malka 07.10.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Chcesz mi altankę obsadzić ??? ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 a co bedzie tego 17-go czyzby spotkanie w ogrodnictwie? o ja biedna buuuuu przez najblizszy rok i troche bede bez ogrodu buuuuuuuu, ide sie zamknac w sobie:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Maluś Skarbie taż wiesz że ja we własnych dołach zagłębiać się muszę ale jak coś w doniczkach dorwiesz to czemu nie;) tak TAR-ciu trza odebrać zaklepane badylki;) nie płakusiaj Kochana przez rok rozplanujesz wszystko a potem hurrra zakupy, sadzenie, tworzenie na nowo:hug: a poza tym to wiesz możesz zaszaleć w moim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ja odkryłam w sobie srokę ogródkową a miało być prosto, trawy iglaki i hortensje. Miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 a nie mowilam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Malka wrzuć na luz, ja przestałam walczyć z sobą niech tam projektanci zieleni dostają zawału na widok mojego ogródka mnie ma się podobać i mnie uszczęśliwiać a na horty uważaj bo jak starannie wybrałam te co mi się podobali to mi się we wrześniu różowe burdello zrobiło na łezce:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 hahaha ja sroka, Ty kraczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 dobra, dobra mogie kraczyc, ale kwiaty sa fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 normalnie jak Wy o tym krakaniu to mnie stary i obleśny dowcip się wspomniał mówi Jaś do Małgosi - Małgoś rozkracz się - a Małgoś kra, kra, kra:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Małgosia do Jasia : połóż głowę na mym łoniea co to jest mymłon ?? takie luźne skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.10.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 że niby ja rzadko zaglądam na fm?? co chwila zaglądam, ale co tu pisać, jak się nikt znajomy nie odzywa. chyba sobie poszukam nowych koleżanek a wiesz, że w jedno miejsce zaglądam regularnie i ciągle tam się dzieje z ogrodowym zbieractwem chyba mnie nie przebijesz. mówiłaś, że tylko określone badylki i w konkretnych kolorach dobierasz. a ja się rzucam na wszystko, co rośnie. mam już taki misz-masz, że niedługo trzeba będzie wykopywać. ostatnio dostałam dwie trawy, jedna taka w żółte poprzeczne cętki, a druga z fioletowymi wiechami. ładne. a propos, co robisz ze swoją żubrówką, żeby Ci się zbytnio nie panoszyła? moja dostana od Ciebie niedługo zagłuszy mi wszystko w około. chyba ze szczerego serca była darowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Badylków w kolorze żółtym jakoś mój system nerwowy nie dzierży - nie poradzę Cała reszta jakoś się buja po ogródku, mimo wcześniejszej obrony wszelkimi kończynami Z żubrówką nic nie robię, rośnie jak jej się podoba, a jeśli mnie się nie podoba jak rośnie to ją po prostu wyrywam i oczywiści, że ze szczerego serca:) Mówisz,że bywasz na fm ? Ja od nowa się oswajam i rozgaszczam. Już zapomniałam jak tu może być fajnie. Ale rzeczywistość alternatywną nadal mam bliżej serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Au mnie dzisiaj tak...... i ciągle pada Padł mi też komputer i z piecem coś dziwnego się dzieje - a planowałam rozpocząć dziś sezon grzewczy. Nie najlepszy początek tygodnia. Ale to znaczy,że następne dni będą lepsze - co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 oczywiście a sobota będzie najlepsza:lol2: u mnie też ciągle pada a jeszcze wczoraj grzyby zbierałam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 piatek wieczor juz sie tez niezle zapowiada mnie od rana po kolei wszyscy zaczynaja wq....c, wiec nie wiem jak i dla kogo ten dzien skonczy sie zle:rolleyes: za to mam fajna sekretarke, robi mi przysługe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 mam kudłate myśli:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 to nie miej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 nic nie poradzę zimno mi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 mnie tez u nas w pracy dopiero teraz wlaczyli ogrzewanie a ja w samym ponczo dzis pojechalam, normalnie marzne:popcorn: ide naparzyc sobie rumianku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 a to nie ja przytomnie w sobotę zaopatrzyłam się w cieplutką kurteczkę i dzisiaj na te śniegi była jak znalazł bo u nas sypie jak złe:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts