anjamen 06.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a jak nie trafia w muche to bedziesz sprzatac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a ja chyba chłopakom pisuar zamontuję taki http://sklep.kati-kati.pl/galerie/d/duravit-starck-1-pisuar_19969.jpg na wewnętrznej stronie jest namalowana mucha trzeba w nia trafić, wtedy nic sie nie rozpryskuje. dobrze kombinujesz , tylko tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a jak nie trafia w muche to bedziesz sprzatac? dylemat jest na jakiej wysokości toto zamontować, by Młode nie musiało po drabinie, albo Starsze na kolanach Fenix - chciałbyś mieć pisuar ? czy znów se ze mnie jajcysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jako bajer ? Czemu nie ! Ale trzeba mieć miejsce i kase na to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jako bajer ? Czemu nie ! Ale trzeba mieć miejsce i kase na to . miejsce sie znajdzie, ale te 1,8 k mnie chyba przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jako bajer ? Czemu nie ! Ale trzeba mieć miejsce i kase na to . miejsce sie znajdzie, ale te 1,8 k mnie chyba przerasta Malka, a drozszych nie bylo? No nie mow mi, ze do kazdej knajpy kupuja pisuar za 1,8 k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jako bajer ? Czemu nie ! Ale trzeba mieć miejsce i kase na to . miejsce sie znajdzie, ale te 1,8 k mnie chyba przerasta Malka, a drozszych nie bylo? No nie mow mi, ze do kazdej knajpy kupuja pisuar za 1,8 k. sa ,znalazłam i taki z 6 k, ale bez muchy jest , bezzzzznadziejjjjja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jako bajer ? Czemu nie ! Ale trzeba mieć miejsce i kase na to . miejsce sie znajdzie, ale te 1,8 k mnie chyba przerasta Malka, a drozszych nie bylo? No nie mow mi, ze do kazdej knajpy kupuja pisuar za 1,8 k. sa ,znalazłam i taki z 6 k, ale bez muchy jest , bezzzzznadziejjjjja Fachman Ci znizke zalatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 nie no faktycznie jak bez muchi to odpada w przedbiegach, w knajpach mają bez muchów no i każdy wie jak tam wygląda co prawda do męskiego nie chodzę, ale wystarczy mi widoków jak do koedukacyjnego kilka razy w trakcie imprezy się zaglądnie... znaczy się muchi mus być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Małgoś - pewnie, że załatwi - z tysiak bedzie wtedy kosztował Anoleiz - ja wery love muchy , muszą być i już. a jak juz ten pisuar bedę miała, to se taka wanienkę pierdyknę http://www.poolspa.pl/_img/prod_galleries/big_12022088717768698394.jpg jedyne 62 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 nie wiem jakie ma wymiary taka wanienka, ale pewnie duża i nadaje się na jakieś jacuzi party... ja tam na tarasie kiedyś kiedyś swoim oczywizda planuje coś w rodzaju wanyy/jacuzzi... w domu niestety nie przewidziałam miejsca na takie bydle duże... a nie ma to jak swobodnie wyłożyć nogi w wannie jeszcze tylko wtedy na ten przykład ślubny naprzeciwko, fajna muzyka, wino i jakieś aromaty i relaks ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Malka... Ty się dobrze czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 hehehe każdy ma jakieś swoje tam takie nie? co jej bronisz - salon kompielowy i wanna o średnicy 2 m szał ciał i uprzęży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Anoleiz - czyj ślubny Malka... Ty się dobrze czujesz całkiem dobrze Anja "kazała" mi oglądać deski na kibelek po 1500 zeta, to co ja się na drobne będę rozmieniała, jak szaleć , to szaleć .......tylko z salonu musiałabym zrezygnować - bo to jedyne pomieszczenie gdzie "waniena" może sie zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W takiej 2-metrowej to już bym się utopiła Wcale nie żałuję!!! Tak sobie głupio zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 hehehe każdy ma jakieś swoje tam takie nie? co jej bronisz - salon kompielowy i wanna o średnicy 2 m szał ciał i uprzęży... dokładnie- salon kompielowy bedę miała - bo inny sie juz w chałupie nie zmieści średnica tego to z 4 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wowww to nosz no basen ale fajoskie coś... podtrzymuje, na imprezy genialna sprawa... a ślubny... noo... ponieważ różni tu czytają... to własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Taaaa, idealne, zeby sie na imprezie utopic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Taaaa, idealne, zeby sie na imprezie utopic. na dobrej imprezie to sie w sedesie można utopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ...obry nadrobiłam ostatnie kilka stron.... jestem w miarę na bieżąco i dobrze mi z tym i chciałam powiedzieć, że jak się dochrapię to ja będę miała deskę za tysiaka .... ale to kajś za dwa lata :P http://images48.fotosik.pl/113/1031ecd33957cdd8.jpg herbatkę? bo na kawkę to chyba za wczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts