Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja jutro mam szansę się wyspać :) rano tylko młode na wycieczkę wyekspediuję i mogę spać dalej :)

Ja tam trędi i kul zawsze miałam poniżej lędźwi i chyba tak mi dożywotnio zostanie. Nie wiem, czy to źle brzmi dla opinii publicznej czy dobrze, ale w zasadzie mi to wisi :)

• 2 months później...

A światłość już niedaleko:

w Grudniu się narodzi Dziecko,

co jednym wzniesieniem dłoni

świat ku światłości nakłoni.

Spójrzcie, jak pierzchają cienie!

Płynie Boże Narodzenie!"

K.I. Gałczyński

Zdrowych, wesołych Świąt!

• 6 months później...

Dzień dobry się z Państwem :) :welcome:

Tak tylko wpadłam podziękować za życzenia na wszystkie święta i inne okoliczności przyrody :)

I powiedzieć,że żyję i mam się wyjątkowo wyśmienicie :) czego i Wam życzę

Cześć Gosiu, cześć Wusiu :)

Tak łażę po forumie i twarzy nie poznaję. Wypadłam z obiegu :(

ps. u, nic nie mówiłam, bo miałam nadzieję, ze organoleptycznie ją obadasz :D Widzisz...i ja się doczekałam :)

juz ci pisalam, ze kuchnia zajeczepiscie wypasna. okapu ci zazdroszcze, bym taki zrobila ale nie mialam pomyslu a raczej sily jak u siebie wyjsc z rurami od wentylacji, bo ja musze miec okap wyciag a nie pochlaniacz - przy moim gotowaniu najzwyczajniej sie nie sprawdza

dzisiaj rod meski doprowadza mnie do apopleksji wliczajac w to zwierzaki, a juz najbardziej mnie w...rwil elewator (skadinad fajny facet) wpierdzielajac sie do mojego ogrodka i rabat i wlaczajac w durne pomysly mezatego - ten tez dzis jakby nie trybi:mad:

Jeszcze raz dziękuję :) mnie też się podoba moja kuchnia. Podoba jak jasna cholera, a najbardziej lubię w niej to,że jest od początku do końca moja :) Bez żadnych półśrodków, na zasadzie - kiedyś się dorobi, kiedyś się dokupi ;)

Pochłaniacz vel okap jest z możliwością podłączenia do wentylacji, nie zdecydowałam się jednak na kucie podłóg, pełni więc rolę pochłaniacza z klasycznymi filtrami węglowymi. Daje radę :)

Mów co to za szalone pomysły ma małżonek do spóły z elewatorem .

planowalam pod tarasem zrobic rabte wyniesiona zeby dochodzila do tarasu. oczywiscie mur/fundament planowalam zabezpieczyc przed wilgocia, raz juz jest przeciez zabezpieczony mazidlem, na to styro, znowu mazidlo, folia. ale planowalam dac dodatkowa folie. to se chopcy wymyslili, ze musi byc opaska min. 20 cm i w nia wrzuca kamyczki. ale tlumacze gląbom, ze rabata ma byc wysoka na co najmniej 80 -100cm do wysokości tarasu i musi dochodzic do tarasu i jak oni sobie wyobrazają to ze napierw bedzie fosa 20 cm a potem wyniesiona rabata?- no idioci bez pomyslunku, to wymyslili by fose zasypac kamykami. gacie mi spadly:bash:

na koniec sie wpienilam i tylko syknelam zeby elewator zajal sie elewacja, bo na tym sie zna a moj maz niech sie komputerami zajmie, bo na tym sie zna i niech sie odp.... od mojego ogrodka i moich rabat.

wiesz co ale najgorsze jest to, ze oni nie rozumieja tego. przeciez oni uwzaja ze jest ok? no i o co ja sie tak piekle.:sick:

piekle sie na totalna glupote tego rozwiazania. jakbym ci opowiedziala ostatnie wymysly chlopakow w tym rownież mojego T. to bys sie posikala ze smiechu. same pomyslowe dobromiry, jak z czeskiej bajki Sasiedzi:bash:same wujki dobra rada:sick:

TAR-cia padłam, leżę i kwiczę ze śmiechu:rotfl: ja mówię mojemu tak samo że ja mu się do śrubek i tym podobnych nie wtryniam bo się nie znam ( powiedzmy;) ) to żeby mnie się do roślin nie wtryniał bo się nie zna bo rolnik a nie ogrodnik, a jak będę chciała jaki hektar pola uprawiać to się na bank zgłoszę do niego bo na takim areale to się zna:rotfl:

Malcia złotko Ty moja a skąd mnie wiedzieć było że jest co organoleptycznie badać jak siedzisz jak partyzant w krzaku:P a jak tak ładnie zapraszasz to ja mam urlop od poniedziałku:P

• 2 weeks później...

Wylazłam zza krzaka :)

Wusiaku, masz ten urlop jeszcze ? Bo ja zaczynam swój pojutrze. Co prawda w piątek obieram azymut na Łorsoł, w drodze powrotnej chcę jeszcze o Uć zahaczyć, ale od poniedziałku jestem wolna jak pęknięta guma w majtach:)

haaaaaaa no właśnie ja też od poniedziałku mam zamiar być wolna jak i Ty bo ten tydzień urlopu to z letka skopany mam:rolleyes: ale od poniedziałku to i z rana i po połedniu czasowa będę to daj znać kiedy Ci pasi to sobie organoleptycznie wymacam:lol: