Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Nelka, bo nie chca mi usunac dziennika ani zamknac tematu, to niech zniknie gdzies w czelusciach. zaloze nowy dziennik bardziej na czasie, niedlugo pewnie.

Tez sie ciesze, ze pojechalam na zlot, mimo ze nie mialam zbytniej ochoty - życie ;) ale wusia mnie namowila, mezaty przyklasnal i nie zaluje, zostalam pozytywnie naladowana :) z lekkim wyrzytem patrzyly na mnie jedynie bialasy, ktore musialy niestety czekac w hotelu.:cool: ale luz weszly w swoj normalny rytm, w przeciwienstwie do mnie ;)

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malko - bardzo pozytywnie zapisałaś się w mej pamieci pozlotowej, choć dosłownie nanosekundowe było to nasze spotkanie :) Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Ciebie przez laaata podczytywania jeno. A tu proszę - śliczna, energiczna, pozytywnie zakręcona dziewczyna :) Zresztą takich "odkryć" było znacznie więcej. To jest naprawdę fajne forum z wieloma ciekawymi ludźmi...

Dziewczyny, tak ładnie piszecie...o zlocie, o spotkanych ludziach, o uczuciach,

o wartościach...o Tomku, którego nie znacie, ale przez skórę czujecie, że to niesamowity człowiek.

Jeśli zdarzy się tak...że się kiedyś spotkamy w większym gronie,

jeśli zechcecie posłuchać...ja z ogromną przyjemnością opowiem Wam o NIM.

O tym, jak przyjechał do nas z innymi forumowiczami i jakie to było spotkanie.

Ale przede wszystkim o spotkaniu forumowiczów u Tomka w jego magicznej Komturii na Mazurach.

I o dniu, w którym dostałam telefon o wypadku Tomka i jego konsekwencjach, o tym, jak serce zamarło, o tym, jak wiele tygodni forumowicze "wybudzali go ze śpiączki"...jak walczyli o Niego ze wszystkich swoich wirtualnych sił.

To opowieści, które długo można snuć przy ognisku, lub kominku, przy kieliszku Edziowej naleweczki.

Opowieści o początkach forum i o tym, jak to forum...przyciągało i jednoczyło niesamowitych ludzi.

Gdzieś podskórnie czuję, że nie wyrywam się głupio z taką propozycją.

Instynkt mi podpowiada, że to się może kiedyś ziścić.

Ja bardzo bym chciała.

Edytowane przez tola

ależ tu sentymentalnie się zrobiło ;)

no dobra malka już wie, że Wam zazdroszczę tego spotkania. może jeszcze kiedyś będzie okazja, żeby Was poznać.

tymczasem ściskam tylko wirtualnie.

malka wpadłam, żeby jeszcze raz wyrazić zachwyt nad Twoją architekturą ogrodową i wiązem.

i już nie będę wredna i napiszę, że altanka jest cudna: zwiewna i romantyczna. :yes:

o wartościach...o Tomku, którego nie znacie, ale przez skórę czujecie, że to niesamowity człowiek.

Ale przede wszystkim o spotkaniu forumowiczów u Tomka w jego magicznej Komturii na Mazurach.

I o dniu, w którym dostałam telefon o wypadku Tomka i jego konsekwencjach, o tym, jak serce zamarło, o tym, jak wiele tygodni forumowicze "wybudzali go ze śpiączki"...jak walczyli o Niego ze wszystkich swoich wirtualnych sił.

To opowieści, które długo można snuć przy ognisku, lub kominku, przy kieliszku Edziowej naleweczki.

Opowieści o początkach forum i o tym, jak to forum...przyciągało i jednoczyło niesamowitych ludzi.

Ja bardzo bym chciała.

Tolu, jak to czytam wyobrażam Was sobie wszystkie u mnie przed kominkiem, za oknem śnieg a my popijamy naleweczki i słuchamy....

Ja bardzo bym chciała.

Każdy powód do sponiewierania się jest dobry :)

Malusia - :hug: :hug: :hug:

Depsia- ja chcę przytulanie lajw :)

Malko - bardzo pozytywnie zapisałaś się w mej pamieci pozlotowej, choć dosłownie nanosekundowe było to nasze spotkanie :) Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Ciebie przez laaata podczytywania jeno. A tu proszę - śliczna, energiczna, pozytywnie zakręcona dziewczyna :) Zresztą takich "odkryć" było znacznie więcej. To jest naprawdę fajne forum z wieloma ciekawymi ludźmi...

Tyle miłych słów w jednym zdaniu ??? :oops:

Wiem,że to było mgnienie, ale ja mam nieodparte rażenie, że to nie było nasze pierwsze spotkanie. Skąd ja Cię znam ??

wusia się czuje normalnie wymiziana jak kocio pochwałami TAR-ci za sprowadzenie Jej na złą drogę;)

Gdybyś Ty nie sprowadziła Tarci, Ona nie sprowadziła by mnie - więc masz dwie dusze na sumieniu ;)

(...)

Ja bardzo bym chciała.

Nie może, musi :)

tylko by tak naszą kochaną ojczyznę nieco skurczyć coby bliżej było i częściej można było:hug:

Nie marudź, ciesz się,że nie mieszkamy w jakiejś Rosji :)

ależ tu sentymentalnie się zrobiło ;)

no dobra malka już wie, że Wam zazdroszczę tego spotkania. może jeszcze kiedyś będzie okazja, żeby Was poznać.

tymczasem ściskam tylko wirtualnie.

malka wpadłam, żeby jeszcze raz wyrazić zachwyt nad Twoją architekturą ogrodową i wiązem.

i już nie będę wredna i napiszę, że altanka jest cudna: zwiewna i romantyczna. :yes:

No, nie wierzę, nie wierze :o :o :o Kasia na łono foruma wróciła :) Czy to musi być tak,że ja altankę postawię (albo jakąś bliżej nieokreśloną konstrukcję ;) ) byś przyszła z nami pogadać ? :hug:

Tolu, jak to czytam wyobrażam Was sobie wszystkie u mnie przed kominkiem, za oknem śnieg a my popijamy naleweczki i słuchamy....

Też to widzę :) choć nie wiem czemu, ale mój kominek ;)

Każdy powód do sponiewierania się jest dobry :)

Co racja to racja Pani Kierowniczko :)

Melduję, że sobotnio niedzielno (poniedziałkowa) impreza pod hasłem "pożegnanie lata" skończyła się "kacem" u gości, wizytą u pediatry młodego, i wycieczką na sor ze ślubnym. Taka sytuacja

Ale już wszystko pod kontrolą.

kurde jak dobra impreza to nie zaproszą:cry: ;) ale zabalowaliście nieźle, mam nadzieję że ani Młody ani Ślubny nic poważnego nie trafili:rolleyes:

w kwestii dwóch dusz na sumieniu na szczęście tylko jedna stała się bezdomna:rotfl: myśl intensywnie o 17-tym;)

17 klepnięty :)

Młody angina, Ślubny nieco gorzej :( ale jest nadzieja

KOCHANI jest kontynuacja aukcji ze zlotu DLA TOMKA

DO DZIEŁA !!!

Edytowane przez malka

zdrowia życze mlodemu i oczywiscie mojej bratniej duszy kulinarnej :)

na aukcje rusze tylko niech ja sie z tym najmem ogarne, dalam sobie czas do konca tygodnia na czegos znalezienie, frend meza mego nas zaprosil na mieszkanie u siebie, ma ok. 110 m wiec bysmy sie pomiescili. w sumie zarabiscie go lubie, zawsze naprawia mi kompa i jest dusza czlowiek, moze bysmy mu jakies szczescie przyniesli, bo chlopakowi ostatnio mocno pod gorke sie wiedzie. tylko mialabym ciut daleko do pracy i na budowe, za to mezaty z buta ;)

to bedzie ostatecznosc :D bo pewnie bysmy ciagle balowali ;)