TAR 21.10.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 tyyy no ale to mlodzi a nie pierniki trendy wyznaczaja ja tam wciaz czuje sie mloda i jestem trędi dobra spadam, milej reszty wieczoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ja jutro mam szansę się wyspać rano tylko młode na wycieczkę wyekspediuję i mogę spać dalej Ja tam trędi i kul zawsze miałam poniżej lędźwi i chyba tak mi dożywotnio zostanie. Nie wiem, czy to źle brzmi dla opinii publicznej czy dobrze, ale w zasadzie mi to wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2015 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ja nigdy nie byłam trędi, toteż konto mam i używam z upodobaniem. Natomiast raczej na pewno nie wybieram się na Twittera ani Instagrama. Ani Snapchata czy cokolwiek innego społecznościowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.12.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=341264&d=1450852040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Zdrowych, wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.12.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na te święta co nadchodzą, życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w Twym sercu zawsze gości. Wesołych Świąt!!! Życzy Adam z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2016 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Dzień dobry się z Państwem Tak tylko wpadłam podziękować za życzenia na wszystkie święta i inne okoliczności przyrody I powiedzieć,że żyję i mam się wyjątkowo wyśmienicie czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.07.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 odwitam się i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 kuchnia więcej niż piękna tylko fotków mało:P że o informacji że jest nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2016 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Cześć Gosiu, cześć Wusiu Tak łażę po forumie i twarzy nie poznaję. Wypadłam z obiegu ps. u, nic nie mówiłam, bo miałam nadzieję, ze organoleptycznie ją obadasz Widzisz...i ja się doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 juz ci pisalam, ze kuchnia zajeczepiscie wypasna. okapu ci zazdroszcze, bym taki zrobila ale nie mialam pomyslu a raczej sily jak u siebie wyjsc z rurami od wentylacji, bo ja musze miec okap wyciag a nie pochlaniacz - przy moim gotowaniu najzwyczajniej sie nie sprawdza dzisiaj rod meski doprowadza mnie do apopleksji wliczajac w to zwierzaki, a juz najbardziej mnie w...rwil elewator (skadinad fajny facet) wpierdzielajac sie do mojego ogrodka i rabat i wlaczajac w durne pomysly mezatego - ten tez dzis jakby nie trybi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Jeszcze raz dziękuję mnie też się podoba moja kuchnia. Podoba jak jasna cholera, a najbardziej lubię w niej to,że jest od początku do końca moja Bez żadnych półśrodków, na zasadzie - kiedyś się dorobi, kiedyś się dokupi Pochłaniacz vel okap jest z możliwością podłączenia do wentylacji, nie zdecydowałam się jednak na kucie podłóg, pełni więc rolę pochłaniacza z klasycznymi filtrami węglowymi. Daje radę Mów co to za szalone pomysły ma małżonek do spóły z elewatorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 planowalam pod tarasem zrobic rabte wyniesiona zeby dochodzila do tarasu. oczywiscie mur/fundament planowalam zabezpieczyc przed wilgocia, raz juz jest przeciez zabezpieczony mazidlem, na to styro, znowu mazidlo, folia. ale planowalam dac dodatkowa folie. to se chopcy wymyslili, ze musi byc opaska min. 20 cm i w nia wrzuca kamyczki. ale tlumacze gląbom, ze rabata ma byc wysoka na co najmniej 80 -100cm do wysokości tarasu i musi dochodzic do tarasu i jak oni sobie wyobrazają to ze napierw bedzie fosa 20 cm a potem wyniesiona rabata?- no idioci bez pomyslunku, to wymyslili by fose zasypac kamykami. gacie mi spadly:bash:na koniec sie wpienilam i tylko syknelam zeby elewator zajal sie elewacja, bo na tym sie zna a moj maz niech sie komputerami zajmie, bo na tym sie zna i niech sie odp.... od mojego ogrodka i moich rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2016 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 A myślałam, że ja mam najgłupsze pomysły na świecie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 wiesz co ale najgorsze jest to, ze oni nie rozumieja tego. przeciez oni uwzaja ze jest ok? no i o co ja sie tak piekle. piekle sie na totalna glupote tego rozwiazania. jakbym ci opowiedziala ostatnie wymysly chlopakow w tym rownież mojego T. to bys sie posikala ze smiechu. same pomyslowe dobromiry, jak z czeskiej bajki Sasiedzi:bash:same wujki dobra rada:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 TAR-cia padłam, leżę i kwiczę ze śmiechu:rotfl: ja mówię mojemu tak samo że ja mu się do śrubek i tym podobnych nie wtryniam bo się nie znam ( powiedzmy;) ) to żeby mnie się do roślin nie wtryniał bo się nie zna bo rolnik a nie ogrodnik, a jak będę chciała jaki hektar pola uprawiać to się na bank zgłoszę do niego bo na takim areale to się zna:rotfl: Malcia złotko Ty moja a skąd mnie wiedzieć było że jest co organoleptycznie badać jak siedzisz jak partyzant w krzaku:P a jak tak ładnie zapraszasz to ja mam urlop od poniedziałku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2016 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Wylazłam zza krzaka Wusiaku, masz ten urlop jeszcze ? Bo ja zaczynam swój pojutrze. Co prawda w piątek obieram azymut na Łorsoł, w drodze powrotnej chcę jeszcze o Uć zahaczyć, ale od poniedziałku jestem wolna jak pęknięta guma w majtach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.07.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 haaaaaaa no właśnie ja też od poniedziałku mam zamiar być wolna jak i Ty bo ten tydzień urlopu to z letka skopany mam:rolleyes: ale od poniedziałku to i z rana i po połedniu czasowa będę to daj znać kiedy Ci pasi to sobie organoleptycznie wymacam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2016 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Mnie psi zawsze po prosu zdzwoń jak będziesz wyjeżdżać z domu, bym zdążyła przyodziać coś innego niż piżma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.07.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 łoki:lol: chociaż w sumie mnie piżama nie przeszkadza:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts