Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka,np. http://www.twenga.pl/fotel-klubowy.html

Ładne to nie jest,wiem,ale jak czekam na męża,zanim on poogląda płyty:),to mi się kawa pije wspaniale.Nie posiedziałam dłużej ,nie wiem czy do dłuuuższego siedzenia się nadają:)Krzeseł nie lubię:no:A swoją drogą ,fotele najszybciej się niszczą,Wam też?I dzięki temu wiem tylko,że są fotele i sofy dla wysokich i niskich,trzeba uważać ,by nogi nie dyndały w powietrzu:)Jak siadam w sklepie-wygodny;jak stanie w domu-do d.:(

z wierzchu to ja mam ogarniete i to nawet niezle, tylko gdyz poniewaz tworzy sie nowa rabata nie ma na niej kory a ino ziemia, wiec jak sadzicie gdzie dwa kurduple lubia najbardziej lazic???:mad: przeciez nie beda tak glupio po trawie chodzic, skoro mozna sie w pieknej szarej ziemi poturlac:sick: i wytrzec sie potem na bialej podlodze :rolleyes: i ten !@#@!%^%$#& stolarz nie skonczyl mi kuchni a nowy czeka na materialy:sick:

To siedz spokojnie, kawe pij, ksiazke poczytaj;)

Nie no, zaraz się ruszę i dokonam dzieła :) tylko kalosze chyba nadal w samochodzie, bo przecież u Luki miało być błoto po pas ;)

Malka-krzesełko za 3tys.?Nie wydolę.A jak na nim chyba mdli od huśtania:o

Gdzie znalazłaś za 3 tysie??

i tak nie kupię, ale te co oglądałam były znacznie droższe.

Te klubowe, to trochę jak taboret - ja bym na tym nie wysiedziała :oops:

Ja nie mam foteli w domu :no: i mieć nie będę , ale relaks z książką, to albo w wannie (której obecnie nie mam, stąd gwałtowny spadek czytelnictwa) , albo na sako - to coś co uwielbiam :)

Dmuchnęłam i to ostro :)

o u mnie juz błękitno na górze sie zrobiło :) czas zasuwać do ogródka.

PS. takie oglądałam http://krzeslazdrowotne.firmy.net/500-zl-rabatu-na-ekskluzywne-krzeslo-zdrowotne-spinalis,OK96QW.html

Nie wiem dlaczego to musi tyle kosztować. Marketing drogi, ale żeby aż tak ?? :jawdrop:

Edytowane przez malka

Nieźle nie??

oni się chyba z owcą na łeb zamienili ;)

A szczenę zbierałam z podłogi jak właściciel krzesełka powiedział mi ile zapłacił.

Nie wiedziałam czy śmiać się cz płakać ;) ale w sumie -kto bogatemu zabroni, nie?

A spróbuj póki co sprawić sobie poduszkę sensoryczną http://www.jakzgubicbrzuch.pl/najtaniej/cena-promocyjna/dwustronna-PODUSZKA-SENSOMOTORYCZNA-dysk-beret/399948.

Posiadam coś takiego i jak bardzo mi kręgosłup napiernicza to wkładam pod lędżwie, a zazwyczaj na niej siedzę.

Z krzesłem jest trochę jak z butami - trzeba się przymierzyć, dopasować. Trudno radzić czy ma być twarde czy miękkie, bo to dość subiektywne odczucie (mój chłop cały czas twierdzi,ze mamy zbyt miękki materac, a dla mnie jest ok ;) )