1175ly.jpg i po rozrośnięciu http://img638.imageshack.us/img638/906/62995462.jpg źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Fascynująca rzeźba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.04.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ależ masz radar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2014 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Chciałam grzecznie zapytać czy moja deska z ikei to dojedzie przed początkiem sezonu agro...? Obiecało się i co...??? Deskę poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 05.04.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Aaaa przygnali Cię, znaczy sama byś nie przyszła foch Podłoga ma jest debest nad debesty. Wsadzaj doope w jakiś środek komunikacji i sama pomacaj. Na podłogówce sprawuje się genialnie, bo to poliuretan, a nie gumolit jak na fotce No i serio serio - mieszkamy. Partyzantka jak cholera, ale dajemy radę. Ps. ziewnik zapadł w sen zimowy i ni cholery nie idzie go obudzić ps2. to kiedy mam wodę na kawę włączać ? ło matko! Malko, znaczy się kamień z serca z tą podłogówką... i nie fochaj się już na mnie wiesz przeca, że szajby tak mają, raz siedzą bez przerwy w zaprzyjaźnionych komentach i zarazy jednej się łatwo nie pozbędziesz , a innym razem wołami je (szajby, nie komenty ) zaciągnąć trzeba, bo wezmą się i stracą z oczu... co do terminu włączania wody to może zadzwonię jutro albo pojutrze to się jakoś zgadamy baj fołn. Strasznie przeokropnie dawno Twego zacnego oblicza nie widziałam... trzeba będzie przykulać się na audiencję, albo o portret pamiątkowy wystapić, bo inaczej wkrótce na ulicy Cię nie poznam tymczasem buziak i dobranoc Bardzo się cieszę że mieszkacie GRATULUJĘ!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.04.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Zabawa to już była , a Ty miałaś tańczyć i śpiewać, i co ?????? i doopa Jakoś nikt nie nalegał, a ja taka skromna, że sama z siebie to nie bardzo chyba wina za mało wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No to siemano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Szajba -czekam Depsia.....jak się bardzo sprężę to może przed sezonem zimowym Kasia -nie śmiałam nalegać Ania - pokażę może jutro co stworzyłam. Potrzebuję jeszcze dwóch może trzech krzaków gabarytów "nie mieszczących się do żuka". Fenix, a co w niej fascynującego ??? a wiem....gołe cycki Prababko, jaki tam bonsai - to zwykły oszkubek Brazula - siemanko, siemanko Drodzy Państwo!!!!! czy jest na sali mykolog??? Przywlokłam sobie z sadzonkami, grzybnię smardzów. Usuwać, czy pozwolić im rozgościć się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 daj sie rozgoscic, smardze sa pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A przyjedziesz sobie po nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie!!! Ja przyjadę!!! Łeb urwę za niedotrzymanie publicznej obietnicy, potem wycałuję i smardze zeżrę!!! Takie mam marzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.04.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 U mojej koleżanki(działka z lasem),same przyszły i same zanikły:)Opieńki i smardze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 juz nie mam po co, Depesia wszystkie zeżre:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.04.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ania - pokażę może jutro co stworzyłam. Potrzebuję jeszcze dwóch może trzech krzaków gabarytów "nie mieszczących się do żuka". Tira potrzebujesz z HDSem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 przy wiekszym krzaku musialaby skurczona jechac a korzenie lub wierzcholki na zewnatrz. ewentualnie opcja "ikea" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.04.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Szkoda, ze cabrio nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 i co taki krzak jako osoba towarzyszaca na siedzeniu obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts