malka 11.04.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 E no, Prababko, do swiąt jeszcze kupa czasu jeszcze pogadamy Ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja już tylko poczytam,nie będę nuuuudzić wymyśliłam:kupię klubowy i drugi b.miękuchny:)A ile ja kurka mam życ/? Wesołych,Maleczko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ale ja uwielbiam Twoje "nudzenie" Najweselszych, Prababko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Malka, a nie wiesz przypadkiem czy to krzesło z 500zł rabatu to samo podjeżdża pod dupsko, gdy jest potrzebne?? Bo jeśli tak ... to może przemyślę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 co ono ma takiego, ze kosztuje az tyle:o, bo na pewno ladne nie jest. moze ma jakies tajemnicze wlasciwosci:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No jasne, że ma, potrafi zarobić kupę kasy dla pierwszego właściciela /sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 tamto to jest raczej krzesło do pracy. Ono ma sprężynę i kiwa się pewnie na wszystkie strony, podpiera kręgosłup ale wymusza pracę mięśni. Może i to nie głupie ale przecież nie dla relaksu. Dla relaksu to ja bym sobie kupiła taki fotel z podnóżkiem rozkładanym, co to jak nogi po dniu latania spuchną, to się je do góry podnosi i ma leżankę. Może być z masażem, choć przy rzs to ostrożnie, raczej typu lekkich drgań niż taki typowy wałek jeżdżący po kręgosłupie... można poszukać rozkładanego mechanicznie i cena nie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Rany boskie, to już wygodna sofa nie wystarczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 no, miał być fotel a nie sofa. A poza tym to taki fotel można rozłozyć do połowy, na półsiedząco Dawno bym sobie kupiła gdyby nie to, że salon mam za mały, duże te fotele jakieśsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 fajne fotele mieli joey i chandler w przyjaciolach (jesli ktos to ogladal ) mezus mnie kiedys o taki meczyl, obiecalam mu w nowym domu, potem cos wymysle:p o cos takiego http://www.drinkstuff.com/productimg/61137.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2014 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 ooooo mój też chciał mi takiego koszmarka do salonu wstawić ;)Jedyny na jaki się zgodziłam to ten http://www.fotele-do-masazu.com/fotel_do_masazu_SANYO_DR8700_ZERO_GRAVITY.htm mężuś wymiękł ale takim też bym nie pogardziła http://www.atakdesign.pl/pl/p/Eames-Lounge-Chair-Ottoman/388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.04.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 To ja jeszcze jednak na chwile... Dzięki,Wam wszystkim:) Brazunia,kilka lat temu pytałabym tak samo:)dziś chodzi o długie siedzenie,nie o drzemkę:)Nie poczytam w pozycji leżącej,nigdy nie było to dla mnie wygodne.Ktoś,kto się zna na na układach kostno-mięśniowych:),nie chciałby widzieć pozycji ,w jakiej mi najwygodniej-mózg fachowca sam by krzyczał Maleczko-masażerem dostałam kiedyś po nereczkach .niczego się nie spodziewając.Dziękuję:)No i umiesz .znaleźć piękne argumenty dla męża:)Szacun:)Ja musiałabym dziś przegrać w totka,żeby się wdrapać na proponowaną półeczkę EZS-dokładnie rozumiesz,czego szukam:)Poszukam:) Wszystkim Wam życzę miłych przygotowań i ponawiam życzenia:wesołych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ale takim też bym nie pogardziła http://www.atakdesign.pl/pl/p/Eames-Lounge-Chair-Ottoman/388 taki był na mojej liście i ... jest nadal. Pewnie jeszcze pobędzie, bo nawet podróby sa za drogie na moją kieszeń. Ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Prababko, ja wiem ... tak sobie delikatnie zażartowałam Oooo, ten fotel tez mi się podoba - wiecie, ile to cudo kosztuje .... chociaż nie, nie muszę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Gdzie zielenina ja się pytam???? Bry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ba! Gdzie moja deska do prasowania, ja się pytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ooo Depesia dobrze, ze mi przypomnialas musze nowa deske kupic, bo nie uwierzysz ale stara przepalilam:rolleyes: M A A A A A A L K A A A A A A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ba! Gdzie moja deska do prasowania, ja się pytam??? No właśnie Malka gdzie koleżanki deska co?? ps. DPS będę się o Twoją deskę dopominać bo mam w tym osobisty interes;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 No właśnie Malka gdzie koleżanki deska co?? ps. DPS będę się o Twoją deskę dopominać bo mam w tym osobisty interes;) Chcesz od DPS pożyczac??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Mam swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts