malka 12.10.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Wróciłam z młodym od lekarza - gardło dalej zawalone - L qatro do piątku - zwariujęSamochód mój zastępczy chyba ma układ kierowniczy walnięty, bo ciągnie mnie na lewo - muszę walczyć.W kompie padła karta sieciowa, nie ma szans na naprawę , trzeba zamówić nową - tydzień bez własnego kompa będę.Kocioł mi zgłupiał, nie trzyma ciśnienia w instalacji. Serwisant zajebany robotą, w tym tygodniu nie ma szans przyjechać, a chłopaki z foruma milczą. Jak dobrze,że mam kominek - śniegi mi nie straszne. W zasadzie nie jest źle, ale i tak mam ochotę zacząć strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 sprawdz moja droga zawory w rozdzielaczach na instalacji, mi raz pierdyknal zaworek za 20 zł i tez nie trzymal cisnienia a woda sie lala pieknie w podłoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.10.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A wszystkie te nieszczęścia zapoczątkował piątkowy najazd szarańczy. Przypadek ??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 domniemywuje, ze to ty byles ta szarancza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.10.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Gdzie mnie tam do szarańczy . Gruby wysoki łysol nijak ma się do tego sympatycznego owada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 a bo jak to mówią Malcia nieszczęścia chodzą parami:( cheba Ci ktoś jakowąś voodoo laleczkę wystrugał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.10.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 o malko!! śnieg masz a myślałam, że telewizja kłamie u nas tylko mróz siarczysty (no prawie, bo -6 w nocy). szyby trzeba rano skrobać. a w robocie kosta, bo oszczędzają na ogrzewaniu. nos czerwony, ręce kostnieją i nikt przysługi nie chce zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witam wszystkich Ty mnie Malka ściągasz jakimiś falami widziałam początek szafotu, a teraz jego wykończenie. Fajnie wyszło - miejscówa na szaleństwo extra. Doczytałam też, że i zlot był Trochę mi smutno, że się zapuściłam i nie doczytałam. Ale co tam nie pierwszy i mooooże nie ostatni Śniegu nie zazdroszczę miałam mróz i mi wystarczy - ogródek ścięło w dwie noce ...aż żal patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Noooo zlot byl i Ciebie nie bylo - a szkoda bylo bardzo fajnie nastepnym razem chyba trzeba bedzie osobiste zporoszenia wysylac Malke ja namowilam a mnie Wusia:D jak w lancuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 A po czasami potrzebny jest taki "naganiacz" , co to wbrew wszystkiemu będzie mówił "noo choooooodź" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.10.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Kto by Ci maleczko tyle tyłeczka nazawracał???Tylko ja:)Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Witam wszystkich Ty mnie Malka ściągasz jakimiś falami widziałam początek szafotu, a teraz jego wykończenie. Fajnie wyszło - miejscówa na szaleństwo extra. Doczytałam też, że i zlot był Trochę mi smutno, że się zapuściłam i nie doczytałam. Ale co tam nie pierwszy i mooooże nie ostatni Śniegu nie zazdroszczę miałam mróz i mi wystarczy - ogródek ścięło w dwie noce ...aż żal patrzeć. Hej ho NItka , Ty serio o zlocie nie wiedziałaś?? :o Tym większy mam wyrzut sumienia, że nie zadzwoniłam zbierałam się z dwa tygodnie do telefonu i jakoś nie doszłam. Naiwnie liczyłam,że masz powiadomienia z forum na mejla. Nic to, następnym razem zadzwonię. A miejscówka całe lato czekała, byś ją własnoręcznie (altanka) i własnodupnie (mebelki) przetestowała. Kolejne lato minęło, a my się nie spotkałyśmy. Musimy powtórkę z Anją i Wiolaszką zrobić, co Ty na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Kto by Ci maleczko tyle tyłeczka nazawracał???Tylko ja:)Dziękuję Prababko kochana, ale jakie zawracanie ?? toż to sama przyjemność i zaszczyt dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2015 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Czeeeee, ciotka Malka! Ja tam z tych, co to liczą, że miejscówkę imprezową przetestują osobiście, a przynajmniej pomacają. Miło znowu tutaj być na wewątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Spróbowałabyś nie przetestować :mad: Ja już dni odliczam i centymetr obcinam Wypoczęta, zrelaksowana ?? Eeeeee głupio pytam - widziałam foty na fejsie -booooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.10.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ja chyba nie żyje . Bo nie mam fejsa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ale to teraz na czasie nie miec fejsa, nie slyszales co dziewczyny Agdus mowily? ja tez nie mam - znaczy ognisty jestesmy na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ja tez nie mam nie powiedziałam,że ze swojego oglądałam Aż zerknę do Agduś, może nauczę się co jest na topie, bo ja bardzo nietopowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ponoc wsrod mlodych teraz "niemanie" konta na fejsie jest trendy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 aaa młodych. To mnie metryka nie puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts