wu 20.06.2015 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 siem zgubiłam:mad: kto z Yeti i kto tendencyjny:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.06.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Napisalas ze byloby ci "dobrze" 30 od ludzi ! No to grzecznie pytam czy z Yeti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 eeeeeeeeeee do Yetka to mam więcej niż 30 kilometrów:rotfl: żadnych Yeti i takich tam no może niewidzialna ręka by była mile widziana coby drzewa narąbała i wody naniosła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wszelkie słowa uznania łechcą moje ego, choć mój wkład w tę robotę to tylko wskazywanie palcem , co i gdzie ma być zrobione, ewentualnie zrobienie rysunku co i jak ma wyglądać. Ot, tyle Niemniej dziękuję za miłe słowa. aaaaa ... deski malowałam własnoręcznie. Obecnie taras się robi, i stawia szubienica, wywołująca lawinę pytań wśród sąsiadów a my klasycznie mamy polew, tym bardziej, że ekipa od szubienicy i całego obecnego zamieszania, również uwielbia wprawiać otoczenie w konsternację Z wrednym uśmiechem na twarzy - nie ukrywam - mam niekłamana satysfakcję:evil: Tarcia to drewno jakoś mam awers do rzeczy, które udają coś czym nie są i z zasady wolę ich nie mieć niż mieć Co do tendencyjności, Noszenia wody przez Yeti i jakiś nieznanych mi 30 , się nie wypowiem - się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.06.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 TO zyskało ksywkę szubienica? Nieźle, nieźle. Ale w sumie oddaje naturę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2015 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wczoraj, sąsiedzi z lewa w ilości kilkunastu chłopa postanowili wykarczować działkę, moi Zbyszkowie akurat siedzieli na rusztowaniu składali pierwsze elementy TEGO na wysokości 4 metrów od gleby - więc widoczni z każdej strony, na co słychać krzyk zza płota , "panieee co to to budujecie ??" Damian, ze zdziwieniem na twarzy "to nie poznajecie???? toż szubienica będzie, kiedyś tu szewców rozstrzelali, teraz będziemy kosiarzy wieszać " Mówiłam Ci,że kocham miłością wielką moich budowlańców, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 a ja chce wiedziec wiecej o tej szubienicy, co to bedzie?????? jakas pergolka czy co??? bo mam juz szubienice na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.06.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 A ja bym tam chciała poznać dalszy los kosiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.06.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ... moi Zbyszkowie akurat siedzieli na rusztowaniu .... Damian, ze zdziwieniem na twarzy .... podoba mi się ta opowieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.06.2015 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Kosiarze żyją, póki co a altanka wygląda tak póki co ,bo będziemy obniżać górną belkę. Ciekawe co na mój pomysł powiedzą Zbyszkowie?? Edytowane 21 Czerwca 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wykorzystają szubienicę...? I czego Ty nie śpisz, tylko w nocy na forumie hałasujesz?! Sołtys spać normalnie nie mógł, bo się budził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2015 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 A tam od razu po nocy wczesny poranek Z szubienicy nie skorzystali , dzięki temu mogę teraz do Was pisać Panowie przyszli,po weekendzie oddechu od mojej chałupy, spojrzeli krytycznym okiem i zapytali - co z tym robimy, bo jednak dobrze to nie wygląda Mówiłam Wam,że kocham moich Zbyszków ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 mowiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ale jakos po cichu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.06.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 No szafoty jak ta lala ;) Ja powiem, że mam podobne, ale inne :D W końcu pozbyłam sie placu zabaw i mam hamak - prawdziwe lenistwo można uprawiać Ale u mnie na żelastwie zainstalowany bo my tonaż większy mamy Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.06.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Słuchajcie wakacje idą - może by się gdzieś spotkać - nieoficjalnie. Stare mordy zobaczyc znów... Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.06.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ja jestem Nituśka za i to jak najbardziej adres znasz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 czekam na propo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 To i ja moze wyleze z dziury skoro nawet malka z niebytu wyszla;) MAlka, elewejszyn super. Zrob koniecznie fotki BEFORE i AFTER, bo nikt nie uwierzy w takie extreme makeover;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Cześć i czółkiem Nitka.....kopę lat Ze mną jak z dzieckiem, powiedzcie kiedy i gdzie A tak w ogóle, jak fajnie tu zobaczyć "stare ryje". Aga, chciałam zrobić takie wiuu, jak skończą taras, niestety tak łatwo nie pójdzie (wkurw), bo centralnym punktem miało być drzewo, którego nie ma A to dość długa historia i świeża (jeszcze mną telepie), morał jest taki, że sklep internetowy "Iglaki24" ma swoich klientów w dupie i chyba hobbistyczne lubią robić ludzi w chuja. Suma summarum, póki co fot chałupy nie będzie. PS. Może macie namiar na jakąś fajną, rzetelną szkółkę, która sprzedaje wysoko szczepione drzewa ?? Wiąza bym chciała...bardzo Edytowane 7 Lipca 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts