Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszelkie słowa uznania łechcą moje ego, choć mój wkład w tę robotę to tylko wskazywanie palcem , co i gdzie ma być zrobione, ewentualnie zrobienie rysunku co i jak ma wyglądać. Ot, tyle :cool: Niemniej dziękuję za miłe słowa.

aaaaa ... deski malowałam własnoręcznie.

Obecnie taras się robi, i stawia szubienica, wywołująca lawinę pytań wśród sąsiadów :) a my klasycznie mamy polew, tym bardziej, że ekipa od szubienicy i całego obecnego zamieszania, również uwielbia wprawiać otoczenie w konsternację :) Z wrednym uśmiechem na twarzy - nie ukrywam - mam niekłamana satysfakcję:evil::evil::evil:

Tarcia to drewno :) jakoś mam awers do rzeczy, które udają coś czym nie są i z zasady wolę ich nie mieć niż mieć ;)

Co do tendencyjności, Noszenia wody przez Yeti i jakiś nieznanych mi 30 , się nie wypowiem - się nie znam :oops:

Wczoraj, sąsiedzi z lewa w ilości kilkunastu chłopa postanowili wykarczować działkę, moi Zbyszkowie akurat siedzieli na rusztowaniu składali pierwsze elementy TEGO na wysokości 4 metrów od gleby - więc widoczni z każdej strony, na co słychać krzyk zza płota , "panieee co to to budujecie ??" Damian, ze zdziwieniem na twarzy "to nie poznajecie???? toż szubienica będzie, kiedyś tu szewców rozstrzelali, teraz będziemy kosiarzy wieszać " :D

Mówiłam Ci,że kocham miłością wielką moich budowlańców, nie ? :)

Kosiarze żyją, póki co ;) a altanka wygląda takupload_-1.jpg

póki co ,bo będziemy obniżać górną belkę. Ciekawe co na mój pomysł powiedzą Zbyszkowie??

Edytowane przez malka

A tam od razu po nocy ;) wczesny poranek

Z szubienicy nie skorzystali , dzięki temu mogę teraz do Was pisać :) Panowie przyszli,po weekendzie oddechu od mojej chałupy, spojrzeli krytycznym okiem i zapytali - co z tym robimy, bo jednak dobrze to nie wygląda :D

Mówiłam Wam,że kocham moich Zbyszków ??

No szafoty jak ta lala ;);)

Ja powiem, że mam podobne, ale inne :D:D

W końcu pozbyłam sie placu zabaw i mam hamak - prawdziwe lenistwo można uprawiać :D

Ale u mnie na żelastwie zainstalowany bo my tonaż większy mamy ;)

Hejka wszystkim :)

Cześć i czółkiem :)

Nitka.....kopę lat :)

Ze mną jak z dzieckiem, powiedzcie kiedy i gdzie

A tak w ogóle, jak fajnie tu zobaczyć "stare ryje".

Aga, chciałam zrobić takie wiuu, jak skończą taras, niestety tak łatwo nie pójdzie (wkurw), bo centralnym punktem miało być drzewo, którego nie ma :(

A to dość długa historia i świeża (jeszcze mną telepie), morał jest taki, że sklep internetowy "Iglaki24" ma swoich klientów w dupie i chyba hobbistyczne lubią robić ludzi w chuja.

Suma summarum, póki co fot chałupy nie będzie.

PS. Może macie namiar na jakąś fajną, rzetelną szkółkę, która sprzedaje wysoko szczepione drzewa ?? Wiąza bym chciała...bardzo

Edytowane przez malka