Fenix999 30.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ale co "ża aż tak" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Że maszyna do szycia mnie nie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 że tak pięknie szyjesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nooo, kochana - piękny ten podest do basena, natentychmiast Sołtysowi pokazałam i zażądałam wykonania w przyszłym roku! Nie wiem czemu teraz nie wygląda przyjaźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ja to chyba wiem czemu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 mój małżonek też miłością nie pałał, gdy pomysła rzuciłam, ale gdy przyszło zdejmować przegniłą darń, przekopywać,siać, wałować,podlewać, a i tak krąg pozostawał widoczny przez całe lato, pomysłowi przyklasnął. Spokój na lata mamy No i jak basenu nie ma mamy miejsce na potańcówki imprezowe Wusia - mogło być lepiej, ale jak na debiut uważam,że źle nie jest. A koszt całych mebli z poduchami (tymi do siedzenia) bo są jeszcze takie "dekoracyjne" zamknął się mniej więcej w połowie ceny takich z technoratanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 wiesz na wypadek jakby Ci się w najbliższym czasie rzeczony komplet z poduchami znudził to wiesz przyczepkę mam:rotfl: albo jak poduch potrzebować będę to adres znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.09.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Wiecie co???? Potrzebny był mi ten zlot. Dał mi szanse przypomnieć sobie, jak fajni ludzie są na tym forumie. Że to nie tylko budowanie, ale życie. Że za nickiem kryje się prawdziwa osoba, która nie zawsze chce nas wyruchać i zatruć swoimi "problemami" ale częściej chce dzielić swoją codzienną radość. Tyle śmiechu i pozytywnej energii co w miniony weekend dawno nie doświadczyłam (w takiej kumulacji ludzi - znaczy się) za co bardzo Wam wszystkim dziękuję i tym, których znałam wcześniej i tym, których miałam szansę pierwszy raz zobaczyć (i tak odnosiłam wrażenie ,że znamy się od zawsze) No to na tę okoliczność - kawkę stawiam [ATTACH=CONFIG]332363[/ATTACH] Malka i w dodatku jak sobie uświadomiłam, że gdyby nie to spotkanie tyle wspaniałych znajomości by przepadło. Postanowiłam sobie zatem, że będę nie tylko czytać, ale też przypominać że tu byłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Teraz jak już wiem jak te cholerne narożniki zakładać to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Bo w życiu ludzie są najważniejsi Ladies :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ech żeby moja Babcia dłużej żyła to by mnie nauczyła szyć a tak tylko ciut liznęłam i ostało mi się szycie w rękach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 masz 1000% racji Nefciu:hug: mnie zawsze zadziwiało to, że jak spotykałam po raz pierwszy kogoś z forum to się czułam witana jak dawno zaginiony członek rodziny i to taki którego naprawdę brakowało, tak ciepło i życzliwie że zero jakiegoś zawstydzenia czy skrępowania jak to z nowo poznanymi osobami bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Malka i w dodatku jak sobie uświadomiłam, że gdyby nie to spotkanie tyle wspaniałych znajomości by przepadło. Postanowiłam sobie zatem, że będę nie tylko czytać, ale też przypominać że tu byłam:hug: Oby jak najczęściej Edziu Wiesz co jest najcudowniejsze, bo nieczęsto spotykane? Nie czuje się różnicy wieku, pochodzenia, stanu posiadania i innych pierdół. Pewnie gdybyśmy minęli się na ulicy, żadne z nas by nie pomyślało o sobie nawzajem "ale to zajebista facetka jest" " Zaniedbałam w ostatnim czasie, nie tyle forum, co ludzi, którzy pomogli mi przetrwać trudne chwile, nie tylko te budowlane, ale i życiowe. I po prostu po ludzku mi wstyd i żal, że tak się stało. Dzięki temu spotkaniu, wiem, że warto pielęgnować te znajomości, bo są po prostu cenne jak jasna cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Noooo, kochana - ja widzę, że duchową odnowę na zlocie przeszłaś.I bardzo dobrze, bo to pozytywna odnowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Depsia, bo to cud w tych popieprzonych czasach, gdzie człowiek człowiekowi wilkiem, stanąć przy stole z ludźmi widzianymi raz na pięciolatkę (albo i pierwszy raz) i czuć się jak wśród najbliższych. Zrobić flaszkę nalewki z gwinta, za zdrowie kochanego człowieka widzianego pierwszy raz w życiu i gadac o starych rowerach tak,że godzina zmienia się w minutę. Spotkać ludzi, którzy skopali dupę (wirtualnie), że zmieniasz swoje życie i postanawiasz być ponad stereotypami (jeszcze raz dzięki Nefcia). I........ I......... uczyć warszawskiego taksówkarza planu stolicy no jak nie przejść przemiany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Kochana Maleczko! Jestem tak oszołomiona tym, co tutaj czytam i tym, co tutaj widzę, że zapomniałam zupełnie z czym to ja przyszłam Baaardzo się cieszę, że napisałaś i wkleiłaś zdjęcia. Założę się, że takich spragnionych wieści z Twojego domku i ogrodu (a co dopiero ze zdjęciami łącznie) jest wieeeeeeeeelu. Każdy Twój wpis zaspokaja pragnienie czytania forumowego, a jak jeszcze wzbogacisz zdjeciem to także - oglądania DZIĘKUJĘ! A teraz o tym, z czym przyszłam Dziękuję serdecznie za spotkanie w Warszawie. Bardzo miło było Cię spotkać, porozmawiać chociaż przez chwilkę. Dla mnie również to cenny czas. Forumowe serducho zabiło porzadnie. Faaajnie było. Ja dopiero dziś przejrzałam moje zdjęcia i jutro poprzesyłam. Tylko dajcie mi kobitki jakies maile czy cuś. Chyba, że od razu wrzucę na foruma? Malka, aj low ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 I idź poczytać do mnie, co Ci odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nelcia, ja wiem co mi napisałaś, ale ja nie wiem czy nie wstyd odpisać :hug: Ja właśnie .... idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Kobietki kochane ja już dzisiaj uciekam, ale jutro wproszę się na chwileczke do wszystkich, z którymi ściskałam się na zlocie Tarcia, nie umiem Cię znaleźć, czemu nie masz linka w stopce do komentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts