malka 07.05.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzięki Nitka za zióka kawkę se sama zrobiłam jak ja wczoraj oglądałam stronke z deskami, to spać nie mogłam Anja - to przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam ! Dawno nie zagladalam do Twojego dziennika, a tu takie zmiany na lepsze, teraz od razu widac po zdjeciach, ze ekipa trafila Ci sie solidna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzięki za zdjęcie czołgu PS. ..jak pisałem powyższe to pomyślałem, że jakiś obcokrajowiec np. Chińczyk z mojej kosiarki mógłby, czytając te słowa, zadać takie pytanie: "A jak i kiedy zdejmuje się czołg ?" Sugerowane odpowiedzi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzięki za zdjęcie czołgu PS. ..jak pisałem powyższe to pomyślałem, że jakiś obcokrajowiec np. Chińczyk z mojej kosiarki mógłby, czytając te słowa, zadać takie pytanie: "A jak i kiedy zdejmuje się czołg ?" Sugerowane odpowiedzi mile widziane. czołg zdejmuje się wtedy , gdy robi się kanalizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 eeee nie ma takiej , o której marzę podgrzewanie ok, ale gdzie podcieranie w zestawie samopodnosząca, samopadająca, ale gdzie samoczyszcząca ? W sąsiedniej wsi jest sensacja -bo facet zamonował sobie kibel -który sam wyjeżdża ze ściany polowa województwa o nim mówi (przynajmniej wszyscy fachofcy, ktorzy przewinęli się przez nasz dom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzięki za zdjęcie czołgu PS. ..jak pisałem powyższe to pomyślałem, że jakiś obcokrajowiec np. Chińczyk z mojej kosiarki mógłby, czytając te słowa, zadać takie pytanie: "A jak i kiedy zdejmuje się czołg ?" Sugerowane odpowiedzi mile widziane. czołg zdejmuje się wtedy , gdy robi się kanalizę Malka, a po co Ci kanalize w chalupie po generalnym remoncie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 W sąsiedniej wsi jest sensacja -bo facet zamonował sobie kibel -który sam wyjeżdża ze ściany polowa województwa o nim mówi (przynajmniej wszyscy fachofcy, ktorzy przewinęli się przez nasz dom ) a ściana jest w kuchni czy salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 [ Malka, a po co Ci kanalize w chalupie po generalnym remoncie robic? pewnie po to samo co dach, ściany, elektrykę , kominy i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 W sąsiedniej wsi jest sensacja -bo facet zamonował sobie kibel -który sam wyjeżdża ze ściany polowa województwa o nim mówi (przynajmniej wszyscy fachofcy, ktorzy przewinęli się przez nasz dom ) a ściana jest w kuchni czy salonie no własnie nie wiem... ciekawe jaka gruba ta ściana, że kibel się w niej chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 [ Malka, a po co Ci kanalize w chalupie po generalnym remoncie robic? pewnie po to samo co dach, ściany, elektrykę , kominy i całą resztę A, no to rozumiem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 [ Malka, a po co Ci kanalize w chalupie po generalnym remoncie robic? pewnie po to samo co dach, ściany, elektrykę , kominy i całą resztę A, no to rozumiem wszystko. dobra , powiem Ci prawdę, ale nie mów nikomu, dobra ? kolor mi się nie podoba lubie szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 [ Malka, a po co Ci kanalize w chalupie po generalnym remoncie robic? pewnie po to samo co dach, ściany, elektrykę , kominy i całą resztę A, no to rozumiem wszystko. dobra , powiem Ci prawdę, ale nie mów nikomu, dobra ? kolor mi się nie podoba lubie szarość Tak myslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a co ja nie moge mieć kaprysów "estetycznych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 mouses mouses jak najbardzij..) kurna dzisiaj ci cale komenty prafie pseleciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 mouses mouses jak najbardzij..) kurna dzisiaj ci cale komenty prafie pseleciałem twardziel - ja bym nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 czarnej pantery szukałem i wojne se przypomniałem i grazie tobicka w bieliznie fajnie..było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 oj Duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nio co tosz to kawał zycia juz troche jest..wogóle mnie na jakies nostalgie bierze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 bo Ty sentymantalny jesteś....ale rachunek sumienia to zostaw na inne czasy, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No nieeeeeeee, zadnej nostalgii mi tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts