DPS 17.06.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Byś napisała jak w chałupie teraz wygląda, zdjęć się nie domagam, bo nie wiem, czy byś chciała się uzewnętrzniać.Alem ciekawa okrutnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 o oszkubka pytala bodajze Prababka ale ja tez chetnie obacze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Depesia, a co chcesz zobaczyć?? Tobie pokażę Mój bosz, mój boszem Moja najukochańsza Prababka avatara zmieniła na takiego Tarkowego i mnie w błąd wprowadza Nie róbcie mi takich numerów, hę.... ja już przyślepa i tylko po obrazkach Was poznaję W takim razie - będzie oszkubek dla Prababki i trochę dla Tarci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.06.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 :lol2:Pytała,pytałam i dalej pytam:)Z TARcią się podzielę))Mimozą Ci sie kłaniam:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Malcia też bym chętnie oglądnęła dowiedziała się jak żyjesz i co nowego wyrzeźbiłaś u siebie no i jak Twój uroczy potomek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Prababko dzieki Wusia ty babo jedna wstydu nie masz, mieszkacie od siebie rzut beretem, wsadz 4 litery w samochod i jedz na wlasne piekne oczy oblukaj no ja na ten przyklad bym to zrobila ale troche daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.06.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 ... samo klepanie w klawiaturę dla idei, gdy czytacze mają to w dupie jakoś bez sensu mi się wydaje. mi również ... aczkolwiek nigdy, powtarzam - nigdy - nie zapomnę walki na "zdjęciowe i opisowe" karabiny i czołgi pamiętasz te czasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 TAR-cia Aniele ja bardzo chętnie tylko żeby mnie jeszcze czasu stykało:( zresztą Malcia takoż blisko do mnie ma i Wiolcia i jakoś się zejść nie możem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Prababko -uwierz nadejdzie ten czas, a czekać nie będziesz długo (choć to pojęcie względne). Oszkubię oszkubka i pokażę w pełnej krasie bo teraz taki rozczochrany ) Wusia, słuchaj Tarci Tarcia -wcale nie tak daleko, Pendolino 5.40 h , a przeżycia bezcenne. Tylko nie bierz w podróż żadnych niebezpiecznych narzędzi, bo gdy będziesz miała takie towarzystwo jak ja miałam, to niechybnie ich użyjesz - a szkoda by było resztę życia w pierdlu spędzić Gwoździku - na samo wspomnienie mi się gęba cieszy niezapomniane czasy , to było takie głupie a takie fajne Ps. a pamiętasz spisek aukcjowy bym mogła wylicytować włóczkową broszkę kotka??? mam ją i dam ją kiedyś Barankowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nową elewację pokaż... bo robi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) o nieee, byle nie pindolino, tyle samo podroz autkiem a o ile wygodniej i ograniczac sie tobolowo nie musze ale teraz i tak nie wydole czasowo:wtf: przedmiotow ostrych to ostatnio mam ochote uzyc nie tylko w pendolino, generalnie jakies pierwotne instynkta mordojebcy sie we mnie obudzily:rolleyes: stanowczo potrzebuje urlopu i jakiejs zaprzyjaznionej pustelni ....bez ludzi, telefonow i internetow. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ja w takiej pustelni najchętniej cały rok bym siedziała, dobrze by mi było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 TAR-cia Aniele ja bardzo chętnie tylko żeby mnie jeszcze czasu stykało:( zresztą Malcia takoż blisko do mnie ma i Wiolcia i jakoś się zejść nie możem:( Wymowki wymowki wymowki:p dla chcacego ...i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2015 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Elewacja już zrobiona ) Fotka słaba bo robiona między składaniem rusztowania, a rozkładaniem konstrukcji tarasu Samotnię to ja muszę czasem sobie zafundować, bo inaczej bym już dawno: a) siedziała w wariatkowie b) przedstawiała się "jestem malka i jestem alkoholiczką" c) obchodziłabym swe święto 2 listopada * * niepotrzebne skreślić Tak też świetnie Was rozumiem (choć podobno ja ZAWSZE byłam aspołeczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Fajowo. To drewno czy rodeo? Tez jestem aspoleczna ale mam to w ....nosie. Chwilowo ze wzgledow zdrowotnych alkohol porzucilam, fajki 1.5 roku temu. Holender, sks normalnie:sick: wariatkowo mam na codzien. Ale tego swieta tez jeszcze nie chce obchodzic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ja? Aspołeczna...? Nieee, skąd... A chałupa wygląda imponująco, kochana, jak se wspomnę, jak czytałam, to... czapki z głów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.06.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Malka,odwaliłas kawał pięknej roboty! Skreśliłam a,b i c:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 noooooooooooooo Koleżanko nie pogadasz:lol2: jak se człek wspomni te ciut do tyłu jak wyglądało to po prostu nie to samo miejsce;) pięknie wygląda ja to bym się najchętniej na jakieś 3 miechy zaryła w puszczę gdzie do najbliższego ludzia ze 30 kilosów bym miała to by mi dobrze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.06.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 z Yeti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.06.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Dla mnie jest tendencyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts