Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stuku - stronkę ustrzeliłeś :D gratki - gatki w innym wątku :p

A bałwanki pozdrowiłam - ściskać nie będę, bo życie stracą w mych gorących ramionach :wink:

i nie bedą miały szansy się wymordować .

WOJNA :evil:

wierzę, że wygraną macie w kieszeni :evil:

czego baaaardzo Wam życzę :D

dzień doberek :lol:

Dzięki Gosiu, chciałabym mieć Twoją pewność :D

ponoć "tu jest sąd, a sprawiedliwość to u pana boga".

Pierwsza walka wygrana , pokonałam bałwana, ale dużo jeszcze przed nami.

Co do nawoływania "Walcz" - cóz , gdyby ktoś wcześniej oszukany (a było ich wielu), załączył choć małą wzmiankę w necie - skarbnicy wiedzy :lol: - my dziś nie musielibyśmy się z idiotami szarpać.

czasami mam ochote walnąć tym wszystkim...prawnicy, rzeczoznawcy, biegli łażą nam po budowie , a tam ciągle nic sie nie zmienia.

Dach nadal w jednej hurtowni, okna w innej, więźbę wczoraj chłopaki przesztaplowały, bo zaczynała się wichrować.

I końca nie widać.

Jak juz te spece od wyceniania szkód skompletują wszystko, będziemy mogli posprzątać po "fachowcach" - bo takiego syfu na budowie to ja jeszcze nie widziałam - śnieg stopniał - wszystko 'wyszło". brrrrrrrrrrrrr

malka z Tobą to strach zadzierać :roll: :lol:

trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twój dom :D

masz normalnie na żywo spełniający się koszmar inwestora :-?

nie zazdroszczę ale ufam że Ty wyjdziesz z tego zwycięsko :D

Bo jak pewnie wiesz z moich dziennikowych opowieści -domek był do "małego remontu"

Najpierw popłynęliśmy na zakupie ruinki w cenie domu do zamieszkania, a teraz na ekipie, która fuszerę odwaliła zebrała zabawki i spier... gdzieś niewiadomogdzie :evil:

Tak ,że koszmarów kumulacja u nas.

Ale nie damy się. Twardym trza być nie miętkim, a jakby co to koledzy Stuka pomogą :wink:

malka z Tobą to strach zadzierać :roll: :lol:

trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twój dom :D

masz normalnie na żywo spełniający się koszmar inwestora :-?

nie zazdroszczę ale ufam że Ty wyjdziesz z tego zwycięsko :D

Bo jak pewnie wiesz z moich dziennikowych opowieści -domek był do "małego remontu"

Najpierw popłynęliśmy na zakupie ruinki w cenie domu do zamieszkania, a teraz na ekipie, która fuszerę odwaliła zebrała zabawki i spier... gdzieś niewiadomogdzie :evil:

Tak ,że koszmarów kumulacja u nas.

Ale nie damy się. Twardym trza być nie miętkim, a jakby co to koledzy Stuka pomogą :wink:

U nas było to samo..............jak już się jebał...............o to wszystko na raz!!!!!!!!!! :evil: :-? Jak tylko było lepiej to znowu coś!!!!!! :-?

Ale odstukać po mału wychodzimy z dołka! :D

Odstukaj Stuku i u mnie, tylko mocno stukaj i w niemalowane koniecznie.

:D

No to wieczorem stukne stukową :oops: :wink: :roll: , czy to się liczy? :lol: :wink:

A niemalowana , jak make upa zmyje i włosy w oryginale, nie jakieś tam farbowane posiada - to jasne ,że się liczy.

Tylko mi się chłopie postaraj, bo złe stukanie czarów nie odczynia.

Odstukaj Stuku i u mnie, tylko mocno stukaj i w niemalowane koniecznie.

:D

No to wieczorem stukne stukową :oops: :wink: :roll: , czy to się liczy? :lol: :wink:

A niemalowana , jak make upa zmyje i włosy w oryginale, nie jakieś tam farbowane posiada - to jasne ,że się liczy.

Tylko mi się chłopie postaraj, bo złe stukanie czarów nie odczynia.

Kurcze :-? żona farbowany rudzielec!!!!! :roll: To się nie liczy........musze iść do sąsiadki (oryginalna brunetka) i ją........ten teges...........stuknąć....... :roll: