DPS 14.06.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 I dlaczego w ogóle nie mówisz o tej fundacji? I nie dzwonisz wcale, cholero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.06.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 nomalnie aż jutro sprawdzę czy aktualny mam;) Cześć Siostra, ja też dawno temu dostałem od Ciebie nr telefonu ... i mam go nadal w książce Jeżeli ma w sobie cztery te same cyfry to .... jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 to wlasciwy cztery te same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2015 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Ten sam nr telefonu od wielu lat: jedyny, który udało mi się zapamiętać i nie będę ściemniać, że mam go z przydziału, to by było za piękne;) Nitka- Twoja tu obecność to chyba największa niespodzianka ostatnich lat Przepadłaś bardziej niż ja, a to niełatwe do wykonania. Wusia - trzymam za słowo Depsia, mówiłam Wam kiedyś (dawno, dawno temu) , że "pracuję" w wolontariacie, od dawna chciałam działać bardziej lokalnie, dosłownie na swoim podwórku, jednak nie miałam się pod kogo podpiąć ze swoją działalnością (jakieś stowarzyszenie, fundację) i od lat gdzieś z tyłu głowy miałam założenie własnej, by już żaden "wujek czy ciocia" nie "donosili uprzejmie" do władnych instytucji, że stukam lewiznę. Widziałam jednak, że sama nie dam rady ogarnąć wszystkiego - głównie ze strony administracyjno prawnej, więc temat został odłożony na półę. Do czasu.....aż wpadła mi w ręce lokalna gazetka z wywiadem z pewną panią, która mówiła dokładnie o tym co ja chciałam zrobić. Skontaktowałam się z ową panią i hulamy Ona jest od papierów, ja od pacjentów i jest czad Bracie mój, ja liczę na to,że kiedyś wykorzystasz ten numer i usłyszę w telefonie "jestem na DK 94, gdzie mam skręcić, by trafić do Ciebie " Tarcia, Ty nie musisz pytać gdzie skręcić, Ty po prostu powiedz kiedy będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ja wiem, tylko ciagle jakos nam nie po drodze, kolejny juz rok nie wybieramy sie w wasze strony ale nic nie stoi na przeszkodzie byscie sie na polnoc wy_puscili :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2015 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Tydzień z kawałkiem temu byłam na północnej północy, ale miałam taki niedoczas,że nawet nie dzwoniłam, że jestem. I ja wcale nie mówię, że to ma być po drodze, to może być cel podróży, a nie przystanek Prawdopodobnie do połowy lipca jestem budowlanie uziemiona, potem pewnie jakiś urlop wyskrobię, dwa, może trzy tygodnie (tak wiem szaleństwo ) , więc terminy pewnie jakoś zgramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 fakt, szalenstwo , u mnie z wielkim bolem w sierpniu dostalam. niedoczas to nasze drugie powtarzane najczesciej slowo. i sie zastanawaiamy czy wypad nad lazurowe robic (kumpel mocno cisnie i zaprasza) czy zostac na polnocy. jakos na pewno sie zgramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.06.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Malka-satysfakcji z hulanek z tą panią:)A pokaż to Swoje bonsai na działce-jak już Cię uziemiło,to cyknij,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.06.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Szaleństwo ? SZALEŃSTWO to te paręnaście postów w w tym temacie w ciągu ostatnich paru dni. p.s. ja też czuwam ..... od czasu do czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.06.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 To specjalnie dla Ciebie Fenixiu - KOLEJNY objaw mojego szaleństwa - jeszcze JEDEN POST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Malusia - czy Ty aby dobrze się czujesz, nie zwariowałaś ze szczętem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2015 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Depsia, mówisz,że lada chwila w kaftanik mnie biorą ?? tak modny z przedłużanymi rękawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.06.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 weź napisz jeszcze jeden post .... proszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.06.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Kto , ja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.06.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 No Ty, a kto ? Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 matko nadmiar postów mnie zgubi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 weź napisz jeszcze jeden post .... proszę .... Namawiał, namawiał i namówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 prawdziwe rozpasanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.06.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Namawiałem Fenixa .... ale skoro już się odezwałaś, to napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 prawdziwe rozpasanie:lol2: Rozpisanie, bym powiedziała A oszkubka vel bonsaja Ci cyknę, jak tylko go trochę ogarnę, bo zarósł jak moje nogi zimą Namawiałem Fenixa .... ale skoro już się odezwałaś, to napisz coś więcej No toż piszę, że namówiłeś W sumie mogłabym czasem coś w swoim wątku napisać, tylko nie wiem o czym chcielibyście czytać, bo takie samo klepanie w klawiaturę dla idei, gdy czytacze mają to w dupie jakoś bez sensu mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts