Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maluś Skarbie taż wiesz że ja we własnych dołach zagłębiać się muszę;) ale jak coś w doniczkach dorwiesz to czemu nie;)

tak TAR-ciu trza odebrać zaklepane badylki;) nie płakusiaj Kochana przez rok rozplanujesz wszystko a potem hurrra zakupy, sadzenie, tworzenie na nowo:hug: a poza tym to wiesz możesz zaszaleć w moim:lol2:

Malka wrzuć na luz, ja przestałam walczyć z sobą;) niech tam projektanci zieleni dostają zawału na widok mojego ogródka mnie ma się podobać i mnie uszczęśliwiać;) a na horty uważaj bo jak starannie wybrałam te co mi się podobali to mi się we wrześniu różowe burdello zrobiło na łezce:rotfl:

że niby ja rzadko zaglądam na fm??

co chwila zaglądam, ale co tu pisać, jak się nikt znajomy nie odzywa. chyba sobie poszukam nowych koleżanek :p a wiesz, że w jedno miejsce zaglądam regularnie i ciągle tam się dzieje :D

z ogrodowym zbieractwem chyba mnie nie przebijesz. mówiłaś, że tylko określone badylki i w konkretnych kolorach dobierasz. a ja się rzucam na wszystko, co rośnie. mam już taki misz-masz, że niedługo trzeba będzie wykopywać. ostatnio dostałam dwie trawy, jedna taka w żółte poprzeczne cętki, a druga z fioletowymi wiechami. ładne.

a propos, co robisz ze swoją żubrówką, żeby Ci się zbytnio nie panoszyła? moja dostana od Ciebie niedługo zagłuszy mi wszystko w około. chyba ze szczerego serca była darowana :)

Badylków w kolorze żółtym jakoś mój system nerwowy nie dzierży - nie poradzę:)

Cała reszta jakoś się buja po ogródku, mimo wcześniejszej obrony wszelkimi kończynami :oops:

Z żubrówką nic nie robię, rośnie jak jej się podoba, a jeśli mnie się nie podoba jak rośnie to ją po prostu wyrywam :) i oczywiści, że ze szczerego serca:)

Mówisz,że bywasz na fm ? Ja od nowa się oswajam i rozgaszczam. Już zapomniałam jak tu może być fajnie.

Ale rzeczywistość alternatywną nadal mam bliżej serca :D

Au mnie dzisiaj tak......upload_-1.jpg

i ciągle pada :(

Padł mi też komputer i z piecem coś dziwnego się dzieje - a planowałam rozpocząć dziś sezon grzewczy.

Nie najlepszy początek tygodnia.

Ale to znaczy,że następne dni będą lepsze - co nie?