agalind 08.04.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie, no coś Ty. Z tyłu:D Przynajmniej nic by nie wystawało przez okna;) A i malka nie bylaby skurczona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 nie wiem tylko co na to policaje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.04.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 No jak to co? Na pewno ubaw będą mieli:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.04.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Malka,kiedyś przewoziliśmy na dachu nieosłonięte duże już jalowce,w skwarze ,60 km.Jeden usechł,"w oczach",gdybyś tak woziła -owiń czymś:)My zabezpieczyliśmy tylko bryły korzeniowe,chyba za mało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2014 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ha, ha, ha, śmiejcie się z malki i jej małego żuka. Nie mam już cabrio, nie mam transportera, nawet nie da się bagażnika na dachu zamontować nie da się otworzyć okna z tyłu, by wystawić czuba, lub korzonki. I co ?? muszę zrobić podmiankę samochodu ślubnemu , ale on w jakiś absurdalnych godzinach wraca do domu.... Wszystkie szkółki i sklepy już dawno zamknięte. Cóż...byle do weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 .....Ja przyjadę!!! ..... a nie zgubisz się chociaż nie, przecież to nie na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.04.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 a nie zgubisz się chociaż nie, przecież to nie na Śląsku Nie, skąd, 16 razy przejedzie przez Sosnowiec, z 10 x przez Bytom, potem z pięć razy droga wywali na Katowice, a potem nagle jest się w połowie drogi na Wrocław albo inszą Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Proponuje skrzyżowanie A1 i A4 . Jak tam źle skręcisz to prędko nie wyjedziesz . Można jeździć w kółko bez końca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 08.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 napisałam Ci mejla. Nr tel gdzieś przepadł ... buziak m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie wiem, co byłoby większa karą. Mój przyjazd czy... mój nieprzyjazd...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.04.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Proponuje skrzyżowanie A1 i A4 . Jak tam źle skręcisz to prędko nie wyjedziesz . Można jeździć w kółko bez końca . Mam niejasne wrażenie, że ostatnio niechcący zeń skorzystałam, albo takiego samego, w Sosnowcu, albo w Sosnowcu, albo tym kolejnym Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 p r z e s a d z a c i e, jakos my bez bladzenia i kluczenia trafiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Musicie jakieś zmutowane geny mieć, Tarcia. Normalny tam nie trafia bez błądzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 moze i tak, na pewno mamy dobry radar wewnetrzny to trafiania do celu. szkoda, ze nie do trafiania totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.04.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Proponuje skrzyżowanie A1 i A4 .... Depesia ...... ćwicz takie tam skrzyżowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dlatego ja chyba nigdy nie pojadę na Śląsk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 oj tam Depesia nie nakrecaj sie, to tylko droga i to w Polsce zawsze mozna zapytac albo nawijke od kogos pozyczyc. przeciez to zadna filozofia pojechac na slask:rolleyes:, dobra koncentracja, mapa ewentuanie i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.04.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nie, skąd, 16 razy przejedzie przez Sosnowiec, z 10 x przez Bytom, potem z pięć razy droga wywali na Katowice, a potem nagle jest się w połowie drogi na Wrocław albo inszą Łódź. no, jak ostatnio na kursie byłam, to się prawie poryczałam, zanim z Ochojca do Będzina dobiłam, nawet GPS nie pomógł. A potem się okazało, że droga prościutka, tylko z "miejscowym" przejechać ją trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.04.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 i zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.04.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 po punktach typu - tu masz leroya a za salonem KIA skręcasz w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts