Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten sam nr telefonu od wielu lat: :) jedyny, który udało mi się zapamiętać i nie będę ściemniać, że mam go z przydziału, to by było za piękne;)

Nitka- Twoja tu obecność to chyba największa niespodzianka ostatnich lat :) Przepadłaś bardziej niż ja, a to niełatwe do wykonania.

Wusia - trzymam za słowo :)

Depsia, mówiłam Wam kiedyś (dawno, dawno temu) , że "pracuję" w wolontariacie, od dawna chciałam działać bardziej lokalnie, dosłownie na swoim podwórku, jednak nie miałam się pod kogo podpiąć ze swoją działalnością (jakieś stowarzyszenie, fundację) i od lat gdzieś z tyłu głowy miałam założenie własnej, by już żaden "wujek czy ciocia" nie "donosili uprzejmie" do władnych instytucji, że stukam lewiznę. Widziałam jednak, że sama nie dam rady ogarnąć wszystkiego - głównie ze strony administracyjno prawnej, więc temat został odłożony na półę. Do czasu.....aż wpadła mi w ręce lokalna gazetka z wywiadem z pewną panią, która mówiła dokładnie o tym co ja chciałam zrobić. Skontaktowałam się z ową panią i hulamy :D

Ona jest od papierów, ja od pacjentów i jest czad :)

Bracie mój, ja liczę na to,że kiedyś wykorzystasz ten numer i usłyszę w telefonie "jestem na DK 94, gdzie mam skręcić, by trafić do Ciebie " :)

Tarcia, Ty nie musisz pytać gdzie skręcić, Ty po prostu powiedz kiedy będziesz :)

Tydzień z kawałkiem temu byłam na północnej północy, ale miałam taki niedoczas,że nawet nie dzwoniłam, że jestem.

I ja wcale nie mówię, że to ma być po drodze, to może być cel podróży, a nie przystanek :)

Prawdopodobnie do połowy lipca jestem budowlanie uziemiona, potem pewnie jakiś urlop wyskrobię, dwa, może trzy tygodnie (tak wiem szaleństwo ;) ) , więc terminy pewnie jakoś zgramy :)

prawdziwe rozpasanie:lol2:

Rozpisanie, bym powiedziała :)

A oszkubka vel bonsaja Ci cyknę, jak tylko go trochę ogarnę, bo zarósł jak moje nogi zimą ;)

Namawiałem Fenixa :p .... ale skoro już się odezwałaś, to napisz coś więcej ;)

No toż piszę, że namówiłeś :)

W sumie mogłabym czasem coś w swoim wątku napisać, tylko nie wiem o czym chcielibyście czytać, bo takie samo klepanie w klawiaturę dla idei, gdy czytacze mają to w dupie jakoś bez sensu mi się wydaje.