stukpuk 19.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 I kto tu mówi, że się nie zna na budowaniu?! Pozdrawienia dla bałwanków z awatarka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Stuku - stronkę ustrzeliłeś gratki - gatki w innym wątku A bałwanki pozdrowiłam - ściskać nie będę, bo życie stracą w mych gorących ramionach i nie bedą miały szansy się wymordować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no właśnie kto tu mówi takie rzeczy o dłubaniu tylko slyszałam ale to inna inszość bo żeby dłubać to ze dwa fakultety trzeba skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 az dwa hehe...no no nie wiedziałem..posdroffiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 WOJNA wierzę, że wygraną macie w kieszeni czego baaaardzo Wam życzę dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.01.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 WOJNA wierzę, że wygraną macie w kieszeni czego baaaardzo Wam życzę dzień doberek Dzięki Gosiu, chciałabym mieć Twoją pewność ponoć "tu jest sąd, a sprawiedliwość to u pana boga". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 jak tam wojna w toku nocne bry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Walcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Pierwsza walka wygrana , pokonałam bałwana, ale dużo jeszcze przed nami. Co do nawoływania "Walcz" - cóz , gdyby ktoś wcześniej oszukany (a było ich wielu), załączył choć małą wzmiankę w necie - skarbnicy wiedzy - my dziś nie musielibyśmy się z idiotami szarpać. czasami mam ochote walnąć tym wszystkim...prawnicy, rzeczoznawcy, biegli łażą nam po budowie , a tam ciągle nic sie nie zmienia. Dach nadal w jednej hurtowni, okna w innej, więźbę wczoraj chłopaki przesztaplowały, bo zaczynała się wichrować. I końca nie widać. Jak juz te spece od wyceniania szkód skompletują wszystko, będziemy mogli posprzątać po "fachowcach" - bo takiego syfu na budowie to ja jeszcze nie widziałam - śnieg stopniał - wszystko 'wyszło". brrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Głowa do góry!!!!!!!!!!! Pomożemy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A co Stuku, masz kilku dużych kolegów z jeszcze większą siłą przekonywania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 malka z Tobą to strach zadzierać trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twój dom masz normalnie na żywo spełniający się koszmar inwestora nie zazdroszczę ale ufam że Ty wyjdziesz z tego zwycięsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A co Stuku, masz kilku dużych kolegów z jeszcze większą siłą przekonywania ?? Tylko czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 malka z Tobą to strach zadzierać trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twój dom masz normalnie na żywo spełniający się koszmar inwestora nie zazdroszczę ale ufam że Ty wyjdziesz z tego zwycięsko Bo jak pewnie wiesz z moich dziennikowych opowieści -domek był do "małego remontu" Najpierw popłynęliśmy na zakupie ruinki w cenie domu do zamieszkania, a teraz na ekipie, która fuszerę odwaliła zebrała zabawki i spier... gdzieś niewiadomogdzie Tak ,że koszmarów kumulacja u nas. Ale nie damy się. Twardym trza być nie miętkim, a jakby co to koledzy Stuka pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 malka z Tobą to strach zadzierać trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twój dom masz normalnie na żywo spełniający się koszmar inwestora nie zazdroszczę ale ufam że Ty wyjdziesz z tego zwycięsko Bo jak pewnie wiesz z moich dziennikowych opowieści -domek był do "małego remontu" Najpierw popłynęliśmy na zakupie ruinki w cenie domu do zamieszkania, a teraz na ekipie, która fuszerę odwaliła zebrała zabawki i spier... gdzieś niewiadomogdzie Tak ,że koszmarów kumulacja u nas. Ale nie damy się. Twardym trza być nie miętkim, a jakby co to koledzy Stuka pomogą U nas było to samo..............jak już się jebał...............o to wszystko na raz!!!!!!!!!! Jak tylko było lepiej to znowu coś!!!!!! Ale odstukać po mału wychodzimy z dołka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Odstukaj Stuku i u mnie, tylko mocno stukaj i w niemalowane koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A teraz to ja budowę zostawiam i idę jakiegoś obiada ugotować , bo mi rozdzina z głodu zemrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Odstukaj Stuku i u mnie, tylko mocno stukaj i w niemalowane koniecznie. No to wieczorem stukne stukową , czy to się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Odstukaj Stuku i u mnie, tylko mocno stukaj i w niemalowane koniecznie. No to wieczorem stukne stukową , czy to się liczy? A niemalowana , jak make upa zmyje i włosy w oryginale, nie jakieś tam farbowane posiada - to jasne ,że się liczy. Tylko mi się chłopie postaraj, bo złe stukanie czarów nie odczynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Odstukaj Stuku i u mnie, tylko mocno stukaj i w niemalowane koniecznie. No to wieczorem stukne stukową , czy to się liczy? A niemalowana , jak make upa zmyje i włosy w oryginale, nie jakieś tam farbowane posiada - to jasne ,że się liczy. Tylko mi się chłopie postaraj, bo złe stukanie czarów nie odczynia. Kurcze żona farbowany rudzielec!!!!! To się nie liczy........musze iść do sąsiadki (oryginalna brunetka) i ją........ten teges...........stuknąć....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts