Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tamto to jest raczej krzesło do pracy. Ono ma sprężynę i kiwa się pewnie na wszystkie strony, podpiera kręgosłup ale wymusza pracę mięśni. Może i to nie głupie ale przecież nie dla relaksu.

Dla relaksu to ja bym sobie kupiła taki fotel z podnóżkiem rozkładanym, co to jak nogi po dniu latania spuchną, to się je do góry podnosi i ma leżankę. Może być z masażem, choć przy rzs to ostrożnie, raczej typu lekkich drgań niż taki typowy wałek jeżdżący po kręgosłupie... ;) można poszukać rozkładanego mechanicznie i cena nie zabije

no, miał być fotel a nie sofa. A poza tym to taki fotel można rozłozyć do połowy, na półsiedząco :) Dawno bym sobie kupiła gdyby nie to, że salon mam za mały, duże te fotele jakieśsą

ooooo mój też chciał mi takiego koszmarka do salonu wstawić ;)Jedyny na jaki się zgodziłam to ten http://www.fotele-do-masazu.com/fotel_do_masazu_SANYO_DR8700_ZERO_GRAVITY.htm

mężuś wymiękł :lol2:

ale takim też bym nie pogardziła http://www.atakdesign.pl/pl/p/Eames-Lounge-Chair-Ottoman/388

To ja jeszcze jednak na chwile...:)

Dzięki,Wam wszystkim:)

Brazunia,kilka lat temu pytałabym tak samo:)dziś chodzi o długie siedzenie,nie o drzemkę:)Nie poczytam w pozycji leżącej,nigdy nie było to dla mnie wygodne.Ktoś,kto się zna na na układach kostno-mięśniowych:),nie chciałby widzieć pozycji ,w jakiej mi najwygodniej-mózg fachowca sam by krzyczał:)

Maleczko-masażerem dostałam kiedyś po nereczkach .niczego się nie spodziewając.Dziękuję:)No i umiesz .znaleźć piękne argumenty dla męża:)Szacun:)Ja musiałabym dziś przegrać w totka,żeby się wdrapać na proponowaną półeczkę:)

EZS-dokładnie rozumiesz,czego szukam:)Poszukam:)

Wszystkim Wam życzę miłych przygotowań i ponawiam życzenia:wesołych Świąt:)

taki był na mojej liście i ... jest nadal. Pewnie jeszcze pobędzie, bo nawet podróby sa za drogie na moją kieszeń. Ale może kiedyś ;)