agalind 11.04.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Słoneczko to fakt, ale na oknach warstewka lodu była rano. Nic to, jutro czas sadzenia;) Tarcia, po co sprzątać, przecież Cię nie będzie w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 no dobra- jest już 7 stopni i jakieś skrawki błękitnego nieba nieśmiało się wynurzają zza chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Malka, kalosze, jakiś deszczak i wio do ogrodu;) Podlewać nie będzie trzeba tak bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Słoneczko to fakt, ale na oknach warstewka lodu była rano. Nic to, jutro czas sadzenia;) Tarcia, po co sprzątać, przecież Cię nie będzie w domu;) ogladacze przychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Aaa, no to inna inszość Trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 ooo jak oglądacze będą, to trzeba, choc z wierzchu ogarnąć trzymam kciuki. Aga, ja naprawdę nie jestem aż tak zdesperowana by wsadzić te krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Malka,np. http://www.twenga.pl/fotel-klubowy.html Ładne to nie jest,wiem,ale jak czekam na męża,zanim on poogląda płyty:),to mi się kawa pije wspaniale.Nie posiedziałam dłużej ,nie wiem czy do dłuuuższego siedzenia się nadają:)Krzeseł nie lubię:no:A swoją drogą ,fotele najszybciej się niszczą,Wam też?I dzięki temu wiem tylko,że są fotele i sofy dla wysokich i niskich,trzeba uważać ,by nogi nie dyndały w powietrzu:)Jak siadam w sklepie-wygodny;jak stanie w domu-do d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 z wierzchu to ja mam ogarniete i to nawet niezle, tylko gdyz poniewaz tworzy sie nowa rabata nie ma na niej kory a ino ziemia, wiec jak sadzicie gdzie dwa kurduple lubia najbardziej lazic??? przeciez nie beda tak glupio po trawie chodzic, skoro mozna sie w pieknej szarej ziemi poturlac:sick: i wytrzec sie potem na bialej podlodze i ten !@#@!%^%$#& stolarz nie skonczyl mi kuchni a nowy czeka na materialy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Aga, ja naprawdę nie jestem aż tak zdesperowana by wsadzić te krzaki To siedz spokojnie, kawe pij, ksiazke poczytaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Malka-krzesełko za 3tys.?Nie wydolę.A jak na nim chyba mdli od huśtania:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 To siedz spokojnie, kawe pij, ksiazke poczytaj;) Nie no, zaraz się ruszę i dokonam dzieła tylko kalosze chyba nadal w samochodzie, bo przecież u Luki miało być błoto po pas Malka-krzesełko za 3tys.?Nie wydolę.A jak na nim chyba mdli od huśtania:o Gdzie znalazłaś za 3 tysie?? i tak nie kupię, ale te co oglądałam były znacznie droższe. Te klubowe, to trochę jak taboret - ja bym na tym nie wysiedziała Ja nie mam foteli w domu i mieć nie będę , ale relaks z książką, to albo w wannie (której obecnie nie mam, stąd gwałtowny spadek czytelnictwa) , albo na sako - to coś co uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 http://krzeslazdrowotne.firmy.net/200-zl-rabatu-na-krzeslo-zdrowotne-hacker-o-wartosci-3,OK96QQ.html Dmuchnij może na te Twoje chmury,u mnie sucho a chcę bez chloru dosiać kawałek trawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Wiedziałam, że nie wytrzymasz i mimo deszczu sadzic bedziesz;) A podobno nie jestes zdesperowana?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Dmuchnęłam i to ostro o u mnie juz błękitno na górze sie zrobiło czas zasuwać do ogródka. PS. takie oglądałam http://krzeslazdrowotne.firmy.net/500-zl-rabatu-na-ekskluzywne-krzeslo-zdrowotne-spinalis,OK96QW.html Nie wiem dlaczego to musi tyle kosztować. Marketing drogi, ale żeby aż tak ?? Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja pierniczę:oTobie tylko język wystaje,mój chyba odpadł,na takie widoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ale jaka okazja:D 500zł rabatu przy zakupie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nieźle nie?? oni się chyba z owcą na łeb zamienili A szczenę zbierałam z podłogi jak właściciel krzesełka powiedział mi ile zapłacił. Nie wiedziałam czy śmiać się cz płakać ale w sumie -kto bogatemu zabroni, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Męczę Cię,powiedz mi już tylko czy miękki sobie mogę sprawić,czy na rozsądek twardy?(krzywy w 2 płaszcztznach,skręcony,zwyrodniały,zpłynem:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A spróbuj póki co sprawić sobie poduszkę sensoryczną http://www.jakzgubicbrzuch.pl/najtaniej/cena-promocyjna/dwustronna-PODUSZKA-SENSOMOTORYCZNA-dysk-beret/399948. Posiadam coś takiego i jak bardzo mi kręgosłup napiernicza to wkładam pod lędżwie, a zazwyczaj na niej siedzę. Z krzesłem jest trochę jak z butami - trzeba się przymierzyć, dopasować. Trudno radzić czy ma być twarde czy miękkie, bo to dość subiektywne odczucie (mój chłop cały czas twierdzi,ze mamy zbyt miękki materac, a dla mnie jest ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mój mówi,że materac dobry,dla mnie za twardy:) Pod lędźwie,dam radę Czekam na skutek dmuchania:) udanego sadzenia:)I spokojnych ,radosnych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts