TAR 30.09.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nelka, bo nie chca mi usunac dziennika ani zamknac tematu, to niech zniknie gdzies w czelusciach. zaloze nowy dziennik bardziej na czasie, niedlugo pewnie. Tez sie ciesze, ze pojechalam na zlot, mimo ze nie mialam zbytniej ochoty - życie ale wusia mnie namowila, mezaty przyklasnal i nie zaluje, zostalam pozytywnie naladowana z lekkim wyrzytem patrzyly na mnie jedynie bialasy, ktore musialy niestety czekac w hotelu. ale luz weszly w swoj normalny rytm, w przeciwienstwie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Malusia - :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.10.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Malko - bardzo pozytywnie zapisałaś się w mej pamieci pozlotowej, choć dosłownie nanosekundowe było to nasze spotkanie Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Ciebie przez laaata podczytywania jeno. A tu proszę - śliczna, energiczna, pozytywnie zakręcona dziewczyna Zresztą takich "odkryć" było znacznie więcej. To jest naprawdę fajne forum z wieloma ciekawymi ludźmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 wusia się czuje normalnie wymiziana jak kocio pochwałami TAR-ci za sprowadzenie Jej na złą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.10.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Dziewczyny, tak ładnie piszecie...o zlocie, o spotkanych ludziach, o uczuciach, o wartościach...o Tomku, którego nie znacie, ale przez skórę czujecie, że to niesamowity człowiek.Jeśli zdarzy się tak...że się kiedyś spotkamy w większym gronie,jeśli zechcecie posłuchać...ja z ogromną przyjemnością opowiem Wam o NIM.O tym, jak przyjechał do nas z innymi forumowiczami i jakie to było spotkanie.Ale przede wszystkim o spotkaniu forumowiczów u Tomka w jego magicznej Komturii na Mazurach.I o dniu, w którym dostałam telefon o wypadku Tomka i jego konsekwencjach, o tym, jak serce zamarło, o tym, jak wiele tygodni forumowicze "wybudzali go ze śpiączki"...jak walczyli o Niego ze wszystkich swoich wirtualnych sił.To opowieści, które długo można snuć przy ognisku, lub kominku, przy kieliszku Edziowej naleweczki.Opowieści o początkach forum i o tym, jak to forum...przyciągało i jednoczyło niesamowitych ludzi.Gdzieś podskórnie czuję, że nie wyrywam się głupio z taką propozycją.Instynkt mi podpowiada, że to się może kiedyś ziścić. Ja bardzo bym chciała. Edytowane 1 Października 2015 przez tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Toluś z takimi fantastycznymi osobami to można się spotykać długo i często:hug: człowiek się po takim spotkaniu czuje naładowany dobrą energią pod sam korek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Oj tak Wusia, oj tak, po takich spotkaniach energii tyle, że elektrownię można uruchomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 tylko by tak naszą kochaną ojczyznę nieco skurczyć coby bliżej było i częściej można było:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.10.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 To ja Tolu już się zapisuję się na to spotkanie, uwielbiam słuchać..... (Naleweczki też uwielbiam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dołączyłabym do opowieści o Tomku, o Jego odwiedzinach u nas, o wspólnie spędzonym sylwestrze u Gagaty, o tym "wybudzaniu" Go w wątku forumowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 tolu, DPSiu ja bardzo chciałabym posłuchać.... bardzo.... Dziękuję, że o tym piszecie. Takie spotkanie musi sie zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.10.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ależ tu sentymentalnie się zrobiło no dobra malka już wie, że Wam zazdroszczę tego spotkania. może jeszcze kiedyś będzie okazja, żeby Was poznać. tymczasem ściskam tylko wirtualnie. malka wpadłam, żeby jeszcze raz wyrazić zachwyt nad Twoją architekturą ogrodową i wiązem. i już nie będę wredna i napiszę, że altanka jest cudna: zwiewna i romantyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.10.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Dziewczyny, tak ładnie piszecie...o zlocie, o spotkanych ludziach, o uczuciach, o wartościach...o Tomku, którego nie znacie, ale przez skórę czujecie, że to niesamowity człowiek. Jeśli zdarzy się tak...że się kiedyś spotkamy w większym gronie, jeśli zechcecie posłuchać...ja z ogromną przyjemnością opowiem Wam o NIM. O tym, jak przyjechał do nas z innymi forumowiczami i jakie to było spotkanie. Ale przede wszystkim o spotkaniu forumowiczów u Tomka w jego magicznej Komturii na Mazurach. I o dniu, w którym dostałam telefon o wypadku Tomka i jego konsekwencjach, o tym, jak serce zamarło, o tym, jak wiele tygodni forumowicze "wybudzali go ze śpiączki"...jak walczyli o Niego ze wszystkich swoich wirtualnych sił. To opowieści, które długo można snuć przy ognisku, lub kominku, przy kieliszku Edziowej naleweczki. Opowieści o początkach forum i o tym, jak to forum...przyciągało i jednoczyło niesamowitych ludzi. Gdzieś podskórnie czuję, że nie wyrywam się głupio z taką propozycją. Instynkt mi podpowiada, że to się może kiedyś ziścić. Ja bardzo bym chciała. Tolu, jak to czytam wyobrażam Was sobie wszystkie u mnie przed kominkiem, za oknem śnieg a my popijamy naleweczki i słuchamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Dziewczyny, tak ładnie piszecie...o zlocie, o spotkanych ludziach, o uczuciach, o wartościach...o Tomku, którego nie znacie, ale przez skórę czujecie, że to niesamowity człowiek. Jeśli zdarzy się tak...że się kiedyś spotkamy w większym gronie, jeśli zechcecie posłuchać...ja z ogromną przyjemnością opowiem Wam o NIM. O tym, jak przyjechał do nas z innymi forumowiczami i jakie to było spotkanie. Ale przede wszystkim o spotkaniu forumowiczów u Tomka w jego magicznej Komturii na Mazurach. I o dniu, w którym dostałam telefon o wypadku Tomka i jego konsekwencjach, o tym, jak serce zamarło, o tym, jak wiele tygodni forumowicze "wybudzali go ze śpiączki"...jak walczyli o Niego ze wszystkich swoich wirtualnych sił. To opowieści, które długo można snuć przy ognisku, lub kominku, przy kieliszku Edziowej naleweczki. Opowieści o początkach forum i o tym, jak to forum...przyciągało i jednoczyło niesamowitych ludzi. Gdzieś podskórnie czuję, że nie wyrywam się głupio z taką propozycją. Instynkt mi podpowiada, że to się może kiedyś ziścić. Ja bardzo bym chciała. Każdy powód do sponiewierania się jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ooooooooooo Edzia ja tam już leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Malusia - :hug: Depsia- ja chcę przytulanie lajw Malko - bardzo pozytywnie zapisałaś się w mej pamieci pozlotowej, choć dosłownie nanosekundowe było to nasze spotkanie Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Ciebie przez laaata podczytywania jeno. A tu proszę - śliczna, energiczna, pozytywnie zakręcona dziewczyna Zresztą takich "odkryć" było znacznie więcej. To jest naprawdę fajne forum z wieloma ciekawymi ludźmi... Tyle miłych słów w jednym zdaniu ??? Wiem,że to było mgnienie, ale ja mam nieodparte rażenie, że to nie było nasze pierwsze spotkanie. Skąd ja Cię znam ?? wusia się czuje normalnie wymiziana jak kocio pochwałami TAR-ci za sprowadzenie Jej na złą drogę Gdybyś Ty nie sprowadziła Tarci, Ona nie sprowadziła by mnie - więc masz dwie dusze na sumieniu (...) Gdzieś podskórnie czuję, że nie wyrywam się głupio z taką propozycją. Instynkt mi podpowiada, że to się może kiedyś ziścić. Ja bardzo bym chciała. Nie może, musi tylko by tak naszą kochaną ojczyznę nieco skurczyć coby bliżej było i częściej można było:hug: Nie marudź, ciesz się,że nie mieszkamy w jakiejś Rosji ależ tu sentymentalnie się zrobiło no dobra malka już wie, że Wam zazdroszczę tego spotkania. może jeszcze kiedyś będzie okazja, żeby Was poznać. tymczasem ściskam tylko wirtualnie. malka wpadłam, żeby jeszcze raz wyrazić zachwyt nad Twoją architekturą ogrodową i wiązem. i już nie będę wredna i napiszę, że altanka jest cudna: zwiewna i romantyczna. No, nie wierzę, nie wierze :o Kasia na łono foruma wróciła Czy to musi być tak,że ja altankę postawię (albo jakąś bliżej nieokreśloną konstrukcję ) byś przyszła z nami pogadać ? Tolu, jak to czytam wyobrażam Was sobie wszystkie u mnie przed kominkiem, za oknem śnieg a my popijamy naleweczki i słuchamy.... Też to widzę choć nie wiem czemu, ale mój kominek Każdy powód do sponiewierania się jest dobry Co racja to racja Pani Kierowniczko Melduję, że sobotnio niedzielno (poniedziałkowa) impreza pod hasłem "pożegnanie lata" skończyła się "kacem" u gości, wizytą u pediatry młodego, i wycieczką na sor ze ślubnym. Taka sytuacja Ale już wszystko pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 kurde jak dobra impreza to nie zaproszą ale zabalowaliście nieźle, mam nadzieję że ani Młody ani Ślubny nic poważnego nie trafili:rolleyes: w kwestii dwóch dusz na sumieniu na szczęście tylko jedna stała się bezdomna:rotfl: myśl intensywnie o 17-tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) 17 klepnięty Młody angina, Ślubny nieco gorzej ale jest nadzieja KOCHANI jest kontynuacja aukcji ze zlotu DLA TOMKA DO DZIEŁA !!! Edytowane 7 Października 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 kurcze angina paskudna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 zdrowia życze mlodemu i oczywiscie mojej bratniej duszy kulinarnej na aukcje rusze tylko niech ja sie z tym najmem ogarne, dalam sobie czas do konca tygodnia na czegos znalezienie, frend meza mego nas zaprosil na mieszkanie u siebie, ma ok. 110 m wiec bysmy sie pomiescili. w sumie zarabiscie go lubie, zawsze naprawia mi kompa i jest dusza czlowiek, moze bysmy mu jakies szczescie przyniesli, bo chlopakowi ostatnio mocno pod gorke sie wiedzie. tylko mialabym ciut daleko do pracy i na budowe, za to mezaty z buta to bedzie ostatecznosc bo pewnie bysmy ciagle balowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts