dorkaS 07.07.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 A rozmawiałaś z nasżą forumową Mymyk_KSK? Ona się zajmuje ogrodami w pobliżu (szeroko rozumianym) i z pewnością może Ci kogoś polecić.Tu jest jej blog http://studiosztukiogrodowej.blogspot.de/ chyba najłatwiej będzie się z nią tamtędy skomunikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2015 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Dzięki Dorka Wusia mnie poratowała, w sobotę jadę na turne, wydać trochę gotówki Mam nadzieję,że upoluję niezłe kąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 zobaczymy jak Malcia mnie będzie błogosławić w sobotę jak wróci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Hej Malka Spróbuj tu http://www.pol-plants.pl/f,100.html. Kiedys sama się przymierzałam, ale nic z tego nie wyszło. Nie z ich winy oczywiście. Nie wiem jak z transportem. Trzeba dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Dzięki Dorka Wusia mnie poratowała, w sobotę jadę na turne, wydać trochę gotówki Mam nadzieję,że upoluję niezłe kąski czuje sie urazona http://www.crashfans.pun.pl/_fora/crashfans/smilies/[dblpt]foch[dblpt] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2015 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Sprostowanie : Dzięki Dorka Tarcia mnie poratowała dając namiar na Wusię, która mnie poratowała dając namiar na szkółkę, do której jadę w sobotę na turne, wydać trochę gotówki Mam nadzieję,że upoluję niezłe kąski Mari, Tobie też dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 taaaaaaaaa ja dzisiaj pojechałam po korę taaaaaaaaaaa peszek że szkółka obok była:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 no i to sie nazywa sprostowanie, wybaczam:lol2: pochwal sie jak cos kupisz.probuje doszorowac dlonie ze "smrodku" szczypiorku, usuwalam dzis suszki z 15 krzakow:rolleyes: gdyby tak nie pizdzilo pogoda bylaby super. przez ten cholerny wiatr moja jungetka ma fryzurke w stylu piorun w rabarbar, ale galazki mi sie tak kolebały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) ilo pogoda bylaby super. przez ten cholerny wiatr moja jungetka ma fryzurke w stylu piorun w rabarbar, ale galazki mi sie tak kolebały:rolleyes: Ta pogoda to tragedia jakas. Dzisiaj czyli 10 lipca !!!!!!! bylo rano +9 stopni:wtf: Edytowane 10 Lipca 2015 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Malcia weź już daj spokój z dołem;) oć do nas pracusiu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Wiecie co???? Potrzebny był mi ten zlot. Dał mi szanse przypomnieć sobie, jak fajni ludzie są na tym forumie. Że to nie tylko budowanie, ale życie. Że za nickiem kryje się prawdziwa osoba, która nie zawsze chce nas wyruchać i zatruć swoimi "problemami" ale częściej chce dzielić swoją codzienną radość. Tyle śmiechu i pozytywnej energii co w miniony weekend dawno nie doświadczyłam (w takiej kumulacji ludzi - znaczy się) za co bardzo Wam wszystkim dziękuję i tym, których znałam wcześniej i tym, których miałam szansę pierwszy raz zobaczyć (i tak odnosiłam wrażenie ,że znamy się od zawsze) No to na tę okoliczność - kawkę stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Dobra, sentymenty na bok, czas odpowiedzieć na pytania, oj Wy ciekawskie bestyje Więc wiąz (tak ten, za którego dziękowałam ze sceny ) Musiał być tak wysoki bo posadzony jest w tarasie a, że mój taras jest wysoki na metr to tyleż pnia się musi w nim chować wygląda tak Uprzedzając pytania, czerwona wstążeczka nie jest przeciw czarom i urokom Drzewa przewoziliśmy przyczepką , a że wiąz z niej wystawał, zgodnie z przepisami musiało zadyndać na nim coś rzucającego się w oczy kierowcom jadącym za nami. Padło na wstążkę, której do dnia dzisiejszego nikt nie odwiązał Drzwi wewnętrzne. tak tak mam prawdziwe drzwi i dokładnie takie jakie mieć chciałam, co prawda kosztowało to w cholerę roboty, jeszcze więcej sprzątania bo demolka była nieunikniona, ale są. W pokoju (tym, do którego wejście jest z wąskiego korytarza) otwierają się przez ościeżnicę do środka) w łazience na zewnątrz , w kotłowni tak jak w pokoju. Wszystkie od strony "reprezentacyjnej" wyglądają tak samo, są zlicowane ze ścianą . Na zdjęciach są nie pomalowane dlatego się błyszczą, ale jestem na dobrej drodze by zaczęły wyglądać ta jak powinny (jeszcze tylko nowe tynki na jednej ścianie i ruszam z malowaniem całości. ps. przypomnijcie mi jak się wkleja duże zdjęcia do postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 "z prundem" ? tez mi byl potrzebny (Wusi dziekuje za namowe i mojemu, ze poparl wusie) i to nic ze olalam jeden wazny temat, to chyba bylo warto, nabralam dystansu. a zabawa byla przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 co to za drzwi? "markowe"? bedzie mnie stac? w kosztorysie zalozylam takie do tysiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Cholero - myślałam, że wiąza skomentujesz :D on wszakże już sławny się stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 poniewaz jestem matka chrzestna tego wiaza skomentuje - za.....bisty, tylko otwoerk docelowo moze byc za maly ps. jakos go w poscie przeoczylam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 co to za drzwi? "markowe"? bedzie mnie stac? w kosztorysie zalozylam takie do tysiaka Zmienisz kosztorys i będzie git bo drzwi są warte każdej złotówki na nie wydanej Orworek jest 26x26 cm, zanim pień go wypełni, to ja będę mieszkać w innym domu (pytanie tylko czy na wsi, czy na komunalnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 sa zarabiste, o namiary kiedys poprosze, mam jeszcze jedne na celowniku kosztuja tez nieco wiecej niz tysiak, nic to bede szukac oszczednosci gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Najbardziej zarąbiste w nich jest to, że po pomalowaniu farbą ścienną sa niewidoczne, a o to mi chodziło. Drzwi zadko są ozdobą i dzielą wnętrze, u mnie nie ma szaleństwa z przestrzenią więc po co ją jeszcze optycznie zmiejszać ? Tarcia, jeszcze dla Ciebie altanka, co prawda zdjęcie tuż po "oddaniu do użytkowania", jeszcze bez mebli, ale i bez zasłoniętego widoku przez boskie ciało mojego ślubnego I serio, teraz poza meblami w środku i woalowymi moskitierami nie ma nic więcej. Czekam jeszcze na żagiel na "daszek" i to będzie koniec, choć jest opcja wstawienia dwóch paneli żaluzjowych na lewym dłuższym boku, ale nad tym się zastanawiam jeszcze. Podoba mi się jak jest, jest romantycznie i lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts